Arama sonuçlarınız

1. M

Uygulama Paylasma

Cvp: RE: Uygulama Paylasma Hocam teşekkürler bilgilendirdiginiz için :)
  2. M

Uygulama Paylasma

Merhaba arkadaşlar elimde bir uygulama var mesela sizlerle paylaşmak istiyorum onu nasil internete yukleyim link şeklinde sizlerle paylaşabilirim ?
  3. M

Herkes Ekran Görüntülerini Paylaşsın

Cvp: Herkes Ekran Görüntülerini Paylaşsın Ben daha biri paylaşınca bildirim alıyordum artık almiyorum nedeni nedir?
  4. M

[PORT-EDİT] LolliCraft Rom By F.A.T TEAM

Cvp: [PORT-EDİT] LolliCraft Rom By F.A.T TEAM
  5. M

antutu 18696.stok kitkat rom.varmi geçebilen?

Cvp: RE: antutu 18696.varmi geçebilen? Gidgatta dert yok ;) stock deli eder :)
  6. M

antutu 18696.stok kitkat rom.varmi geçebilen?

RE: antutu 18696.varmi geçebilen? Gidgatta 20 bin almisligim var bulamadm fotoyu şimdi :)
  7. M

Cvp: RE: Herkes Ekran Görüntülerini Paylaşsın :rool:
  8. M

Cvp: [PORT-EDİT] LolliCraft Rom By F.A.T TEAM Hocam L kilit ekranini ben yapabilir miyiim ? Bunun için konu mu acmaliyim acaba :)) bir de son sorum performans olarak mysticos mu bu rom mu daha iyidir :)
  9. M

Cvp: [PORT-EDİT] LolliCraft Rom By F.A.T TEAM Merhaba beyler şuan bu romda olan var mi ? Varsa performansi nasıl ve kilit ekranı L tarzı mi ? Bir de son olarak güncelleme gelecek mi onu bekleyelim mi :)
  10. M

[PORT-EDİT] MysticOS V7 Final By AloneMan & Frozen (First Rom Of 2016)

Cvp: RE: [PORT-EDİT] MysticOS V7 Final By AloneMan & Frozen (First Rom Of 2016) Telefonu yeniden başlat dostum :)
  11. M

Cvp: Herkes Ekran Görüntülerini Paylaşsın
  12. M

[THEME-MIUI] Zenui Theme

Cvp: [THEME-MIUI] Zenui Theme Kralsin sen hocam cok sagol :goodbye: [hr] Videoda restarttan sonra moduller geldi bende neden gelmedi onlar hocam sonra kurmayi denedim 3.taraf kullanicilari falan dedi olmadi neden :(
  13. M

[THEME-MIUI] Zenui Theme

Cvp: [THEME-MIUI] Zenui Theme @serkan75 hocam yine ben cok rahatsiz ettim bugun kusura bakmayn bu temayi nasil uygulayabilirim? :sweat:
  14. M

Discovery Custom ROM Önerileri [Ana Konu]

Cvp: Discovery Custom ROM Önerileri [Ana Konu] Hocam son soru nasil kapatacam mi messageyi
  15. M

Cvp: Discovery Custom ROM Önerileri [Ana Konu] ARAÇLARDAN KONTROL ET VE ARDINDAN OPTİMİZE ET YAPTIYSANIZ AŞAĞIDAKİ ANLATILANLARI SIRASIYLA YAPMANIZ GEREKİYOR!! Bu uyarıyı açıklar mısınız yaptıysanız dior ya ona takıldım :utandim: ve v7 surumunde de mi messageyi kapatmak gerekiyor mu ?
  16. M

MİUİ [V7.1.2.0] [STABLE] (SORUNSUZ SON SÜRÜM)

Cvp: MİUİ [V7.1.2.0] [STABLE] (SORUNSUZ SON SÜRÜM) Yani normal rom kurar gibi kurup extra bir ayar yapmam gerekmiyor mu forumdaki temalari yüklemek için vb ? Çok soru sordum kusura bakma :)
  17. M

Cvp: MİUİ [V7.1.2.0] [STABLE] (SORUNSUZ SON SÜRÜM) @"Ridone" dostum roman nasıl performans geçişler vb önerir misin ? [hr] @"GMci81" dostum bi konu vardı ilk defa miui kuracaklarl. İcin Bulamadm konu mu silinfisilindi bilgin var mi ?
  18. M

Cvp: MİUİ [V7.1.2.0] [STABLE] (SORUNSUZ SÜRÜM) Hocam miui kuracam da bu link mi en iyidi şimdi ?:utandim:
  19. M

Cvp: Discovery Custom ROM Önerileri [Ana Konu] Merhaba arkadaşlar miui için bilgi almak istiyorum sizden görünümü çok hoşuma gidiyor ama performansıni bilmiyorum oyun falan oynamıyorm geçişler vb şeyler nasıl bilgi verebilir misiniz ? @serkan75 hocam bi bakar mısınız :)
  20. M

[PORT] HTC UI By OROCHI™

Cvp: [PORT] HTC UI By OROCHI™ Kilit ekranı htc gibi oldu ben eski gidgat gibi kilit ekranı istiyorum var mıdır bir yolu ?