Arama sonuçlarınız

1. Ashnwor

TURKDEVS Dokunmatik için Toplanın

Cvp: RE: TURKDEVS Dokunmatik için Toplanın http://prntscr.com/azu9e3 böyle bir şeye rastladım da o yüzden dedim.
  2. Ashnwor

Cevap kernelde başka bir yerde değil. Çünkü diğer bütün olasılıkları denedim. Şuan init dosyalarına bakıyorum. Ayrıca sizde /sys/touchpanel diye bir klasör bulunuyor mu?
  3. Ashnwor

Cvp: RE: TURKDEVS Dokunmatik için Toplanın Kernel tarafından oluşturulur. Eğer öyle olmasaydı editleyebiliyor olurduk. Biraz araştırırsanız bulursunuz. Hatta konunun başında @Asderdd hocam da demiş;
  4. Ashnwor

Telefonu kumanda olarak kullanma

Cvp: Telefonu kumanda olarak kullanma Bazı LG cihazlarda kızıl ötesi vericisi var ve bu verici General Mobile 4G cihazında bulunmuyor. Samsung'un kendi tv kontrol uygulaması varsa onu kullanabilirsiniz.
  5. Ashnwor

Bir kaç post önce attığım kodları kernel initine atarak deneyeceğim. Geri bildirim yaparım.
  6. Ashnwor

Cvp: TURKDEVS Dokunmatik için Toplanın İlgin için teşekkür ederim ama malesef sys klasörü kernel tarafından oluşturulan bir dosya olduğu için bu şekilde değişiklik yapmak mümkün değil.
  7. Ashnwor

Cvp: TURKDEVS Dokunmatik için Toplanın su mount -o rw,remount /dev/block/mmcblk0p29 /system chmod 777 /sys/dev-info_touch/fw_ver echo "V17" > /sys/dev-info_touch/fw_ver chmod 444 /sys/dev-info_touch/fw_ver mount -o ro,remount /dev/block/mmcblk0p29 /system chmod 777...
  8. Ashnwor

Çözmeye çalışacağım. Yardımcı olduğun için teşekkürler.
  9. Ashnwor

Cvp: RE: TURKDEVS Dokunmatik için Toplanın İstediğim V17 vesaire değerler değil. Direkt olarak dosya içeriği.
  10. Ashnwor

[DEV-Miui] Miui V7 6.4.28 Geliştirici Sürümü By AloneMan

Cvp: RE: [DEV-Miui] Miui V7 6.4.28 Geliştirici Sürümü By AloneMan Only Micro Sim has 3G Network. Can't switch gallery from Camera app. Mi Video doesn't work.
  11. Ashnwor

Dokunmatiği sağlam olan biri "/sys/dev-info_touch/" klasörünün içerisindekileri upload'layabilir mi? Sanırım bir çözüm buldum. (Hayır root ile değiştirmek değil)
  12. Ashnwor

Hafıza Kartı Biçimlendirme Sorunu

Cvp: RE: Hafıza Kartı Biçimlendirme Sorunu Sanırım öyle evet  :D  Sağlık olsun.
  13. Ashnwor

Cvp: RE: Hafıza Kartı Biçimlendirme Sorunu Hocam bu sefer de Windows bölümlendirme şeyini deneyin isterseniz. Benim usbde de fazlaca linux kullandığımdan dolayı dd komutu bozmuştu. Minitool sıkıntı çıkardığında windows çözüyordu. Deneyin isterseniz.
  14. Ashnwor

Cvp: RE: Hafıza Kartı Biçimlendirme Sorunu Hocam o program düzeltemiyorsa hiç bir program düzeltemez :D Mecbur yeni alacaksınız.
  15. Ashnwor

Cvp: RE: Hafıza Kartı Biçimlendirme Sorunu Sol üstte applye basacaksınız.
  16. Ashnwor

Hocam son olarak Minitool Partition Wizard Home Edition ile kartınızda ne kadar partition varsa silip ve sağ tıklayıp Create'den yeni partition yaratmayı dener misiniz? Bu da olmazsa yeni alacaksıniz dediğiniz gibi hocam.
  17. Ashnwor

Peki Repair Partitionun yanındaki Change File Systeme basıp Fat formatlamayı denediniz mi? Çünkü raw dediğine göre her hangi bir file systemi yok demektir.
  18. Ashnwor

zenfon 6 4,5 g olmuyormu

O cihazda LTE yok. Olmaz.
  19. Ashnwor

TWRP'nin Wipe > Advanced Wipe > Sdcard > Repair Partition denediniz mi?
  20. Ashnwor

[PORT] Etab5 Pussy Fab by RomMaster

Cvp: [PORT] Etab5 Pussy Fab by RomMaster @"RomMaster" Hocam init.d ile kapatabilirsiniz. Konu açacaktım ama zaman bulamadım.