Arama sonuçlarınız

1. Ashnwor

[5.1.1][PORT][ALPHA] PAC-man General Mobile 4G By One Team

RE: [5.1.1][PORT][ALPHA] PAC-man General Mobile 4G Bu kaynak kodundan portlama işleriyle çok uğraştım. Çok sıkıntılı bir iş. Allah kolaylık versin ne diyeyim :)
  2. Ashnwor

ETAB 5 ROOT TEHDİDİ | MEB'DEN GELEN MESAJ

Yanlız yanlış anlaşılmasın rootlu olduğunu farkedemiyorlar. Yani sistemlerinde offline gözüküyorsunuz. Sorarlarsa tableti uzun zamandır açmadım dersiniz stock rom atarsınız olur biter. Şu uzaktan yönetim işini de ne kadar kullanacağımız mechul zaten.
  3. Ashnwor

[4.4.2][FLASH TOOL] ETAB 5 Stock Rom (ETAB5-01.03.09S.I)

Öyle olmuyor o. Her tabletin kendine özel seri numarası var yani şu FXIC1234567890 gibi. Sizin bilgileriniz de seri numaranıza kayıtlı. Olay bu.
  4. Ashnwor

[5.1.1][CM12.1]General Mobile 4G Cyanogenmod 12.1

CyanogenMod 13'de Doze efsane bir hal alacak o zaman :D Sabırsızlanmaya başladım ben :)
  5. Ashnwor

Nightly böyleyse Stable sürümünü hayal edemiyorum :D
  6. Ashnwor

Hocam evet o yüzdenmiş. Yanlış preloader attığım zaman şarjı %80 falandı kalmıştır diye düşünmüştüm. Yardımınız için teşekkürler.
  7. Ashnwor

Hocam romu flashladım. Ama tablet açılmıyor? Yani şarja taktığımda kapasitif tuşlarda tepki var ama güç tuşuna bastığımda herhangi bir tepki yok.
  8. Ashnwor

[6.0][06.11.15]General Mobile 4G ve Dual Marshmallow OTA Capture Dosyası ve Kurulumu

RE: [6.0] General Mobile 4G Marshmallow OTA Capture Dosyası ve Kurulumu Hocam Wi-Fi kopma veya yavaşlığı gibi sorunlar var mı? Eğer varsa bir süre CyanogenMod'da kalacağım.
  9. Ashnwor

[6.0][06.11.15]General Mobile 4G ve Dual Marshmallow OTA Capture Dosyası ve Kurulumu

RE: General Mobile 4G OTA Capture Dosyası ve Kurulumu[Stock Rom Ota Capture] [Detaylı] Elinize emeğinize sağlık hocam. Bunu kurduktan sonra bootloader'ı kilitleyip ota güncellemesi alabilecek miyiz?
  10. Ashnwor

[5.1.1][Konu Güncellendi][Stock ROM]GM A1 4G Build LUZ59K

RE: [Stock ROM] GM A1 4G Build LUZ59K OTA geldi mi size hocam?
  11. Ashnwor

RE: [Stock ROM] GM A1 4G Build LUZ59K Hocam şuan recovery'den factory reset yapıyorum. Sanırım .bat dosyası silmiyor onu. Sorun ondan olabilir.
  12. Ashnwor

RE: [Stock ROM] GM A1 4G Build LUZ59K Ben de aynı sorunla karşılaştım nasıl çözdünüz acaba?
  13. Ashnwor

Telefonun sistem dosyalarını yanlışlıkla Philz Recovery de sildim TEL BOOTLANMIYOR

Fastboot driverlarınız tam mı? Yeniden yükledikten sonra dener misiniz?
  14. Ashnwor

Telefonun sistem dosyalarını yanlışlıkla Philz Recovery de sildim TEL BOOTLANMIYOR

Ses kısma ve güç tuşuna basarak fastboot moduna girin ve ondan sonra flash-all.bat dosyasına tıklayın.
  15. Ashnwor

General Mobile 4G Miu7 Rom Port Sorunu [Destek] [CM -BASED]

Hocam tam olarak nasıl bir sorununuz var Meta-Inf'de?
  16. Ashnwor

General Mobile 4G Miu7 Rom Port Sorunu [Destek] [CM -BASED]

Hocam başlangıç olarak size MIUI'den ziyade aslen CM 12.1 tabanlı olan BlissPop'u öneririm.  Şurada Yu Yuphoria'ya ait Official buildi bulunmakta; http://downloads.blissroms.com/BlissPop/Official/lettuce/
  17. Ashnwor

[ANA KONU]General Mobile Android One 4G

Hocam bakmadıysanız işlemci frekansını 1.9 Ghz'e çıkaran kernellerden tutun da Double tap 2 wake özelliği bulunduran kernellere kadar bir çok opsiyon var.
  18. Ashnwor

RE: [Custom Rom] [5.1.1] General Mobile 4G Cynogenmod 12.1 Hocam o bir uyarı kısaca usb kablosunu çekersen kötü şeyler olur diyor.
  19. Ashnwor

[V3][YOG7DAS2BC][5.1.1][CLONE-STOCK]Wileyfox Swift Rom(CyanogenOS)

RE: [5.1.1][CM12.1]General Mobile 4G Wileyfox Swift Rom Android/data/com.cyngn.fota/** bu klasör veya benzeri bir klasörde