Arama sonuçlarınız

1. Jeraldez

Stock Rom'a 1 adet uygualma eklemek

evet cwm ile bu zamana kadar yapmıstım butun kurulumlarını. basit sandığım yöntem cwm den yüklenenmiş. bana flash tool lazım malesef :)
  2. Jeraldez

Başlangıç için Rom Düzenleme

Cvp: RE: Başlangıç için Rom Düzenleme anladım. linux işletim sistemli bilgisayarımda var. zormdur acaba o işlem ?
  3. Jeraldez

Stock Rom'a 1 adet uygualma eklemek

İyi forumlar arkaaşlar belirttiğim gibi Jelly bean stock rom'a istediğim 1 adet uygulama yüklemek istiyorum. Bende flash tool ile atılan dosyalar var. birçok rom kurdum değiştirdim. fakat böyle işlemi ilk defa yapacagım. hangi programlarla yapılabilir. yardım ederseniz sevinirim. ( kısacası...
  4. Jeraldez

Başlangıç için Rom Düzenleme

iyi forumlar arkadaşlar, bende flashtool ile atılan yazılım dosyaları var, o dosyalar aracılığı ile bu yöntemi kullanarak stock rom'a sadece 1 adet uygulama yüklemek istiyorum . mümkünmüdür ?. basit olarak. stock jelly bean rom'a 1 uygulama yükleyeceğim. flashtoll ile o romu kurdugumda benım...
  5. Jeraldez

herhangi bir yazilima uygulama ekleme

Cvp: RE: herhangi bir yazilima uygulama ekleme recovery'den yuklenen dosyayı forumdan bulabılırım sanırım. dediğiniz yolu tam olarak anlayamadım ama hocam.recovery dosyalarını ındırsem yazdıgınız sekılde halledebilirmiyim peki ?
  6. Jeraldez

bende discovery nin flash tool ile yazılım atılan dosyaları var. o dediğin dosya bunun içinde varmıdır. ? recovery ile atılan dosyalar yok bende suan Yada olayı benmi yanlış anladım hocam. [hr] bende discovery nin flash tool ile yazılım atılan dosyaları var. o dediğin dosya bunun içinde...
  7. Jeraldez

Cvp: herhangi bir yazilima uygulama ekleme aynen öyle dostum
  8. Jeraldez

iyi forumlar oncelikle , elimde ornegin discovery 1 cihazin yazilim dosyalari var , bu dosyanin icine ben bir uygulama eklemek istiyorum , ( atiyorum stock romda kurulu olarak gelen facebook veya wechat gelmesi gibi , yuklenen yazilimdada benim istedigim yazilim olacak , elimde her turlu dosya...
  9. Jeraldez

e tab 4 recovery ekranında kaldım

baslıkta belirttiğim gibie tab 4 recovery ekranında kaldım burdan hangı ıslemı uygulayaıp tableti açabilirim. stock veya custom farketmez tablet herhangı bir sekılde acılsa olur. TWRP recovery ekranında kaldı.
  10. Jeraldez

[ROOT 5.1.1+CWM] GM 4G PhilZ Recovery ve Root

RE: [RECOVERY][ROOT] GM 4G PhilZ Recovery ve Root Yapımı Herşey tamam recovery moddan Hafıza kartını goremıyorum e can't mount sd card hatası alıyorum varmıdır bı cozumu
  11. Jeraldez

[ROOT 5.1.1+CWM] GM 4G PhilZ Recovery ve Root

RE: [RECOVERY][ROOT] GM 4G PhilZ Recovery ve Root Yapımı Benmı kıtım anlamadım ama recovery-cwm.img dosyasının olduğu klasörde mousse ile sağ tıklayıp komut penceresini burada aç'a tıklayın. şu cümlede ne yapacagım hakkında hiçbir fikrim yok, win 7 64 bit. [hr] downloading img...
  12. Jeraldez

Telpa Sahtekarlığı ve Teknikerlerinin İş Bilmezliği

16 GB cıhazlarda bu problem tekrar yasanmaz, cıhazın 4 GB dır. eger 16 GB kullanıyorsan problem anakarttan veya dokunmatık panelden kaynaklanır, buda nadir yasanan bı durumdur
  13. Jeraldez

Custom rom kurmakla bilgi sahibi olunmuyor arkadasım, o Problem Yazılım sorunudur.Kesin bilgi.
  14. Jeraldez

Kendı kendıne işlem yapma sorunu, yazılım problemıdır, servisin sana yükleyip gonderdıgı yazılım dısına cıkarsan sorun tekrar devam eder.
  15. Jeraldez

dokunmatik sapıtması

Sorun Yazılımsal bi sorundur, Servis Çözer.
  16. Jeraldez

Neden Çıkartıla Bir Pil Tercik Edilmeli?

ahahaha :D:D [hr] ben sabit pillerin hiçbir şekilde uzun ömürlü olduguna inanmıyorum, piyasada yepyeni uzun ömürlü lityum polimer pil yok şu pil diye birsürü teknolojik isimler geçiyor, bnce hepsi hikaye, bir bataryanın 6 ay sonrası mutlaka değiştirilmesi gerekir, yekpare kasa cihazlarda...
  17. Jeraldez

[4.4.2]1:1 Galaxy Note 4 ROM for General Mobile Discovery v1.1

Kendı kendıne uygulama ındırme hatası herkeste var sıkayette var.
  18. Jeraldez

Kaç Bit İşletim Sistemi Kullanıyorsunuz?

windows 8 görünümü birkaç yerden buldum ama rezaletti  sen nerden edindin , görselliği güzelse link atarsan sevinirm ,  bu arada geçen ay bılgısayar topladım windows 7 64 bit  :angel:
  19. Jeraldez

aklıma takıldı soruyorum

Custom rom geliştiren arkadaşların romun güncellemenisi ota üzerinden verme şansı varmıdır acaba , soru saçma olabilir ama merak ettım aklıma takıldı , böyle birşeyin olması ıcın ne gereklı acaba ?
  20. Jeraldez

rockodev beats

kitkat romlarda problem çıkartır mı ? ses paketi kurmak istiyorum da pek ugraşasaım gelmiyor , bunun kurulmu basit geldi , bunu deneyebilirim . note 4 romdayım , ne kadar etkisi var acaba ?