Arama sonuçlarınız

1. Boyka

Emui Theme Maker

Uygulamayı çok iyi çözdüm. uygulama hata vermemesi için wifi ağ baglantı kapatın. playden icon pack indirin tele arkadaşın dediği gibi tema yapma uygulamaya girip apk icons ları tıkalayın sağ üstte  + butonunun solundaki , listeyi tıklayın listde sizin icon packi seçin üst taraf icon pack...
  2. Boyka

Emui Theme Maker

Paasa helw sen bi video çek bize yardımcı ol çok güzel icon packler indirdim Wi-Fi kapalı ama genelde sürekli bu hata geliyor
  3. Boyka

Emui Theme Maker

Sürekli hata bildirimi çıkıyor taş gibi yurek sabır olmalı bu uygulama için icon packlerden iconlari buldum ama hata vermesinden birsey yapılmıyor ki
  4. Boyka

Emui Theme Maker

Valla bu roma geçmeyen hata yapmıştır demek [hr] İmport nerde :)
  5. Boyka

Emui Theme Maker

RE: Emui tema yapıcı Tema yaptim ama tam cozemedim icon seçimi felan http://hizliresim.com/NqyBOa
  6. Boyka

Herkes Ekran Görüntülerini Paylaşsın

Emui candır Tema ismi :  Treasure art
  7. Boyka

Herkes Ekran Görüntülerini Paylaşsın

Emui harika ötesi bu hangi tema
  8. Boyka

[GÜNCELLEME] EMUI 3.0 V1 By SmiLeToliFe

:( tesekkur ederim
  9. Boyka

Merhaba ROM 10 numara 5 yıldız fakat görüntülü gorusme yok olması için ne yapabiliriz?
  10. Boyka

Öğrenmek için yazmıştım zaten ROM çok güzel ellerinize sağlık [hr] Görüntülü arama yok sanırım yok ise Fix var mi bunun için
  11. Boyka

Son uygulamalar orta tusta değil mi tek sorun bende mi ?
  12. Boyka

S6 dual rom Görüşme esnasında da ekran kapanmama

Peki bu general mobile KitKat romunu niye ele almiyorsunuZ onun üzerinde çalışma yapılamıyor mu ?
  13. Boyka

http://forum.turkdevs.com/konu-guncelleme-emui-3-0-v1-by-smiletolife.html Bu ROM değil mi?
  14. Boyka

Romda çalışmıyor bana güzel bir ROM.tavsiye var mi
  15. Boyka

Hangi ROM dan diller alsam çalışır bana dişler verme imkânın var mi sizin gobi o kadar prof.değilim :(
  16. Boyka

Görüşme esnasında da ekran kapanmiyor sensörler çalışmıyor ROM olarak s6 dual ROM kullanmaktayim. Stok ROM veya başka ROM attığında sensorler canavar gibi s6 dual ROM da görüşmede ekranın kapanması için ne yapilabilir?
  17. Boyka

telefon açılmadı

General.mobile yayınladığı benim PC de var hem jeli hem KitKat ben PC de öylece öylece saklıyorum isterse yandexe yükleyip link verebilirim [hr] 16 da olması lazım PC bir açıp bakayım [hr] 16 da olması lazım PC bir açıp bakayım [hr] 16 GB var sanslisin istersen yandex yukliyip link vereyim
  18. Boyka

telefon açılmadı

General mobile kaldırdı o sitesini diye biliyorum eğer istersen sana verebilirim generalin sitesinde yayın aldığını basittir yapımı