Arama sonuçlarınız

1. fedai

[APP/6.0] Amigo Music

Tesekkurler
  2. fedai

[Güncellendi][DEV-Miui8][ STALLİON MOD]MİUİ V8 6.9.8 For GM Discovery

RE: [DEV-Miui8][ STALLİON MOD]MİUİ V8 6.7.8 For GM Discovery Eline sağlık
  3. fedai

[DEV-Miui8]Miui v8 6.7.5 Global Beta for Gm Discovery

RE: [SORUNSUZ][Dev-Miui8]Miui v8 6.7.5 Global Beta for Gm Discovery Güzel eline sağlık
  4. fedai

[6.0] dolby digital plus E tab5

Merhaba arkadaşlar e tab 5 için dolby digital plus portladım Widget. Desteği vardır 6.0 da sorunsuz çalışır kitkatta sorun çıkabiliyor Kurulum: twrp recovery yi açın yukle kısmına gelip verdiğim dosyayı seçin yüklendikten sonra Wipe dalvik /cache yapıp yeniden başlatın Audio fx i...
  5. fedai

[PORT][EDIT][KK]SuperiorOS V4 By AloneMan

Başkan romda kamera yok fix vermem lazım snapsiz kaldım :D
  6. fedai

[PORT][EDIT][KK]SuperiorOS V4 By AloneMan

Başkan eline sağlık son uygulama fixini konuya eklediğinde indircem romu :)
  7. fedai

MOD][PORT][5.0+][v1.1] Xperia Z5 Premium Walkman™ | With ClearAudio™ experience!!

Cvp: MOD][PORT][5.0+][v1.1] Xperia Z5 Premium Walkman™ | With ClearAudio™ experience!! Konu linkinde v2 çıkmış konuyu güncellerseniz iyi olur :)
  8. fedai

ETAB5 WİN 10

Cvp: ETAB5 WİN 10 E tab 5 windows çalışmaz çünki işlemci mediatek uyumsuz bi işlemci windowsa asus zenfon 2 intel olduğu için sanallaştırma vb özelikleri var mediatekte olmayan
  9. fedai

[recovery][stock] GM e tab5 orjinal recovery

Cvp: RE: [recovery][stock] GM e tab5 orjinal recovery Twrp ile garantiye gönderde tableti gör :) [hr] Aynen ama bu twrp den yukleniyor :)
  10. fedai

[5.12.31] MIUI V7 By TheHeroeS For GM Discovery [SON SÜRÜM]

Gmailde sikinti devam ediyor ve miui bulut durdu diyor geri etiyor ve aynisini tekrar diyor kullanilamaz rom... Eline saglik yinede
  11. fedai

[V5.1]ANDROİD M ROM v5.1 #C.O.S TEAM

RE: [V5]ANDROİD M ROM v5 #C.O.S TEAM Art calisiyormu dostum
  12. fedai

Otg var ama yok :)

Arkadaşlar stock rom yukluyken forumdaki modding bölümünden flashlanabilir otg yi kuruyorum sıfırlayıp açıyorum flas bellek mouse klavye felan okuyor yani otg çalışıyor ama datayı yedekten geri yuklediğimde otg ye hiç elektrik gelmiyor ve olmuyor varmıdır bunun bi yolu :sweat: :)
  13. fedai

Twrp yi silip orjinal recovery yi geri getiriyor kısaca :)
  14. fedai

[port+4.4.2]Cool ui 6.0 for Discovery

geliştirici cevap bekliyoruz turkce dil destegi gelecekmi (tarayicida calismiyor)
  15. fedai

turkce dil destegi ne zaman gelecek ?
  16. fedai

Elinize saglik v2 yi bekliyoruz
  17. fedai

[OFFICIAL] Stay Os Rom V3 GM Discovery By Creative®

elinize saglik yeni versiyonda msj bolumunu duzeltirmisiniz gelen msj ve giden mesaj ayni tarafta olmasin lutfen birde akilli ekran acip kapatma eklerseniz sevinirim sensorlu :)
  18. fedai

E-Tab 5 için wlan-direct

es dosya ile gönderiyorduk  :) ama bu daha kolay ş
  19. fedai

forumda twrp recowery kurma konosu var oradan herşeyi halledebilirsiniz. . http://forum.turkdevs.com/konu-rehber-guncellendi-etab-5-twrp-recovery-yukleme.html