Arama sonuçlarınız

1. Ociss

Cwm Rom Yüklerken Oluşabilecek hata var mı ?

Öncelikle merhaba bir sorum olucaktı. General Mobile Discovery 1 4gb Cwm (philiz touch recovery v6.59) ile tüm işlemleri harfiyen yaparsak telefonda bi hata brick olma veya başka sorunlar olabilir mi yoksa brick olma olayı telefon ile uyumlu olmayan programlar kurmakla mı alakalı...
  2. Ociss

GMD 1 Garanti Öğrenme Sorunu

Merhaba ilk olarak konuyu yanlış yere açtıysam özür diliyorum ilk defa açıyorum. General Mobile'nin garanti sorgulama sitesinde imei mi yazarak arattığımda sonuçlar; İmei 1 için garantisi var yazıyor İmei 2 için ise garanti kapsamında değil yazıyor eğer garanti kapsamındaysa...
  3. Ociss

Root-Brick-StockRom-CustomRom ... Hakkında Kısa Bilgiler

Stock roma dönerken bootloop da kalıyor eski romun logosunda ve böylece bekliyor en sonra pili çıkartıp tekrar takıp cwm giriyorum ordan yenisini kurmadan önce ki romu kurup açıyorum (her 2 işlemde de wipe yapıyorum) reboot system deyince açılıyor nerde hata yapıyorum ? acaba şöyle özetleyim...
  4. Ociss

imeiller gecersiz yaziyor

şimdi hat gelince sevmeye başladım itiraf edeyim neyse sizi daha fazla tutmayım kolay gelsin iyi akşamlar ^^
  5. Ociss

görüşürüz çok teşekkür ederim kendine iyi bak :)
  6. Ociss

önerdiğiniz romlar olursa alırım ya da beğendiğiniz
  7. Ociss

peki bu yaptığımız işlem kalıcı olur değiğl mi
  8. Ociss

tek sıkıntı şu rom işi kalmış olacak ki yine sizin sayenizde çözücem birazdan :) anlıyoruum
  9. Ociss

Cvp: RE: imeiller gecersiz yaziyor teşekkür ederim çok yardımınız dokundu ^^
  10. Ociss

bu fix i ben saklayacağım olurda aynı durumda birisi olur yardım ederim ya da size aynısı olur (olmaz inşallah da) fix i kaybederseniz bende yardım ederim izin veriyor musunuz peki
  11. Ociss

çok teşekkür ederim iyi ki varsınız
  12. Ociss

*#06# yaptım her 2 imei de olmuş bunlar benim kendi imei bide yani biri geçerli diğeri geçersiz demiyor
  13. Ociss

sim 1 off demesi sorun olur mu
  14. Ociss

Oldu çok teşekkür ederim herkese Allah razı olsun <3 :D
  15. Ociss

at command is Sment dedi  yani oldu bundan sonra olursada olmazsa da Allah yardım eden herkesten razı olsun ^^ :d radio state off diyor senin dediğin romu yapıp deniyeceğim bu kadar yaklaştım bırakmam phone 2 kullandığım için sim 2 oranın raido statsi on yazıyordu yaptım açılıyo tel
  16. Ociss

şey arama yapınca mobil ağa bağlan diyordu eskiden uçak modundan çıkın derdi acaba bu iyiyie işaret mi anabant sürümü yazıyor imei sv yuva 1 yazıyor ancak ımeı yuva1 yazmıyor
  17. Ociss

dediğin gidgat l rom imdirip imei halletmye çalışıcam eğer olmazsa ordan başka bi roma geçebilir miyim çok merak ediyorum çünkü böyle olunca kendimi kısıtlanmış    hissediyorum normalde hiç sim kart kilidini sormazd şimdi sordu ve internete basmama rağmen açılmazdı simkartı gördü ancak şu 5...
  18. Ociss

romu kurdum şimdi gidgat ı hiç reboot etmeden aynı işlemleri deneyim mi 2. kez deneytecektim elim kayıp 4.2.1 i flaşladım [hr] tamam telefon açılsın hallederim bekliyorum niye boot da kalıyor onu anlamadım eskiden o kadar rom kurardım hiç böyle olmazdı :/
  19. Ociss

bu romdan nasıl kurtulurum ya pek sevemedim değiştiremiyorumda boot da kalıyor tekrar kurunca açılıyor :/ 4.2.1 e dönmesem 4.4.2 stock rom var acaba bunda boot da kalmaz değil mi sürüm farkı yok ya
  20. Ociss

tmm hemen tekrar gidgat kuruyum ilk iş o olacak [hr] bi tekrar deneyem aynı işlemleri belki bi yanlışlık yaptım