Arama sonuçlarınız

1. SametSoner

[CUSTOM][BOOT]Quatronun Açılışından bıktınızmı ??

Merhaba kendi editlediğim BOOT'u sizlere taktim ederim  Kurulum 1-update.zip i telefon hafızasına yada Sd karta atın 2-Custom Recovery (Twrp) den  İnstall kısmına gelin  3-update.zip i seçin ve yükleyin                         TIKLA İNDİR
  2. SametSoner

Yardım CyanogenMOD 12.1 Hat arama yapmıyor

Celuk nickli arkadaşımıza sor o portladı romu
  3. SametSoner

[Yardım]Her Rom yüklediğimde imei gidiyor

Merhaba geçenlerde siteden indirdiğin portlanabilir romu telefona yükledim ve imei gitti sonra stok roma döndüm imei yi attım fakat her rom yüklediğimde imei gidiyor bunu sabitleyebilirmiyiz telefona gömebilirmiiyiz daha önce her rom atışımda imei duruyordu şimdi imei silinince orj.imei attım bu...
  4. SametSoner

[Yardım] Operator gözükmüyor

Hepinize teşekkürler Mehmet Süslü abimiz ile hallettik .
  5. SametSoner

[Yardım] Operator gözükmüyor

Merhaba ilk konum telefonu açıyorum fakat operator gelmiyor hattı tanımıyor biryeri aramaya çalıştığımda uçak modunu kapatın diyor ama zaten kapalı rom atmaya çalıştım twrp felan yükledim kendi romumu portlamaya çalıştım acaba bunlar anakarta zararmı vermiştir ?? lütfen cevaplarınızı bekliyorum ...
  6. SametSoner

[5.1.1][PORT] CyanogenMOD 12.1 BETA 7 FOR QUATRO M1453 (iNew v7) by Celuk

RE: [PORT ROM] CM 12.1 BETA 7 FOR QUATRO M1453 (iNew v7) by Celuk Basacaktım yüklemeyi bekliyordum yanlız 5 dakika oldu açılmadı hala :D
  7. SametSoner

[5.1.1][PORT] CyanogenMOD 12.1 BETA 7 FOR QUATRO M1453 (iNew v7) by Celuk

RE: [PORT ROM] CM 12.1 BETA 7 FOR QUATRO M1453 (iNew v7) by Celuk) Teşekkürler :D
  8. SametSoner

[4.4.2][PORT] LOLLİPOP X ROM FOR QUATRO M1453 (iNew v7) by Celuk

RE: [PORT ROM] LOLLİPOP X ROM FOR QUATRO M1453 (iNew v7) by Celuk Sorunlar ortadan kalkarsa yükleyeceğim şuan Zenfone 2 romu kurdum  :D :D
  9. SametSoner

TURKDEVS Dokunmatik için Toplanın

Acaba oto döndürme ve jiroskop ile bi bağlantısı mı var ki ne ?
  10. SametSoner

E Tab5 Rom

Kapanmıyorsa bekleyeceksin pilinin bitmesini yada suya at çıkar sonra kurula iyice kenarlarından çek süpürgeyle suyu zaten suya atınca kapanması lazım neyse sonr at pirince 2 gün sonra aç bu sadece kapatmak için yani :D
  11. SametSoner

[TWRP 2.8.6.0] QUATRO M1453 (iNew v7) İÇİN CUSTOM RECOVERY by Celuk

RE: [TWRP 2.8.6.0] QUATRO M1453 (iNew v7) İÇİN YENİ TWRP CUSTOM RECOVERY by Celuk Usb driver e tıklıyorum komut penceresi açılıp kapanıyor ?