Arama sonuçlarınız

1. Boyka

[GÜNCELLEME] EMUI 3.0 V1 By SmiLeToliFe

yok ama sana bu romu kullan vazgeçemeyecein garantisi verebilirm. Super rom
  2. Boyka

[4.4.2] GM Discovery II TWRP Official Rom

RE: Discovery 2 CWM Rom Stock rom demek istemiş stock romun neyi anlatılır ki.
  3. Boyka

TWRP İLE YEDEK GERİ YÜKLEME

telefonun 4 gb ise [4 GB][4.4.2] Cwm ile Kitkat stok rom yükleme burdan orijnele dön derim
  4. Boyka

[PORT][4.4.2] ORRO ROM

Antutdan sonra rom kurmaktan vazgeçenler burda mı ? Bari o antutu koymayadın. :D GM de 46 bin antutu SS ni anlayamadım :) Eşit : antutu SS kaldırmak başarılı olmuş
  5. Boyka

[PORT][4.4.2] ORRO ROM

Üst saat bölümüne ne zaman bakarsın sefaf yapmaya
  6. Boyka

Temelar için uygulanin sağında bir işaret var onu tıkla izin ver de temalar gelecektir olay bu kadar [hr] Temelar için uygulanin sağında bir işaret var onu tıkla izin ver de temalar gelecektir olay bu kadar [hr] Temelar için uygulanin sağında bir işaret var onu tıkla izin ver de temalar...
  7. Boyka

[PORT][4.4.2] ORRO ROM

Saat kısmı olursa çok iyi olur emui den vazgececek ROM olmadı daha link verilsin hemen deniyecem bakalım
  8. Boyka

[PORT][4.4.2] ORRO ROM

Eline sağlık kardeş ust saat şebeke kısmını sefaf yapa bilir misin siyahımsı olmasın arka tam sefaf olarak
  9. Boyka

[PORT][4.4.2] ORRO ROM

Saat kısım hıza sini sefaf yaparsan çok iyi olur
  10. Boyka

Arkadaşlar ben böyle rom görmedim hata olarak sıfır hata performans pil herşey var
  11. Boyka

Hafıza karti sorunları felan partition yapıldığından sanırım ben stock ROM kurup temiz bir emui kurum sorun büyük ihtimal çözülecek poetition yapmadan romu kurmak lazım
  12. Boyka

Benimde ilk attigim da düzgündü backup aldım başka ROM demedim sonra bunu yaptım güçler iş girmesi ROM güzel diye ile etki etmiyor ama nasıl çözüm olacak bilmiyorum
  13. Boyka

Hafıza karti fixi bi dene ters hafıza oluyor mu ben de Fix ise yaramadı
  14. Boyka

Bu başlık altında bayramlaşalım

Herkezin bayramı mubarek olsun nice mutlu bayramlara.
  15. Boyka

GM [ART] Android One Rom [Disovery]

Konudan birşey anlamadım bbbbb ler ile dolu indirme linki goredim
  16. Boyka

GM [ART] Android One Rom [Disovery]

İlk yorum eline sağlık
  17. Boyka

Note4 romu atiyorum cihaza onun da hafıza Fix uyguluyorum onda düzeliyor. Note4 romda cihaz arızası mi gidiyor acaba ?
  18. Boyka

Hocam temiz kurulum yaotimnyine hafıza Fix olmadı ters hafıza suan
  19. Boyka

Linkleri indir : https://yadi.sk/d/XsvyHvF9hta7H https://yadi.sk/d/D70BC3X_htZqQ Rash yazani kur dosyadan yükle de twrp IMG sec yeniden başlar cwm ile sorunsuz kurarsin Olumlu olarak cevap beklemekteyim
  20. Boyka

[4 GB][4.4.2] Cwm ile Kitkat stok rom yükleme

Benim zip ile kurarsan s6 kalmaması gerekmekte wipe databdatabreset felan hepsinibyap bir daha romu kur