Arama sonuçlarınız

1. Boyka

[5.9.17][TR]MIUI V7 By Wes & SmiLeToLiFe

RE: [5.9.1][TR][OTA] MIUI V7 By Wes & SmiLeToLiFe Tamam paşa teşekkür ederim ilgin için. Hemen yapıyorum. Bu arada rom da harika. Vazgeçilecek gibi bir rom değil ellerinize sağlık.
  2. Boyka

RE: [5.9.1][TR][OTA] MIUI V7 By Wes & SmiLeToLiFe Zaten Repartition yapıp o şekil rom atmıştım bir daha mı Repartition yapmam gerekiyor.
  3. Boyka

RE: [5.9.1][TR][OTA] MIUI V7 By Wes & SmiLeToLiFe Telefona 3 5 proğram yüklemişim playden uygulama inderecem yeterli alan yok diyor. yüklü uygulama taşıma da yok. buna nasıl çözüm bulabilir. Lütfen bu soruma bari cevap verirsen sevinirim.
  4. Boyka

RE: [5.9.1][TR][OTA] MIUI V7 By Wes & SmiLeToLiFe Rom da sms filtre de sorun var kelime bazlı yapıyorum. mesaj gelince bir tane filtreye bir tane sms kutusuna atıyor. Filtre de direk engelleyecek kullanıcıya bildirim dahai gelmicek şekilde olmalı bunu düzeltme imkanınız var mı ?
  5. Boyka

Antensiz TV

5 Veya 6 kanal var
  6. Boyka

[CWM][4.2+]CyanogenMod 10.2 Kamera ve galeri

Mui v7 için olur mu
  7. Boyka

RE: [5.9.1][TR][OTA] MIUI V7 By Wes & SmiLeToLiFe 5.9.1 güncelleme açıklaması ingilizce, Türkçe yapsanız ne değişti bizde anlasak
  8. Boyka

RE: [5.9.1][TR][OTA] MIUI V7 By Wes & SmiLeToLiFe son ota dan sonra takvim simgesi çok buyuk ::) özellikle mi öle :D
  9. Boyka

RE: [5.9.1][TR][OTA] MIUI V7 By Wes & SmiLeToLiFe merhaba rom harika fakat ters hafıza sorununu nasıl giderebilirim. fix var mı.
  10. Boyka

RE: [5.8.27][TR] MIUI V7 By Wes & SmiLeToLiFe baya kasmalar oluyordu başka om kurdum mecbur. Veya kasmamak için ne yapılmalı wipe mipe hepsini yapıp ole kurmusum[hr]Rehbere yeni kişi eklerken telefon veya sim kart seçeneği çıkmıyor mui hesabı ve gmail geliyor bubdurumu nasıl duzelte bilir im
  11. Boyka

[4.4.2][PORT][TOUCHWİZ]Samsung Galaxy S6 Pro

merhaba rom da çok etkiliyici bir hata var  benim evim deki modem mac adresi ile nete bağlanılıyor. romu kurdum mac adresini modeme tanımladım. tel şarj bitip açıldıgın da nete giremedim mac adresini kontrol edince hopa bi baktım mac adresi değişmiş. Telefonu bilerek kapatıp açtıp baktım yine...
  12. Boyka

RE: [5.8.27][TR] MIUI V7 By Wes & SmiLeToLiFe Kasma siz de de var mı
  13. Boyka

Ellerine sagkik cok guzek rom olmus ufak tefek yerler ing. Okadari da tadi tuzu olsun mukkemel olmus
  14. Boyka

Yazi fontu nasil degisebilirim hic degil bu font
  15. Boyka

RE: [5.8.27][TR] MIUI V7 By Wes & SmiLeToLiFe Ayrı yetten çok kasma oluyor sizde de öyle mi kasma can sıkıcı Google playdan birşey yükleniyor hata diyor bunların çözümü var mi
  16. Boyka

RE: [5.8.27][TR] MIUI V7 By Wes & SmiLeToLiFe 4gb ters hafıza fix varsa çok iyi olacak
  17. Boyka

RE: [5.8.27][TR] MIUI V7 By Wes & SmiLeToLiFe ROM çok süper hızlı fakat bir sorun var Ters hafıza nasıl duzelticem Fix var mi
  18. Boyka

RE: [5.8.13][EN/CN] MIUI V7 By Wes & SmiLeToLiFe Türkçe dil desteği geldiği zaman tekrar yüklemeyi düşünüyorum. Kasmalar mevcuttu bana göre bi bakar mısınız?
  19. Boyka

RE: [5.8.13][EN/CN] MIUI V7 By Wes & SmiLeToLiFe Rom da türkçe dil var mı ?
  20. Boyka

RE: [5.7.23][GÜNCELLEME] MIUI V6 By SmiLeToLiFe Telefon dili ingilizce olarak deniyordum. Telefonu kapatıp açtım düzeldi teşekkür ederim. fakat ilkteki sorum olan sd card telefon hafızası telefonda hafıza kartı olarak dosyalarım da görünyor.