Arama sonuçlarınız

1. atesnet

Avgo And-1500 Android 5.1 Üniversal Custom ROM Yükleme

OEM altında launcherlar var ekran görüntüleride vardı içinde bahsetmiş olduğun launcher ı bulup kurman lazım. Ekran koruyucudaki GPS km çalışmama durumu olabilir yinede kontrol edersin.
  2. atesnet

Maalesef olmaz. Android sürümü nedir sizdeki tabletin? Google play üzerinden A2DP ile arama yapmalısın bunları denemelisin bluetoot üzerinden gelen çağrıları alması için.
  3. atesnet

Maalesef bu yazılımı kullanamazsınız. Donanımlar aynı değil mümkün değil. Arayüz değişikliğine gidip tableti araçta rahat kullanmanız için Car Launcher kurabilirsiniz. Aşağıdaki linktekileri deneyebilirsiniz. Eğer bunu yükleyemezseniz Google Play üzerinden bu launcher ı yüklemeyi denemelisin...
  4. atesnet

Hocam konuyu biraz daha açabilirseniz yardımcı olabilirim. Bildiğimiz standart tablet'e bu yazılımımı kurmak amaç ?
  5. atesnet

OnePlus 5/5T/6/6T VoLTE + VoWiFi (TurkTelekom) Aktif Etme

OnePlus ile ilgili kategori forumda bulamadım. Bununla ilgili kategori düzenlenebilirse süper olur. Daha önce de Android Avgo double din teyp ile ilgili de paylaşım yapmıştım onun için dönüş yapılmadı.
  6. atesnet

OnePlus 5/5T/6/6T VoLTE + VoWiFi (TurkTelekom) Aktif Etme

Aşağıdaki adımları gerçekleştirmeden önce telefonunuz kesinlikle rootlu olması gerekmektedir. Telefonum Oneplus 5T Oxygenos 9.0.3 sürümü yüklü önceki tüm sürümlerde sorun yaşanmadı. Oreo sürümü içinde geçerlidir. Gereksinimler: Magisk üzerinden VoEnabler 1.4 modülü bulup aktif etmeniz lazım...
  7. atesnet

Kontak açıkken denemen lazım.
  8. atesnet

Recovery alanına girebiliyor musun? Orda denedin mi bu işlemleri. Teybin sağ üst tarafta reset düğmesi var bi kürdan ucu yada ataçla resette basılı tutup power tuşuda aynı basılı olacak reseti bırakıp power tuşunu 5 sn kadar basılı tutmaya devam et sonra bırak recovery alanına girmiş olursun...
  9. atesnet

İş yoğunluğundan ilgilenemedim. Linkleri Güncelledim. Kullandıktan sonra yorumlarını bekliyorum.
  10. atesnet

Android Oto Görüntü Sistemleri için ayrı konu kategorisi hk.

Android Oto Görüntü Sistemleri kategorisi açılıp altına marka ve model konu kategorisi eklenebilir mi ? Aşağıda bugün yeni açmış olduğum konu bu kategori altına taşınabilir mi? Avgo And-1500 Android 5.1 Üniversal Double Din Oem Multimedia Oto Teyp Custom ROM Yükleme TurkDevs Ailesine teşekkürler.
  11. atesnet

Avgo And-1500 Android 5.1 Üniversal Double Din Oem Multimedia ROM hakkında görüşlerim; ROM'u cihazıma kurduktan sonra yaşamış olduğum sorunların bir çoğundan kurtuldum. Örneğin donma olayı kayboldu, Cihazı başlattığımda volüme çubuğu hemen tepki vermezdi cihaz 2-3 dk açılıp kendine geldikten...