Arama sonuçlarınız

1. Ashnwor

[V4][CM13][6.0.1]General Mobile 4G Temasek's Unofficial Build v4.0

Cvp: RE: [V3][CM13][6.0.1]General Mobile 4G Temasek's Unofficial Build v3.7 Değil, 3.2de kaldırdı geliştirici
  2. Ashnwor

[TWRP][F2FS DESTEKLİ]General Mobile 4G TWRP 2.8.7.0 Custom Recovery

RE: [TWRP][Güncel] [FS2F DESTEKLİ] General Mobile 4G TWRP 2.8.7.0 Custom Recovery Otg çalışmıyor. Denedim. Paylaşım için teşekkürler.
  3. Ashnwor

[Etkinlik] Bu Ay Kaç GB Dosya İndirdiniz ?

726.87 GB İnternette gezinme, dizi, film falan dahil.
  4. Ashnwor

Sevdiğimiz CyanogenMod Temalarını Paylaşıyoruz

Pitch Black bayağı iyidir :)
  5. Ashnwor

[5.1.1][PORT][OS]General Mobile 4G Flyme OS Port by One Team

Hocam source'dan mı portluyorsunuz yoksa klasik yöntemle mi?
  6. Ashnwor

RE: [V3][CM13][6.0.1]General Mobile 4G Temasek's Unofficial Build v3.0 CyanogenMod Gerrit'inde DT2W commiti vardı diye hatırlıyorum. Benim de çok istediğim bir özellik. Commiti bulursam size pmden atabilirim isterseniz. [hr] Mesaj kotanız dolmuş ben buraya bırakıyorum :D...
  7. Ashnwor

RE: [V3][CM13][6.0.1]General Mobile 4G Temasek's Unofficial Build v3.0 Portlayalım demedim zaten :D Ama kaynak kodları açık olduğundan ondaki özelliği bu cihaza getirebiliriz. One Team'den bunu bekliyorum haberiniz olsun :D
  8. Ashnwor

RE: [V3][CM13][6.0.1]General Mobile 4G Temasek's Unofficial Build v3.0 GM4G ile aynı çipsetli Yu Yuphoria için efsane kerneller var gördükçe kıskanıyorum :( Şöyle adam gibi bi kernel gelse de rahatlasak.
  9. Ashnwor

RE: [V3][CM13][6.0.1]General Mobile 4G Temasek's Unofficial Build v3.0 Geliştiriciye mesaj atıp Universal Kernel haline getirmesini isteyebiliriz.
  10. Ashnwor

RE: [V3][CM13][6.0.1]General Mobile 4G Temasek's Unofficial Build v3.0 Sadece dalvik cache wipe kurabilirsiniz aslında fakat stabil bir yöntem değil. Kasmalar yaşarsınız.
  11. Ashnwor

[5.1.1][PORT][OS]General Mobile 4G Flyme OS Port by One Team

Elinize emeğinize sağlık. Yeni projelerinizde tester olarak veya ilerde kernel üzerine projeleriniz olursa yardımcı olmaktan mutluluk duyarım. Tekrar teşekkürler.
  12. Ashnwor

RE: [CM13][6.0.1]General Mobile 4G Temasek's Unofficial Build v2.8 Yeni sürümle beraber Overclock, Adreno Idler, 3 adet hotplug ve 1 yeni governor eklenmiş haberiniz olsun :)
  13. Ashnwor

[6.0.1] Benefit Rom CM 13 [ARM]

Orada "MIUI 7 hazır mı?" diye sormuş adam. Çok yanlış anlamışsın sen :D
  14. Ashnwor

Çalışmayan dokunmatikler için çalışma yapmak için bilgi talebi

Buyrun. Başka neye ihtiyacınız olursa yardıma hazırım. PM'den veya buradan ulaşabilirsiniz.
  15. Ashnwor

E Tab5 Rom

Bütün tuşlara aynı anda basılı tut 10 saniye kadar kapanır.
  16. Ashnwor

[5.1.1][RREMIX]General Mobile 4G Resurrection Remix v5.8.8

Rom o konuda sorunlu. Sıfırlamak tek çözüm ya da CM13 gibi diğer alternatif romları kullanın. Onlarda sorun yok.
  17. Ashnwor

Fazladan Dolu Hafıza

Sorunu olan arkadaşlar fastboottan "fastboot erase userdata" deneyebilir mi? Büyük ihtimal olur ama bütün verilerinizi siler.
  18. Ashnwor

ETAB5 GPU

Sizin dediğiniz MTK6592 çipseti için geçerli olan. Ama Etab 5'in çipseti MTK8392. Bkz. 
  19. Ashnwor

ETAB5 GPU

Mali-450