Arama sonuçlarınız

1. S

[PORT][4.4.2][ROM] *** LG G3 Rom By Dr.Razor™ ***

hocam yendeks veya google link vermeniz mümkün mü acaba
  2. S

[PORT][4.4.2][ROM] *** LG G3 Rom By Dr.Razor™ ***

Hocam hic degilse hafizanin duzgun gorunmesini saglayacak bir fix verseniz simdilik
  3. S

[ART][EDIT][4GB-16GB] HTC™ Style

Google playstoreden bisey indiremiyorum.yukle kabul et butonlarina basiyorum.donup duruyor.hafiza sorunum yok.sebebi ne olabilir
  4. S

[PORT] [IOS 8] AyFone ROM v1

Bu roma guncelleme gelir mi.yoksa kuralim mi.bi calisma varsa bekleriz...
  5. S

[4.4.2] 1:1 Galaxy S5 ROM by Asderdd v1.3 (Güncellendi 31.3.2015 )

Ses paketi nedir Diger bir soru:hafiza fixi diger romlarda da calisir mi
  6. S

[4.4.2] 1:1 Galaxy S5 ROM by Asderdd v1.3 (Güncellendi 31.3.2015 )

Hafiiza icin verdiginiz fix diger rimlarda da ise yariyor mu
  7. S

Arkadaşlar romu yükledim.hersey süper ama ahize sesini yukseltemedim.modding bölümünde bi arkadaş fix vermişti onu yukledim gene yükselmedi.muhendislik modundan denedim gene olmadi.sırf bu yuzden jellybeana dönmek istemiyorum.Allah aşkına bu soruna bir çözüm bulamaz misiniz.
  8. S

Art ye gecmek icin calisma zamanindan art secmek yeterli mi yoksa cwm den wipe da yapmak gerekir mi.bi konuda wipe lari da yapin diye yazmislar.dogrusu nedir acaba Edit:yanlislikla ikinciye yazmisim.cevabimi aldim tesekkur ederim
  9. S

Art ye gecmek icin calisma zamanindan art secmek yeterli mi yoksa cwm den wipe da yapmak gerekir mi.bi konuda wipe lari da yapin diye yazmislar.dogrusu nedir acaba
  10. S

[ANLATIM-STOCK JB] Temaları devre Dışı Bırakma

Hocam temalar devre disi kalirsa gorunum nasil oluyor.kit katta uygulanabilir mi
  11. S

Arkadaslar birkac sorum olacak. 2.simde 3g var mi Romu yukleyince dogrudan art mi calisiyor.art ye nasil gecilir. Bu fix sadece facebook sorunu olanlar icin mi.
  12. S

[PORT][OS] Freeme OS

Hocam galeriye girince kendiliginden kapatiyo.
  13. S

[PORT][OS] Freeme OS

Arkadaslat titanium backup in calismadigini duydum.dogrumudur acaba
  14. S

[PORT][OS] Freeme OS

Uygulamalari sd carda tasima ve varsayilan indirme yeri degistirme gibi ozellikler mevcut mu acaba.
  15. S

[PORT][OS] Freeme OS

Eyvallah hocam.sabırsızlıkla bekliyorum
  16. S

[PORT][OS] Freeme OS

Hocam yandeks linki istesek ayıp olur mu
  17. S

[PORT][OS] Freeme OS

2.simde 3g var mi.hafiza ters mi yoksa duzgun mu gorunuyor.bir de biraz daha fazla ss alma sansimiz var mi acaba.
  18. S

[GÜNCELLEME][PORT][4.4.2]HTC Sense Uİ Rom V1.2

Pardon hocam.o zaman arkadaslara sormus olayim [hr] Pardon hocam.o zaman arkadaslara sormus olayim
  19. S

[5.9.17][TR]MIUI V7 By Wes & SmiLeToLiFe

RE: [5.3.27][BETA][UPDATE] MIUI V6 By SmiLeToLiFe @ smiletolife hocam simdi sifirdan kurmaya kalksak hangilerini kurcaz.konu biraz karisik geldi bana.
  20. S

[GÜNCELLEME][PORT][4.4.2]HTC Sense Uİ Rom V1.2

Hafizayi duzgun gostermek icin bir fix gelir mi hocam.belki cok onemli gormediniz ama uygulamalari hafiza kartina tasima olayinda sorun cikarabilir