Arama sonuçlarınız

1. Boyka

Servise gidecek telefon stock recovery sorunu (acil)

Hocam system klasörün un içine mi yoksa direk zipin içine mi
  2. Boyka

General Mobile Discovery 4 GB Acill Yardım

Sende GM bin yayınlamış olduğu exe romu var.mi? Yoksa ben ayarliyacam? GM bin yayınladığı exe ile ROM kurdun mu hic
  3. Boyka

Şuan valla davettiyim bu arada bike sana yazıyorum yarin 3 4 gibi hallederiz merak etme
  4. Boyka

Yarin gün içinde ne zaman bana buradan musaitim dersen halederiz senin de kadir gecen mübarek olsun bubarada telefonu USB ile taktiğin da PC de depolama alanı olarak görünüyor mu
  5. Boyka

O zaman şöyle yapalım hafıza kartını bir PC te veya flaş diske kopyaları ona bir biçimlendirme yap yarın gün içinde bana yaz sana temiz bir orijinal ROM kuralım sorunun gider inşallah
  6. Boyka

[4.4.2][AOSP][ART] LegenD Rom V13

Pardon yorgunluktan atlamisim o zaman
  7. Boyka

Benim dediğim sekil mi format attin
  8. Boyka

O zaman telefonu kapat ses açma tuşu + güç tuşuna basılı tut cwm ekranı gelince aşağı tuş ile data reset veya format yazar ortalar da onu tıkla o işlemi yap bu sekil düzelmesi lazim
  9. Boyka

Üstte yazigimi da uygula
  10. Boyka

Arkadaşın ayarlar depo en üstte depolama alanı seçimi var orda SD kart seçer misin Son olarak ta yüklü uygulamaları SD karta tai ve verileri temizle de SD karta tasiya bilmen için üstteki anlattığımi yap kardeşim
  11. Boyka

Görüntülü görüşme var mi hocam ?
  12. Boyka

Ellerine sağlık indirip deniyirim ;). hocam peki menüde yer değiştirip düzenleme yapılabiliyor mu?
  13. Boyka

Discovery 1 Kendi Kendine Kapanıyor

Gmnin yayınlamış olduğu exeler vardiya onlar var bende
  14. Boyka

Discovery 1 Kendi Kendine Kapanıyor

Kardeş bende 4 gb general mobilin yayınlamış oldukları exeler var istersen sana verebilirim.
  15. Boyka

Servise gidecek telefon stock recovery sorunu (acil)

hocam bunu flaşladım telefon cwm modunda açılmıyor siyah ekranda duruyor. Birde teli normal açtım menüde supersuinistaller diye uygulama gelmiş nedendir.?
  16. Boyka

[4 GB][4.4.2] Cwm ile Kitkat stok rom yükleme

Merhaba arkadaşlar; Öncelikle Tertemiz romu hazırlmamda yardımcı olan Wes arkadaşımıza teşekkür ederim. Bazı arkadaşların usb girişleri arızalandığından usb ile stock roma geçiş yapamamaktadır. bende usbsiz KİTKAT  stock rom nasıl yüklenir. Anlatacam. Bu konuda da olanları yanlış yapıp...
  17. Boyka

Herkes Ekran Görüntülerini Paylaşsın

emui dene vazgeçemezsin. :therethere:
  18. Boyka

Herkes Ekran Görüntülerini Paylaşsın

emui deyim şuan buda çok hoş kullandın mı hiç ? hangisini tavsiye edersin.
  19. Boyka

Emui Theme Maker

evet ben yazarken sen video eklemişssin kardeşim videoyu gormedim. o sıra ben yazıyordum. Videoyu yazdıktan sonra görüp ekleme yaptım video için teşekkürler diye.