Arama sonuçlarınız

1. ahmetkkcl

[5.1.1][CM12.1]General Mobile 4G Cyanogenmod 12.1

RE: [Custom Rom] [5.1.1] General Mobile 4G Cynogenmod 12.1 Teşekkür ederim yüklemeye geçiyorum
  2. ahmetkkcl

RE: [Custom Rom] [5.1.1] General Mobile 4G Cynogenmod 12.1 Kaan hocam son olarak kullanıma engel bir sıkıntı varmı
  3. ahmetkkcl

RE: [Custom Rom] [5.1.1] General Mobile 4G Cynogenmod 12.1 Kaan hocam bişey sorucam güncellemeler ota üzerinden yapılıyor degilmi benım biraz kafam karıstı oyuzden gecmedim buna henuz
  4. ahmetkkcl

RE: [Custom Rom] [5.1.1] General Mobile 4G Cynogenmod 12.1 Kaan hocam bu romda ram ve pil kullanimi nasil .buna gecmeyi dusunuyorum
  5. ahmetkkcl

[ANA KONU]General Mobile Android One 4G

Yonetici hocalarimdan bi ricam var artik buranin bi duzene girmesi lazim degilmi custom romlar stock romlar diyerek yavas yavas gelmeye basladi haddimi astiysam ozur dilerim.
  6. ahmetkkcl

[V3][YOG7DAS2BC][5.1.1][CLONE-STOCK]Wileyfox Swift Rom(CyanogenOS)

RE: [5.1.1][CM12.1]General Mobile 4G Wileyfox Swift Rom uyguladım ve suan siliniyor diyor dogru yoldamıyım
  7. ahmetkkcl

RE: [5.1.1][CM12.1]General Mobile 4G Wileyfox Swift Rom aynen bende şimdi yuklemeye calıştım ama aynı hatayı verdi bilen arkadaş yardımcı olabilirmi
  8. ahmetkkcl

RE: [5.1.1][CM12.1]General Mobile 4G Wileyfox Swift Rom Hadi bakalım geliyor artık customlar
  9. ahmetkkcl

RE: General Mobile 4G Wileyfox Swift Rom (Custom Rom) emeginize sağlık harika olmuş ilk fırsatta deniyicem
  10. ahmetkkcl

[4.4.2] Discovery Air Rom for GM Discovery

Hocam ROM onumara emeğimize sağlık. On Kameraya geçince durdu hatası alıyorum bi çözümü varmı acaba.
  11. ahmetkkcl

[5.1.1][Konu Güncellendi][Stock ROM]GM A1 4G Build LUZ59K

RE: Stock ROM Build LUZ59K GM4G On numara olmuş ilk fırsatta deniyicem.ne zamandır bekliyordum emeginize sağlık....
  12. ahmetkkcl

[FINAL][PORT-EDIT][AOSP] TurboROM By_SmiLeToLiFe

Elinize kolunuza sağlık hocam.deniyicem merak ediyorum yni cihaziniz nedir..
  13. ahmetkkcl

[ANA KONU]General Mobile Android One 4G

Arkadaşlar bu konuda bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi GM asistan uygulamasına giriş yapmıyorum sürekli aynı yerde kalıyor...
  14. ahmetkkcl

[4.4.2][AOSP][ART] LegenD Rom V13

Buğra hocam emeğine eline koluna sağlık her zamanki gibidokturmusun...ROM süper
  15. ahmetkkcl

Herkes Ekran Görüntülerini Paylaşsın

Bunu bekliyorum ne zamandır ROM bile yuklemiyorum
  16. ahmetkkcl

[GÜNCELLEME] EMUI 3.0 V1 By SmiLeToliFe

ındırdıgın dosya bozuk inmiş olabilir tekrar indirmeyi dene yada indirdiğin dosyayı rootexplorer veya pcnin masaüstünde açmayı dene açılırsa sorun yok açılmazsa romu tekrar indir
  17. ahmetkkcl

18 .sayfada hafıza fixi var onu cwmden flashla duzelir
  18. ahmetkkcl

hayır yok ama xposed ile gravitybox u yükleyip yapabilirsin diye biliyorum
  19. ahmetkkcl

hocam benim için sorun değil ama eminim başka arkadaşlar yazacaktır kapalı sarjda görüntü kayması var bilginiz olsun.