Arama sonuçlarınız

1. Emrys.

[Rehber]ETAB 5 Sistem yazılımını kırma

beyler sorunsuz bi şekilde yaptım yapamayanlara özelden hertürlü yardım ederim
  2. Emrys.

[Rehber - Güncellendi]ETAB 5 Twrp recovery yükleme

teşekkürler kesinlikle çalışıyor peki Root nasıl yaparız.?
  3. Emrys.

ROOT SONRASI DOKUNMATİK ÇÖZÜMÜ

Kardeş Root Explorer ile priv-app nin içine attıgımizda izinler nasıl olacak veya direk izinleri ayarlamadan mı kapatıp acalım
  4. Emrys.

[5.9.17][TR]MIUI V7 By Wes & SmiLeToLiFe

beyler çok acil ben tek hat kullanıyorum 2.girişe takıyorum (hat kırık değil) 3G olur mu?
  5. Emrys.

[V5.1]ANDROİD M ROM v5.1 #C.O.S TEAM

RE: [GÜNCELLENDİ]ANDROİD M ROM v4 #C.O.S TEAM Kurulum sıralamasını da yazar mısın?
  6. Emrys.

RE: [GÜNCELLENDİ][PORT-EDİT] ANDROİD M ROM v3 #C.O.S TEAM Artık GM 4.4.2 Beklediğimiz gibi V4 bekliyoruz.
  7. Emrys.

RE: [GÜNCELLENDİ][PORT-EDİT] ANDROİD M ROM v3 #C.O.S TEAM V4 Ne zaman gelir?
  8. Emrys.

hocam hala 2.Sim kartta 3G desteği yokmu?
  9. Emrys.

RE: [GÜNCELLENDİ][PORT-EDİT] ANDROİD M ROM v3 #C.O.S TEAM v4 Hazır demişin ne zaman upload edersiniz?
  10. Emrys.

RE: [GÜNCELLENDİ][PORT-EDİT] ANDROİD M ROM v3 #C.O.S TEAM Hocam V4 ne zaman çıkar acaba :)
  11. Emrys.

RE: [5.9.10][TR][OTA] MIUI V7 By Wes & SmiLeToLiFe Çift Sim daha gelmedi mi?
  12. Emrys.

[4.4.2] Xperia™ Z3 v5.1 Final For GM Discovery

RE: [4.4.2] Xperia™ Z3 v5.0 Final For GM Discovery güncelleme ne zaman gelir hocam
  13. Emrys.

RE: [PORT-EDİT] ANDROİD M ROM v1 #C.O.S TEAM bende de dedi bir defa sonra demedi
  14. Emrys.

RE: [PORT-EDİT] ANDROİD M ROM v1 #C.O.S TEAM Gelen aramada çevirici durdu diyor aramaya yanıt veremedim [hr] Tamam sorun yok :D
  15. Emrys.

RE: [PORT-EDİT] ANDROİD M ROM v1 #C.O.S TEAM Tessekurler usta zaten onemli bisey degil diye kaldirmistim ama whatsapp kuramadim isminizi girin diyor isim girme yeri yok tek bende mi var acaba ?
  16. Emrys.

RE: [PORT-EDİT] ANDROİD M ROM v1 #C.O.S TEAM Whatsapp yukleyen varmi bende kurulmuyor?
  17. Emrys.

RE: [PORT-EDİT] ANDROİD M ROM v1 #C.O.S TEAM şaka yaptım hocam :D [hr] bildirim çubugunun sağ üst köşesinde boşluk mu var desem soluk mu desem düzeltirsiniz umarım :)
  18. Emrys.

RE: [PORT-EDİT] ANDROİD M ROM v1 #C.O.S TEAM Gözüm korktu birden :D
  19. Emrys.

RE: [PORT-EDİT] ANDROİD M ROM v1 #C.O.S TEAM Hemen deniyorum sağolun :)
  20. Emrys.

[PORT][ART][4.4.2]NeatROM for General Mobile Discovery

Hocam bu romun arkasında kalın düzeltmeler güncellemer verin efsane rom geliştirirseniz çok daha tutulur bu rom kendi görüşüm böyle :)