Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Beyler ben mesala yeni bir rom kurdum ama romu beğenmedm eski romuna donmemin en kisa yolu nedir yanı uygulamalar düzen falan ayni sekilde kalan eski yedek olabilir mi ? Saoln şimdiden :)
Cvp: [PORT][EDIT][AOSP] XtremeVanilla V5 By AloneMan
Hocam tekrar sorum var kusura bakmayin :) siz o özelliği fix şeklinde verebilir misiniz ? Xposed kurunca telefon kasiyor fix şeklinde olursa çok iyi olur tamamen performans odaklı bir rom istiyordm bu rom tam istedigm rom fakat ses paneli...
Merhaba beyler bügun telefona 20 tl yükledim tl kesintisi oldu neden bilmiyorum ve son bakiyem 18.42 olarak gözüktü paketi yenilemek için 15 tl mi yüklemem gerekiyor yoksa var mıdır başka bir yol sağolun şimdiden :)
[hr]
Cvp: Discovery Custom ROM Önerileri [Ana Konu]
Görsellik önemli değil oyun falan da oynamam geçişleri seri olan wifi çekimi iyi olan sarji normal olsun yeter var mi öyle bir rom ?
Cvp: RE: [4.4.2] Number One Rom for GM Discovery
Hocam özlemiştik sizin romlarinizi elinize sağlık :) bunun orjinali jb demissiniz onu da bizim cihaza uyarliyabilir misiniz :)
Cvp: RE: [PORT][EDIT][AOSP] XtremeVanilla V5 By AloneMan
Siz hızlı diyorsaniz mutlaka denemek lazım :) toogles olsa çok çok iyi olur bencede :) boş vaktim var demissiniz hocam bir de jellybean patlatsaniz ne güzel olur :) bu arada elinize sağlık :D