Arama sonuçlarınız

1. M

[PORT][EDIT][4.4.2] LolliFox 1.6 By AloneMan

Cvp: [PORT][EDIT][4.4.2] LolliFox 1.6 By AloneMan Elinize sağlık hocam :) jelly bean patlatmadinz gitti ama ya :D
  2. M

[PORT][EDIT][AOSP] XtremeVanilla V5 By AloneMan

Cvp: [PORT][EDIT][AOSP] XtremeVanilla V5 By AloneMan Hocam bizim ses paneli işi ne oldu :)
  3. M

Cvp: [PORT][EDIT][AOSP] XtremeVanilla V5 By AloneMan Estağfurullah hocam :D saoln şimdiden :)
  4. M

Cvp: [PORT][EDIT][AOSP] XtremeVanilla V5 By AloneMan @"AloneMan" hocam neden cvp vermediniz ya :D
  5. M

rom kurma

Cvp: RE: rom kurma Phriliz den olmaz mi ?
  6. M

rom kurma

Beyler ben mesala yeni bir rom kurdum ama romu beğenmedm eski romuna donmemin en kisa yolu nedir yanı uygulamalar düzen falan ayni sekilde kalan eski yedek olabilir mi ? Saoln şimdiden :)
  7. M

Cvp: [PORT][EDIT][AOSP] XtremeVanilla V5 By AloneMan Hocam tekrar sorum var kusura bakmayin :) siz o özelliği fix şeklinde verebilir misiniz ? Xposed kurunca telefon kasiyor fix şeklinde olursa çok iyi olur tamamen performans odaklı bir rom istiyordm bu rom tam istedigm rom fakat ses paneli...
  8. M

Cvp: [PORT][EDIT][AOSP] XtremeVanilla V5 By AloneMan Hocam genisletilebilir ses paneli var mi ?
  9. M

Discovery Custom ROM Önerileri [Ana Konu]

Cvp: Discovery Custom ROM Önerileri [Ana Konu] Görsellik hiç önemli değil performansı iyi olsun ve hatası olmasın yeter var mj öyle bir rom beyler ?
  10. M

vodafone tl yükleme

Cvp: RE: vodafone tl yükleme aynen ya aynısı oluyor bana da 50 kuruş için 15 tl gidecek [hr] maalesef hocam vodafone de - ye düşme yok
  11. M

vodafone tl yükleme

Merhaba beyler bügun  telefona 20 tl yükledim tl kesintisi oldu neden bilmiyorum ve son bakiyem 18.42 olarak gözüktü paketi yenilemek için 15 tl mi yüklemem gerekiyor yoksa var mıdır başka bir yol sağolun şimdiden :) [hr]
  12. M

[ROM][EDIT] Sony Concept™ For Android V4 Marshmallow Edition

Cvp: [ROM][EDIT] Sony Concept™ For Android V4 Marshmallow Edition Elinize sağlık :) navbar ne oluyor :))
  13. M

Discovery Custom ROM Önerileri [Ana Konu]

Cvp: Discovery Custom ROM Önerileri [Ana Konu] Görsellik önemli değil oyun falan da oynamam geçişleri seri olan wifi çekimi iyi olan sarji normal olsun yeter var mi öyle bir rom ?
  14. M

[4.4.2] Number One Rom for GM Discovery

Cvp: RE: [4.4.2] Number One Rom for GM Discovery Kardeşim nie bu kadar sevindin :))
  15. M

[4.4.2] Number One Rom for GM Discovery

Cvp: RE: [4.4.2] Number One Rom for GM Discovery Hocam özlemiştik sizin romlarinizi elinize sağlık :) bunun orjinali jb demissiniz onu da bizim cihaza uyarliyabilir misiniz :)
  16. M

Cvp: RE: [PORT][EDIT][AOSP] XtremeVanilla V5 By AloneMan
  17. M

Herhangi bir rom dan kilit ekrani yukleme

Cvp: Herhangi bir rom dan kilit ekrani yukleme http://forum.turkdevs.com/konu-port-htc-ui-by-orochi%E2%84%A2.html  orochi hocanın bu fixinde mevcut :)
  18. M

Cvp: RE: [PORT][EDIT][AOSP] XtremeVanilla V5 By AloneMan Siz hızlı diyorsaniz mutlaka denemek lazım :) toogles olsa çok çok iyi olur bencede :) boş vaktim var demissiniz hocam bir de jellybean patlatsaniz ne güzel olur :) bu arada elinize sağlık :D
  19. M

[PORT][EDIT)[KK] DanOS V1 By AloneMan

Cvp: RE: [PORT][EDIT)[KK] DanOS V1 By AloneMan Hocam çok iyi romlarinz laf yok bence :)) ama jellybean de portlarsaniz çok iyi :)
  20. M

stock jellybean

Son sürüm cwmden flashkiyabilicegim stock jellybean rom hangisidir acaba @İncredible hocam paylaşmıştı bulamadm yardım eder misiniz?