Arama sonuçlarınız

1. Jeraldez

[PORT][ROM][4.2.1] HTC ONE M8 ROM By Dr.Razor™

Bildirim çubugunu bilerek mi bu kadar kötü yaptiniz
  2. Jeraldez

[4.4.2]1:1 Galaxy Note 4 ROM for General Mobile Discovery v1.1

ram kullanımı ve pil performansı muazzam, ilk kez 1 gün boyunca iş yerınden eve sabah 7 akşam 8 şarja takmadımtelefonu. ufak tefek sorunlar dısında muazzam bır rom
  3. Jeraldez

[4.4.2][ART][AOSP] LegenD Rom V12

RE: LegenD Rom V12 legend rom'larda optimize et kullanılmıyor , bunun eklenılmesı mumkunmu ? , sırf bu yuzden gidgad kullanıyorum. v12 dede aynı sorun var.. lolipop romu oldugu ıcın ındırdım , örnegın whatsapp lolipop sürümünde otomatik olarak bildirim cubugu aynı rengı almıyor, bunun ıcın...
  4. Jeraldez

[PORTED] [v3.5 - ART] SONY WALKMAN™ | The Best Clear Audio Experience

telefon acildiginda walkman durdu diyor , sonrasi malum :) ses yuzunden legend lullanmayi dusunuyorum yahu... deneyip yazarim dostum
  5. Jeraldez

romu baştan kurdum , dobly yamasınıda kurmadım , 3.5 ve build drop olanı kurdum , sonra cıhazı actım , reset atıyordu , sonra fix dosyasını kurdum , reset atmaya devam ettı , acaba cwm den cıkmayıp fix dosyasınıda hemen ardındanmı kurmam gerekiyordu ? , aksam eve gıdınce deneyecegım , herhangı...
  6. Jeraldez

fix i kurdum yıne acılmadı cıhaz , reset atıyor sürekli.... htc romuna sırasıyla , 3.5 - buildrop kurdum , sonra reset atmaya basladı , fixi kurdum hala aynı...
  7. Jeraldez

Bozuk Soketi Olanlar Derneği

sokete şuan para alınmıyor.
  8. Jeraldez

Bozuk Soketi Olanlar Derneği

telpada teknısyen bırısı olarak bu konuya gırmek boyunum borcu olarak hissettim :interest: milyonlarca şarj soketi , hiç bitmeyecekmiş gibi , akın akın geliyolar....
  9. Jeraldez

WALKMAN Widget Tüm Launcherlar için

hocam efsane oldu'da , bu walkmanı flashladık , diğer müzik eklentisi görselleştirici felan onlarıda hallettık ama hala calısmıyor , bunlarda hallorsa album kapak resımlerıyle tadından yenmez :shy: tesekkurler eline emegıne saglık.
  10. Jeraldez

General Mobile yazısı

dostum aynı telefon annemdede var , onun yazısınıda elle sildim , yarısındayken bırak silme dedi hatta , yarısı duruyor öyle gidip bi sileyım tamamen , olmazsa normal okul silgisiyle dene oda işe yarar
  11. Jeraldez

General Mobile yazısı

elle sildim ben cıkıyor :D
  12. Jeraldez

RE: [PORTED] [v3.0] SONY WALKMAN™ | The Best Clear Audio Experience Hocam gg ultimate kullananlar sirasiyla hangilerini kursunlar sana zahmet ya
  13. Jeraldez

[4.4.2] Xperia™ Z3 v5.1 Final For GM Discovery

RE: [4.4.2][ROM] *** Xperia™ Z3 v2.0 Dr.Razor™ *** Bende kasmalar takilmalar oluyor optimize et 60ın altina inmiyor, gg ultimate e devam :)
  14. Jeraldez

Forum Tanışma Konusu

kemal nayir
  15. Jeraldez

Forum Turkdevs

şuan gerekli olmaya bilir , mobil sürüm gayet hızlı ve şık bence.
  16. Jeraldez

RE: [PORTED] [v3.0] SONY WALKMAN™ | The Best Clear Audio Experience orochi dostum şimdi gidgat ultimate ' de walkman paketini kullanmak için http://forum.turkdevs.com/konu-ported-v3-0-sony-walkman%E2%84%A2-the-best-clear-audio-experience.html bu linkteki dosyaların hangisini hangi...
  17. Jeraldez

[ROM- ART] GidGat™ Ultimate

RE: [ROM] GidGat™ Ultimate şuana kadar tek sorunum, bildirimlerin bazen gelmemesi, bazen whatsappa gırdıgımde 3 farklı konusmadan mesaj geldıgını goruyorum ama bana bıldırım gelmıyor, bazende facebook whatsapp vs. uygulamaların bıldırımlerı aynı anda hep beraber gelıyor.Ama bunlar pek dert...