Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bende google play hatası olmadı bence tekrar kurulum yap ve google play gir ayarlardan derleme sürümüne gel ve güncelle ben öyle yaptım hiç hata vermedi.
RE: [PORT][4.4.2][OS][TR]Lenovo VIBEUI 2.0 1507DEV | Port v1.6.0 (Güncellendi 24.02.2015)
kardeş ses fix olarak içine dts sound koyabilirmisin. bilmiyorum mümkün mü ama..
RE: [PORT][4.4.2][OS][TR]Lenovo VIBEUI 2.0 1507DEV | Port v1.6.0 (Güncellendi 24.02.2015)
bu rom da çok güzel arkadaşlar yalnız yükledikten sonra pili %100 yapıp pil kalibrasyon yapın. telefonun 3-5 defa kapatıp acınca pil yüzdesi düşüyor birden.
Arkadaşlar vibe rom için güzel bir xposed modülü. arayan kimliğini falan tam ekran yapabiliyorsun. ayarlar menüsnüe pil özelliği açabiliyorsun. ve geliştirici seçenekleri aktif edebiliryorsun...
kardeş valla pusuya yattım bu romu bekliyorum. eline koluna beynine sağlık. inşallah çince birşey kalmaz ve stabil olur. çünki görsellik açısından harika bir rom.
Kardeş guncellemeden sonra Wi-Fi hotspot bozuldu paylaştıran sonra bağlanan kisi görünmüyor ve bağlantı otomatik kapanıyor. Eski sürümde bu duzgun çalışıyordu
Kardeş son aramalar isim görünmüyor rehbere kayıtlı olduğu halde
SORUN ŞUNDAN KAYNAKLANIYOR GELEN ARAMALARDA +90 VARSA BAŞINDA İSMİNİ ALGILAYAMIYOR BUDA KİŞİNİN GÖZÜKMEMESİNE NEDEN OLUYR.