Arama sonuçlarınız

1. Ociss

imeiller gecersiz yaziyor

gidgat yüklerken failed dedi bende yine orochi yapımı olan 4gb stock kurdum şuanda gidgat discovery boot da kaldı tekrar gidgat kurucamda nasıl 4.2.1 stock a dönecem hep böyle bootda kalıyor
  2. Ociss

yaptım açılmasını bekliyorum yine aynı romu tercih ettim reboot mu yoksa tekrar mı wipe yapam hızlı cvp lütfen
  3. Ociss

tmm bu dosyayı zip halinde flashlıcam o kadar değil mi açıldığında imei olacak ben onları kendi imei ile değiştiricem sanırım öyle anladım deniyorum hadi bakalım imei olanı installe demişsiniz bi orayı anlamadım [Patch] NVRAM-Fixing-Tool.zip bu dsoya var elimde sadece bunu flashlıyorum...
  4. Ociss

teşekkür ederim deniyorum uyuşmazsa ne yapabilirim bende imei olan nvram yok sadece senin gönderdiğin nvram var çünkü silinmeden önce yedek almayı unuttum
  5. Ociss

nvram dosyasını kendi imei ile başka bi telefondan temin edicem değil mi ilk yöntem başlamadan bitti de ondan soruyorum :D
  6. Ociss

IMEI uçtu yardım

Sana en etkili yolu yazacağım yolun sahibi Orochi dir.  1- Herhangi bir rom yükle ve root explorer ile data/nvram klasörünü kopyala telefon hafızasına yapıştır. 2-  Herhangi bir romdan meta inf al ve updater script te yazan ne varsa sil. burada yazanları updater scripte yapıştır kaydet ve...
  7. Ociss

TWRP recovery'im var bu da aynı işi görür mü
  8. Ociss

Senin yöntemi denemek istiyorum da ancak telefon gidgat rom yükledikten sonra 4.2.1 stock Roma dönmesi boot da kalıyor nasıl başka bi Roma geçerim bide fix i atar mısın
  9. Ociss

Sanırım mtk radio station öf olduğu için at command is failed diyor çünkü aynı model imei li telefona sorunsuz yazabjliyordum suan şarjım az olduğu için yedek alıp öyle denicem yöntem bilmek ise yarar Sağol ^^
  10. Ociss

Restar yapıyor musun ya da başka uygulama ile denedin mi en kötü benim taktiği yaparsınız :) [hr] Bunu yapmadan önce sizde sim1 sim 2 algılanması hatası veriyor muydu yoksa imei ile alakalı birşey mi
  11. Ociss

Her iki yöntemi deneyecegim şuanda nvram dosyası yöntemini yapicam
  12. Ociss

Telefonun nvram yedeğini aldıktan sonra tekrar mobile uncle tools ile geri imei donecem yedekleri ise 4 gibi flash etmiş olurum
  13. Ociss

Kullanacağım telefonun kendi imei si var sadece nvarm yedeğini almak için değiştirilen daha sonra kendi imei sini tekrar aticam sonuç olarak imei olmayana imei atılacak imei olan ise aracı olacak
  14. Ociss

Bence kesin bu iş başarılı bi şekilde olacak İnşallah yarına ilk işim o olacak :laugh: İyi geceler :)
  15. Ociss

Teamwin Recovery (TWRP) ile yapabiliyorum bilgilendirme için teşekkürler. Bu imei yedeğini alırsam kalıcı olur mu ? Yani başka rom yükleyince aynı işlemleri yapmama gerek kalmaz değil mi ya da direk pc ye nvram yedeğini mi atayım.
  16. Ociss

Neden dönüyorum ? Rom güzel ancak ekran gereğinden fazla siyah olduğundan dolayı alışamadım onun dışında pek bi sıkıntısını görmedim 4.2.1 çok kullandığım için alışamadım o yüzden boot da kalmasa açılsa bi tek imei sorun olur o işide yarın halletmeyi düşünüyorum. [hr] Yedeği alıp...
  17. Ociss

Nvram dosyasını yedeklemeyi bulabildim + aynı model gm discovery var imei için her iki telefonda da root var deneyeceğim olumlu ya da olumsuz yazacağım. teşekkürler bilgi için :)
  18. Ociss

aklıma gelmişti başka bi telefondan cwm den yedeğini alıp kendi telime flash lasam düzelir mi denemeye çalışacağım bid nvram yedeğini nasl alabilirim son sorum olsun gmd gidgat 1.5v yükledim 4.2.1 den şimdi geri stock 4.2.1 e dönmek istiyorum boot da kalıyor aç kapa yapıp tekrar gidgat...
  19. Ociss

Çözümü bulan yazabilir mi yukarda yazdıkların hepsi aynen benim içinde geçerli usb yeri bozuk olduğ için telefonda  denedim olmadı eğer pc siz yapabilen varsa yazabilir mi yoksa usb yi yaptırıp öyle denemeyi düşünüyorum
  20. Ociss

[ROM- ART] GidGat™ Ultimate

Merhaba gmd 1 4.2.1 stock romlu cihaza bu romu yükledikden sonra cwm den 4.2.1 e nasıl dönüş yapabilirim denedim ancak boot da kalıyor bu romu tekrar kurduğum zaman telefon bootdan çıkııp açılıyor bi yerde hata mı yapıyorum acaba cevaplayabilir misiniz lütfen ?