Arama sonuçlarınız

1. S

[PORT] [GENUINE LG UX 3.0] LG G3 Stylus Official Rom For GM Discovery

RE: [4.4.2] LG G3 Stylus for General Mobile Discovery Ah bir de telefon bağırsa :)
  2. S

RE: [4.4.2] LG G3 Stylus for General Mobile Discovery Arkadaşlar mesaj ve aramalarda titreşim çalışıyor muydu.ben denemeyi unutmuşum...
  3. S

RE: [4.4.2] LG G3 Stylus for General Mobile Discovery hocam en büyük sorun ses.aramalarda ve bildirimlerde ses gelmememe sorunu bir çözülse efsane olacak
  4. S

RE: [4.4.2] LG G3 Stylus for General Mobile Discovery kusura bakma hocam.niyetim kötü değildi
  5. S

RE: [4.4.2] LG G3 Stylus for General Mobile Discovery Hala bir çözüm yok galiba.Kurmak istiyorum ama telefon arandığımda çalmazsa nasıl kullanacağım.dosya yüklemeyi de çok kullanıyorum.hiç değilse bunlar çözülseydi.neyse bekleriz artık
  6. S

RE: [4.4.2] LG G3 Stylus for General Mobile Discovery Simdi arama geldiginde zil sesi calmiyor degil mi.
  7. S

RE: [4.4.2] LG G3 Stylus for General Mobile Discovery Zil sesi hic calmiyorsa nasil kullaniriz
  8. S

RE: [4.4.2] LG G3 Stylus for General Mobile Discovery üstadlarım su romu inanıyorum ki siz adam edersiniz.
  9. S

RE: [4.4.2] LG G3 Stylus for General Mobile Discovery Ne zamandir orjinal lg bekliyordum ama zil sesi dosya paylasimi video oynatma ve resim goruntuleme onemlisorunlar bence.bi hayirsever el atarsa cok dua ederim.
  10. S

[4.4.2][OS][V4] Gionee Elife S5.5 Amigo OS For GM Discovery

RE: [4.4.2][OS] Gionee Elife S5.5 Amigo OS For GM Discovery Evet duzeliyo oyle yapinca Helal olsun kardesim
  11. S

[4.4.2][OS][V4] Gionee Elife S5.5 Amigo OS For GM Discovery

RE: [4.4.2][OS] Gionee Elife S5.5 Amigo OS For GM Discovery @oyuncan Herhangi bir jellybean romda mühendislik modundan ayarlari istediğün gibi yap.sonra Root Erişimi Olan Bir Dosya Yoneticisi ile /data/nvram/APCFG/APRDCL/ Klasörüne Girin Aşağıdaki Dosyaları bir yere yedekle...
  12. S

neden hep ayni dialer

Arkadaslar yanliş anlamayin eleştiri anlaminda söylemiyorum.sadece ögrenmek istiyorum.forumdaki romlarin bircogunda stok kitkat dialer.kullaniliyor.bana.göre cok hos bir.gorünümü yok.Rom lg de olsa xperia da.olsa hep.ayni.launcher.dialeri değiştirmek ya da portlamak zor.mu.biz yapabilir.miyiz.
  13. S

z3 launcher var mi

Arkadaslar su an jellybean purexperia z2 rom kullaniyorum.dialeri falan orjinal oldugundan.bunun uzerine cwm den flaslayabilecegim z3 launcher var midir.orochi hocanin vardi galiba ama emin degilim.
  14. S

Bu rom discovery ye olur mu

yani hocam indirip tele kursam sorun olur mu.geri dönüşü olmayan hata yapmak istemiyorum.kurulum anlatılırken Boot on TWRP Recovery demişler.acaba sadece TWRP ile mi kurulur.bende dokunmatik CWM var.bi arkadaş dikkatlice inceleyebilir mi acaba.iyi midir kötü müdür.
  15. S

Bu rom discovery ye olur mu

Arkdaslar merhaba nette dolaşırken söyle bir rom gördüm.bu rom bizim 16 gb discovery tele olur mu acaba.linkteki lg romdan bahsediyorum. http://forum.xda-developers.com/micromax-a116/development/discovery-rom-micromax-a116-t2863476
  16. S

Baska bie cihazdan rom portlanir mi

Yine de sagolun arkadaslar.
  17. S

Hocam daha anlasilir yazayim.lg telefonu kendi discovery telefonuma portlamak istiyorum. Yani discovery de lg rom kullanmak istiyorum.
  18. S

Hocam kusura bakma ben daha yeni basladim.bu lg romu bahsettigin yontemle yapabilir miyim.
  19. S

Yani bunun imkani yok o zaman
  20. S

Cihaz lg g pro lite Lg-d682tr Galiba jellybean Simdi ben root explorer programi ile varsayalim sistem dosyalarinin tamamini elime aldim.bundan sonra ne yapmaliyim.