Arama sonuçlarınız

1. M

Cep Telefonu Önerileri [ANA KONU]

Cvp: RE: Cep Telefonu Önerileri [ANA KONU] Yok hocam yanlış anlamam doğru diyorsunuz aslinda sağolun :)
  2. M

Cvp: RE: Cep Telefonu Önerileri [ANA KONU] Hocam sagolun öncelikle.Telefonu kuzenime alacam çok duyulmayan bir marka olduğu için hoşuna gitmeyektir başka öneriniz var mi ? Mesela x peria x ultra hakkinda ne düşünüyorsunuz?
  3. M

Merhabalar beyler 1500 tlye kadar bütçem var GM5 plus sony m5 aqua ve huawei p9 lite den biri var aklımda sizce hangisi ? Veya başka önerisi olan yazabilir mi ?
  4. M

sürekli aynı mesaj geliyor

Cvp: sürekli aynı mesaj geliyor Anladım hocam sagolun bilgi için :)
  5. M

Cvp: sürekli aynı mesaj geliyor Hocam yapmayın ya kötü oldu bu neden başka kullanıcilarda olmuyor peki :)? Aynı oparetorden yeni hat alsam düzelmz değil mi:)?
  6. M

Merhaba beyler hattın vodafone mesajlasirken karsi tarftan gelen bkr mesaj 2-3 bazen 4 defa arka arka geliyor sfirladm duzelmedi başka rom attım düzelmedi önerisi olan yazabilir mi lutfen ?
  7. M

[ROM-EDIT] GidGat L By OROCHI

Cvp: RE: [ROM-EDIT] GidGat L By OROCHI Teşekkür ederim hocam yardimnz icin :)
  8. M

Cvp: RE: [ROM-EDIT] GidGat L By OROCHI Teşekkür ederim hocam son 1 saatir hatayı almadim güncellemr falan yeni tamamlandı inşallah dediğinz gibidir olmassa sizin dediklerinizi yapıp final sürümünü kurarim.sizin dediklerinizi yapınca veri kaybı olmaz değil mi hocam sd karttan yanı fotolar falan var
  9. M

Cvp: RE: [ROM-EDIT] GidGat L By OROCHI Hocam 3 defa kurdum aynı sorun hala var siz öğretin bir de öyle kuruyum :) bu arada finali değil special yüklü şuan.
  10. M

Cvp: [ROM-EDIT] GidGat L By OROCHI Ben sorunu yanlış anlatmısim pardon bende sürekli andriodsync setvice durdu hatası geliyor?
  11. M

Cvp: [ROM-EDIT] GidGat L By OROCHI Beyler bur romu kullanan var mi ? @"maraza" dostum sen bilirsin yardımcı olur musun ? Rom çok iyi ama orochi hocanın ilk açılışta bir defa çıkar dediği hata bende sürekli geliyor 2 kere kurulum yaptım aynı şey devam ediyor hem final sürümünü hem de diğer romu...
  12. M

Herkes Ekran Görüntülerini Paylaşsın

Cvp: RE: Herkes Ekran Görüntülerini Paylaşsın Bende var kardeşim atarım birazdn :)
  13. M

[CWM][Güncellendi[4.4+]Xperia™Home Launcher 10.0 A.0.53Beta

Cvp: [4.4+]Xperia™Home Launcher 10.0 A.0.40 Eyvallah hocam gözükmüyordu icon packlar play storeden indirince oldu :)
  14. M

[CWM][Güncellendi[4.4+]Xperia™Home Launcher 10.0 A.0.53Beta

Cvp: [4.4+]Xperia™Home Launcher 10.0 A.0.40 Hocam temaları nasıluyguladınz bende olmuyor :/ @Onur5488
  15. M

[4.4.2][ART] Razor Rom for GM Discovery

Cvp: [4.4.2][ART] Razor Rom for GM Discovery Romu kullannan var mi performansi nasıl ? Ve genisletilebilir ses paneli var mi?
  16. M

Discovery Custom ROM Önerileri [Ana Konu]

Cvp: Discovery Custom ROM Önerileri [Ana Konu] Beyler stabil anlık bildirim gelen ve genişletilebilir ses paneli olan rom var mı (x posed falan uğraşmak istemiyorum ondan) salon şimdiden
  17. M

[DEV-Miui] Miui V7 6.5.5 Geliştirici Sürümü By AloneMan

Cvp: [DEV-Miui] Miui V7 6.5.5 Geliştirici Sürümü By AloneMan Hocam elinize sağlık :) hangisi kuracağız şimdi biz ya :D
  18. M

Cvp: Cep Telefonu Önerileri [ANA KONU] beyler sizce lg g2 mi g3 mü yoksa iphone 5 mi  saoln şimdiden 
  19. M

Cvp: RE: Herkes Ekran Görüntülerini Paylaşsın Forumda mevcut değil galiba :)?
  20. M

Cvp: RE: Herkes Ekran Görüntülerini Paylaşsın