Arama sonuçlarınız

1. Boyka

lenova a7000-a flas ile stock romdan sonra açılmadı

Orijinal rom yüklemeyi videosu anlatım ile paylaşacağım
  2. Boyka

Lenovo a7000 marsmallow root yapmak için yardim

Cvp: RE: Lenovo a7000 marsmallow root yapmak için yardim Demedim fakat şimdi deniyeyim siz geliştiriciler den yardım almak güzel tesekkur ederim [hr] Kingroot ile olmadı root failed diyor
  3. Boyka

General Mobile 5 Plus Fiyatı Belli Oldu!

Lenova a7000 kullanıcısyim şahsen herkese lenovo a7000 tavsiye ederik marsmallow da geldi. Bu telefon için yorum ise duruşu güzel fakat alt beyaz kısmı çok mu yüksek biraz daha ince yapıp ekrana verebilir lerdi.
  4. Boyka

Lenovo a7000 marsmallow root yapmak için yardim

Merhaba arkadaşlar lenovo a7000 marsmallow güncellemesi geldi fakat bunu rootlaya bilir miyiz? Konu hakkın da yardımcı olacak var mı acaba ?
  5. Boyka

lenova servisinden aldığım orjinal stock rom ile telefon açıldı. Bu arada lenovo nun 10 numara 5 yıldız servis elemanları var. 1 saat boyunca sırf adamlar stock rom ulaştırmak için uğraştı. konu kilit.
  6. Boyka

merhaba lenovo a7000-a flas tool ile stock rom attım fakat telefon güç açma tuşuna basınca  sadece titriyor fakat tel açılmıyor bunun ile ilgili yardımcı olun lutfen.
  7. Boyka

[REHBER] ETAB5 SERİ NO|BT MAC|WIFI MAC YAZMA

yapınca bu hata geliyor. http://i.hizliresim.com/1vvNj1.jpg sorun nedir acaba
  8. Boyka

Mac adresi her kapanıp açılışta değişiyor yardim

Tamam onuda deniyecem teşekkür ederim. [hr] teşekkür ederim oldu :)
  9. Boyka

priv-app bu klasorun içinde onlar yok  :( edit : buldum teşekkürler denicem.  edit : wifimac.apk yok içindee :( [hr] iki apk de içinde yok ::(
  10. Boyka

o kadarını bizde biliyoruz. Etrafta sürekli şifre kırıyorlar. Bu sebep ile şifreyi bilseler bile işe yaramıyor. Boşa bu şekil yapmadık.
  11. Boyka

E-tab 5 Düzenlenmiş Stock Rom Yükleme (Ayrıntılı driver kurulum + 56 SANİYEDE ROOT)

Cvp: RE: E- Benim mac sabit kalmasını lazım
  12. Boyka

Cvp: RE: Mac adresi her kapanıp açılışta değişiyor yardim Mac sürekli değiştiği için Modem deki mac ile farklı oluyor ve nete giremiyorum
  13. Boyka

E-tab 5 Düzenlenmiş Stock Rom Yükleme (Ayrıntılı driver kurulum + 56 SANİYEDE ROOT)

RE: E- Arkadaş rom her açılış kapanışta mac adresi değişiyor benim evde modeme mac tanımlama ile giriliyor bu da her seferinde değiştiği için nete giremiyorum  bunun sabitleme çözümü var mi
  14. Boyka

Merhabalar etab5 Rom yükledim fakat benim evde internete girme için modeme mac tanımlanıyor bu romda her kapanış açılışta mac adresi değişiyor bunun çözümü var mı şimdiden teşekkürler
  15. Boyka

lenova a7000 uygulama taşımama

Bilgiler için teşekkür ederim
  16. Boyka

Root yapıp geri alsam garantiye gitse daha önce Root yapıldığı anlaşılır mi Acaba
  17. Boyka

Merhaba  lenova a7000 telefonum yeni root yapma işlemi yabancı siteler de var fakat korkuyorum General mobile gibi orjinele dönememe de  sorunum şu google playden uygulama indirdiğim zaman bazı uygulamalar hafıza kartına taşınıyor bazıların da sd kart butonu basif durum da taşıyamıyorum...
  18. Boyka

Güç Yöneticisi(28.11.2015)

RE: [APP]Güç Yöneticisi Lenovo a7000 Dolby den tut bu uygulamaya kadar herşey kendi özelliği de var Size lenovo a7000 öneririm