Arama sonuçlarınız

1. ahmetkkcl

[5.1.1][CM12.1]General Mobile 4G Cyanogenmod 12.1

Yok problem deil ben sadece yapamadigimi yazdim yapan yapiodur eminim
  2. ahmetkkcl

Yuklenmiyor arkadaslar denedim ben 5.1.1 varken rootlayip flashfiy ile flasladim recovery flashlaniyor ancak rom yukleyemiyorum
  3. ahmetkkcl

Bu gunku guncellemeyle cm13 calismalari baslamis degisiklik kaydinda yaziyor.[/url][/img]
  4. ahmetkkcl

[6.0.1][ReFixed]General Mobile 4G Marshmallow (MMB29K)Stock Rom

RE: [6.0.1] General Mobile 4G (MMB29K) Stock Rom Kapandiktan sonra ayni bat dosyasini calistir yazilar akmaya baslar.
  5. ahmetkkcl

[V3][YOG7DAS2BC][5.1.1][CLONE-STOCK]Wileyfox Swift Rom(CyanogenOS)

RE: [V2 Çıktı] [5.1.1][CLONE-STOCK]Wileyfox Swift Stock Rom (CyanogenOS) Cm 12.1 gecmeni tavsiye ederim diyim ozman akiyoooo :)
  6. ahmetkkcl

Herkes Ekran Görüntülerini Paylaşsın

[/url][/img] Gm 4g cm 12.1 mios theme
  7. ahmetkkcl

RE: [V2 Çıktı] [5.1.1][CLONE-STOCK]Wileyfox Swift Stock Rom (CyanogenOS) İndirdigin temayi kaldir
  8. ahmetkkcl

RE: [5.1.1][CLONE-STOCK]Wileyfox Swift Stock Rom (CyanogenOS) Omoddayken pcye tak bakalım sonra aygıt yöneticisine gel ekran görüntüsünü bi paylaş bakalim [hr] Yukarıda gordum android uzerine tıkla çevrimiçi guncelle soru işareti bi kalksın sonra tekrar dene
  9. ahmetkkcl

[5.1.1][Stock ROM][RE-FİXED] GM 4G LUZ59R (Partition Kodlarına Göre Düzenlendi)

RE: [Stock ROM][RE-FİXED] GM 4G LUZ59R (Partition Kodlarına Göre Düzenlendi) General mobile yazısı bootloder oluyor zaten değildi Kaan hocam
  10. ahmetkkcl

RE: [5.1.1][CLONE-STOCK]Wileyfox Swift Stock Rom (CyanogenOS) Bak kardeşim o moddayken cihazı PC yw tak aygit yöneticisi ne gel driverini kur sonra wileyfox romunun içindeki bat dosyasını çalıştır bi tusa basın çıkicak aynı bat dosyasina tekrar çift tıkla yazilar akicak bekle..
  11. ahmetkkcl

kırmızı yazılar mi cikiyor kurarken
  12. ahmetkkcl

[5.1.1](18.12.2015)General Mobile 4G Uyumlu Xposed Modülü ve Apk'sı

RE: [5.1.1]General Mobile 4G Uyumlu Xposed Modülü ve Apk'sı Elinize sağlık Kaan hocam.
  13. ahmetkkcl

[Çözüldü] 6.0'dan CM12.1 e Geçme Yardım

RE: 6.0 dan CM12.1 e geçme yardım Suan wiley fox a gectim 6.0dan ve sorunsuz yarinda 12.1e gecerim ...
  14. ahmetkkcl

[Rehber] GM 4G Recovery Mod / Format

Elinize ve anlatımıniza sağlık hocam.
  15. ahmetkkcl

[5.1.1][RREMIX]General Mobile 4G Resurrection Remix v5.8.8

Emeklerinize sağlık marshmallowdan sıkılınca ilk fırsatta deneyicem.
  16. ahmetkkcl

[6.0]General Mobile 4G Dual Marshmallow (MRA58Y) Stock Rom

RE: General Mobile 4G Dual Marshmallow (MRA58Y) Stock Rom Emeginize sağlık kaan hocam
  17. ahmetkkcl

[6.0][Güncel][Stock Rom]General Mobile 4G Marshmallow (MRA58Y)

RE: [6.0][Güncel] [Stock Rom] General Mobile 4G Marshmallow (MRA58Y) antutu skorunu bilmiyorum ama bende ne play hatası ne kasma nede yavaslama var. benım görüşüm ucuyor cıhaz.