Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
RE: General Mobile 4G Dual LUZ59R Stock Rom (14 Ekim 2015)
Waiting for device diyor ise fastboot driverınız doğru değil demektir. Driverı kaldırıp yükleyiniz.
Aynı işlemci ve aynı anakarta sahip olan YU Yuphoria cihazına çok iyi kernel ve romlar var. Kernel portlama hakkında bilgisi olan var mı?
Hatta ilerde portlayabilecek kişiler çıkarsa çok iyi olur.
RE: [Custom Rom] [5.1.1] General Mobile 4G Cynogenmod 12.1
Bütün önceki cihazlarımın driverlarını temizleyip Koush'a ait Universal Adb Installer'dan temiz bir kurulum yaptım ve sorun çözüldü.
RE: [Custom Rom] [5.1.1] General Mobile 4G Cynogenmod 12.1
Hocam bende ne hikmet ise usb üzerinden adb çalışmıyor ama Wi-Fi üzerinden adb çalışıyor. Driver'ı defalarca kaldırıp yükledim ama sonuç aynı.
RE: [5.1.1][CM12.1]General Mobile 4G Wileyfox Swift Rom
Hocam şuan orjinal Cm kullanıyorum ve kamera modülü bozuk yani kamerayı açtığımızda modül açılıyor ama görevini yapmıyor. Kamerayı kapattığınızda da modül kapanmadığı için aşırı şarj harcıyor.
Cyanogenmod forumunda bununla ilgili bir...
Bende mm-qcamera-daemon adlı modülün aşırı şarj yemesi gibi bir problem var. Sizde de aynı olay yaşanıyor mu?
Romda bir bug var qqcamera diye bir uygulama veya modül sürekli açık kalıyor o yüzden aşırı şarj emiyor. Düzeltilir umarım.
Rom kernel system falan hariç başka image dosyaları da yüklüyor. Yüklemeden önce o image dosyalarının yedeğini almak istiyorum. Normal şartlarda adb ile yapardım ama hangi dosyanın ne olduğunu bilemiyorum bu konuda fikri olan?
PhilZ touch veya CWM recovery.img dosyanızı fastboot klasörüne atıp "fastboot boot recovery.img" deneyin.
Hocam yanlış anlamadıysam cihazın kerneli tam olarak bizimkine uygun değil mi? Eğer öyleyse aradığımız kaynak kodunu bulduk demektir.
Bunu yapabilecek kişi eğer çok akıllı ise bootloader'a saklar o kodu ama o bilgiye sahip biri değil bu forumda Türkiye'de yok. apk olarak olsa zaten root yetkisi isteyen apk'lardan anlarsın hangisi olduğunu.