Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Verdiğim linki indir sonrada 7zip programıyla aç sonra içinde icon yazan yeri acip içinden iconlari alabilirsin kardeşim
[hr]
Haklısın kardeş en yakın zamanda onları düzelteceğim.
Arkadaşlar size kendi yaptığım temayı paylaşmak istiyorum gerçekten çok güzel oldu. tema ikonlarını miui note 5+ temasından aldım.
İNDİRMEK İSTEYEN LİNKE TIKLASIN
http://forum.turkdevs.com/konu-emui-v3-galaxy-note-5-tema.html?pid=62995#pid62995
Arkadaşlar size kendi yaptığım temayı paylaşmak istiyorum gerçekten çok güzel oldu. Tema ikonlarını Miui Note 5+ temasından aldım.
İcon klasörleri görünümü değişmiştir
İNDİRMEK İÇİN LİNKE TIKLAYIN:
Yandex.Disk [7.4MB]
Arkadaşlar rom çok güzel ama icon boyları biraz küçük bunu büyütmek isteyenler blidprop editör programı ile
ro.config.app_big_icon_size değerini 130 girmeniz yeterlidir
Dostum rom güzel ama şöyle bir sıkıntısı var telefonu 3-5 kere reset atınca şarj birden %80 den %20 ye düşüyor. Tek bu sıkıntısı var ben başka bir sorun göremedim. Belki yeni versiyon falan gelirse bu hata duzelir. Bu tonda en çok sevdiğim özellik bildirim paneli çok harika.
RE: [PORT][4.4.2][OS][TR]Lenovo VIBEUI 2.0 1507DEV | Port v1.6.0 (Güncellendi 24.02.2015)
Perşembe gelir umarım hafta sonuna kalmaz⌚ 4 gözle bekliyoruz.