Arama sonuçlarınız

1. K

Tabletin Seri Numarası Silindi

inşallah gelir  :) :cool:
  2. K

ETAB 5 ROOT PAKETİ

nasıl yapılıyor ve bunu yaparken içindeki bilgilerimiz ve oyunlarımız gidiyomu cvplarsanız sevinirim
  3. K

root sonrası dokunmatik problemi

evetya yedekleri nasıl alıyonuz?
  4. K

[recovery][stock] GM e tab5 orjinal recovery

nedir bu anlamadım kurumsalımı geri getirio nedir anlamadım anlatırsanız sevinirim
  5. K

[4.4.2][FLASH TOOL] ETAB 5 Stock Rom (ETAB5-01.03.09S.I)

yok [hr] Bu hiç fix yemez demi? [hr] bu hiç fix yemez demi? [hr] yani gelir demi custom rom [hr] hocam bu fiz yemez demi bu arada ellerine sağlık çalışıyo :D
  6. K

[Rehber - Güncellendi]ETAB 5 Twrp recovery yükleme

Asderdd abi ne zmn otg desteği verilecek?
  7. K

[Rehber - Güncellendi]ETAB 5 Twrp recovery yükleme

custom rom nedir ağe ?
  8. K

Güncelleme geldi bugün twrp yapsak sorun olur mu?

sizinki öğretmen tabletimi yani öğretmenmisiniz?
  9. K

[MOD] OTG Desteğini Aktifleştirme v2 (07.12.2015)

yani bunu yaparsak kurumsl varken bile bağlıyabliyozmu bilgisayara?
  10. K

[4.4.2][FLASH TOOL] ETAB 5 ÖĞRETMEN Stock Rom (ETAB5-01.03.09T.I)

kardeş benim arkadaş normal tablet aldı aldığı tablet öğretmen tableti çıktı o yüzden bu pazartesi servisine göndereceğiz bide ondada güncelledikmi portal güncellemesi yapıyo isim yazmıyo ama o sorun değil sen yap sıkıntı olmuyo :D  :) :cool: :(
  11. K

ya ben denedim oldu ama bir süre sonra portal güncellemesi yaptı okulumun ismii gitti ve cihaz kayıt edilmiştir yazısıda gitti bu ne demek
  12. K

[MOD] OTG Desteğini Aktifleştirme v2 (07.12.2015)

bunu yaptıktan sonra bilgisayar tabletimizi tanıyacakmı? [hr] zaten sistemi kırdıkmı usbye gerek kalmazki
  13. K

ne zmn yükleyecen peki? [hr] [hr] yav peki bunu yaptıktan sonra stock rom yapsaksak bişi olmaz demi? bide biz önce verdiğiniz sistem yazılımını kırmayı yaptıktan sonra kurumsal tabllette siliniyo ama içinde kayıtlımı kalıyo?
  14. K

[Rehber]ETAB 5 Sistem yazılımını kırma

bunu yaptıktan sonra tmmdır demi peki bir yöntem daha var gapps paketi yüklüolar o nedir gapps paketi nedir?
  15. K

kurumsal gitmiyo değilmi?
  16. K

ağe nasıl yaptın sen ben yapamıom anlatsanız bi zahmet ha bu bide tableti bozmuyo demi? [hr] aynen bişi olmaz demi? bize 10.sınıfta dağıtıldı