Arama sonuçlarınız

1. qwerty`

Discovery II için Portlanacak Rom?

Romu yükledim çalışıyor, ancak ekranda sorun var galiba yeniden başlattım düzelmedi. Ekranın kenarlarında ışık yanıp sönüyor hep hızlı bir biçimde ne yapabilirim ?
  2. qwerty`

Tamam portlayıp deneyeceğim teşekkürler
  3. qwerty`

http://www.needrom.com/download/aosp-android-5-0-style/ Direk bu romu yüklesem olur mu peki? sıkıntı çıkar mı
  4. qwerty`

Discovery 2 için rom portlamak istiyorum. Needrom 'a baktım ancak hangi romlardan indirebilirim onu bulamadım? yardımcı olabilecek var mı?
  5. qwerty`

Miui Rom Güncelleme

Romda güncelleme mevcut. Dosyayı indirdim.Güncelle dediğimde recovery modda başlıyor instal diyorum ancak failed diyor. yapmam gereken başka birşey mi var ? yükleyemedim
  6. qwerty`

ROM

Discovery 2 içim MİUİ romdan başka rom var mı nerden bulabilirim?
  7. qwerty`

[4.4.2]General Mobile Discovery 2 Miui V6 Rom

Athens,istanbul var onu seçiyorum ama saat 10 olmasına rağmen 11 olarak gösteriyor
  8. qwerty`

[4.4.2]General Mobile Discovery 2 Miui V6 Rom

Romu yükledim ancak saat ayarı inı yapamadım. Saati bi saat ileri gösteriyor. Hangi zaman dilimi seçmeliyim?
  9. qwerty`

Recovery Yükleyemiyorum

Pdanet i kurdum ama telefonu kapatınca onu da görmüyor nasıl olucak anlamadım [hr] Teşekkür ederim oldu :)
  10. qwerty`

Recovery Yükleyemiyorum

SP Flash Tool ile recovery yüklemeye çalışıyorum ancak telefonu kapalı halde pc ye bağladığımda tepki vermiyor. Yükleme başlamıyor ne yapmalıyım