Arama sonuçlarınız

1. H

[PORT][4.4.2]Lenovo VIBEUI 2.0 1516DEV | Port v2.0 for General Mobile Discovery

RE: [PORT][4.4.2][OS][TR]Lenovo VIBEUI 2.0 1507DEV | Port v1.6.0 (Güncellendi 24.02.2015) Arkadaşlar aslında bu lenovo telefonlar türkiyede satılıyor ve türkçe. bu romlardan portlanamaz mı. dil için ayrıca uğraşmaya gerek kalmadan.
  2. H

[port+4.4.2]Cool ui 6.0 for Discovery

bence bu rom üzerinde sağlam çalışırsan dostum miui e altarnatif olur. inşallah türçe eklersin
  3. H

RE: [PORT][4.4.2][OS][TR]Lenovo VIBEUI 2.0 1507DEV | Port v1.6.0 (Güncellendi 24.02.2015) KARDEŞ YENİ GÜNCELLEME Mİ GELECEK [hr] HELAL SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM VALLA.
  4. H

[5.11.5]MIUI v7 For GM Discovery

kardeş gerçekten eline koluna sağlık harika bir rom olmuş. Sadelik açısından harika performans açısından harika orjinal bir rom olmuş. ilk izlenimlerim bunlar. ücretli temalar görünmüyor sadece onun için yapabileceğin birşey var mı bilmiyorum ama rom harika.
  5. H

[5.11.5]MIUI v7 For GM Discovery

eline sağlık kardeş birde senin romu yükleyecem bakalım stabil mi?
  6. H

[4.4.2][PORT][YUNOS][EN] v3.1.2-O for GM Discovery (GÜNCELLENDİ)

Türkçe gelmez mi arkadaşlar rom a gerçekten harika görünüyor. Bir türkçe olsa tadından yenmez vall
  7. H

Süper gerçekten miui roma sonunda bir Alternatif olacak. Türkçesini sabırsızlıkla bekliyorum valla
  8. H

Sabırsızlıkla bekliyoruz kardeşim
  9. H

Miui deki gibi herşeyi değiştiriyor mu yoksa sadece ikonlar mi değişiyor.
  10. H

Öncelikle eline sağlık kardeş rom cok hoş gorunuyor ayrıca v2 yi sabırsızlıkla bekliyorum türkçe kullanmak daha güzel olucaktır. Miui roma bir Alternatif rom olsa çok iyi olur.
  11. H

RE: [PORT][4.4.2][OS][TR]Lenovo VIBEUI 2.0 1507DEV | Port v1.6.0 (Güncellendi 24.02.2015) ASLINDA ROM GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL. GÖRSELLİK AÇISINDAN DESTEK VERİLMESİ GEREK
  12. H

[TR]Lewa OS v6 by Incredible™

ÜSTAT BU ROM KİTKATA UYARLANAMAZ MI
  13. H

[PORT] [IOS 8] AyFone ROM v1

WSM TOOLS ÇALIŞMIYOR DOSTUM BİLGİNE
  14. H

[5.10.22] MIUI V7 by Wes GM Discovery

eline sağlık kardeş.
  15. H

[4.4.2][OS][V4] Gionee Elife S5.5 Amigo OS For GM Discovery

buzamana kadar kullandığım en hızlı ve stabil rom arkadaşlar
  16. H

[GÜNCELLEME] EMUI 3.0 V1 By SmiLeToliFe

Rom a destek yok galiba
  17. H

Üstat video cekimi HD değil kardeşim onunla ilgili fix yayınlayabilir misin
  18. H

rom gerçekten harika benim çok hoşuma gitti görsellik açısından ulaşabilirlilik açısından mükemmel. tek sıkıntısı biraz kullandıktan sonra kasılmalar yapıyor
  19. H

dostum googleden kişileri alamıyorum. öyle bir seçenek yok çözüm forumdaki gapps paketini yükledikten sonra sorun çözülüyor.
  20. H

[PORT][4-16][BETA] LEWA OS v5 by SmiLeToLiFe

lewa v6 versinonu çok güzel ingilizcesini kullandım .  gerçekten hiç sorun çıkartmayan bir rom. o romun türkçesini yaparsanız gerçekten süper olur