Arama sonuçlarınız

1. fedai

[4.4.2] Xperia™ Z3 v5.1 Final For GM Discovery

Hocam guncelleme ne zaman gelir insallah
  2. fedai

[recovery][stock] GM e tab5 orjinal recovery

O tüm sistem, Bu sadece recovery. Stock romu yedekten yukleyenler için  :)
  3. fedai

[recovery][stock] GM e tab5 orjinal recovery

NOT: Buradaki yükleyeceğimiz dosya  sadece GM etab5 tabletler için geçerlidir başka cihazda denemeyin !!!!! NOT:Oluşacak herhangi bir sorundan ben ve Turkdevs sorumlu değildir Denenmiştir çalışmaktadır!!!!! YÜKLEME: Dosyayı TWRP den hiçbir flashlama yapmadan yükleyin ve yeniden başlatın...
  4. fedai

Otg desteği varmı

Twrp yüklü ve rootlu ama hala :adyo:
  5. fedai

Otg desteği varmı

Arkadaşlar e tab 5 te otg desteği varmı bir kere flash belleği görür gibi oldu bir dahada görmedi :adyo:
  6. fedai

[5.9.17][TR]MIUI V7 By Wes & SmiLeToLiFe

Romda facebook ve messengeri sağlıklı kullanamiyorum yetki yönetiminden yetki verilmiyor acil fix
  7. fedai

[5.9.17][TR]MIUI V7 By Wes & SmiLeToLiFe

RE: [5.7.23][GÜNCELLEME] MIUI V6 By SmiLeToLiFe eline sağlık hocam link gelmiş  :sigaraiciyor: :sigaraiciyor: :sigaraiciyor:
  8. fedai

[4.4.2][OS][V4] Gionee Elife S5.5 Amigo OS For GM Discovery

RE: [4.4.2][OS] Gionee Elife S5.5 Amigo OS For GM Discovery Teşekkürler hemen indiriyorum :) [hr] Lin k gelince tabi :)
  9. fedai

[4.4.2][ART][AOSP] LegenD Rom V12

RE: LegenD Rom V12 Çok teşekkürler ama bir sorum olacak yeni taban kafama takıldı yani önceki legend romlar kadar yüksekmi oyun performansı ve çok güzel ROM teşekkürler :)
  10. fedai

[4.4.2][ART] LegenD Rom V11 Android L Edition

öncelikle çok iyi bir rom çok hızlı denediklerim arasında en performanslısı onun için bu romun yapımnda çalışan herkese teşekkür ediyorum ama  bir sorun var tel kapalıyken şarja takınca şarj animasyonu bozuk bunun için bir fix verirseniz çok sevinirim veya başka bir romun şarj animasyonunu...
  11. fedai

[GÜNCELLEME] EMUI 3.0 V1 By SmiLeToliFe

RE: EMUI 3.0 By SmiLeToliFe Teşekkürler emeğinize sağlık :D
  12. fedai

[GÜNCELLEME] EMUI 3.0 V1 By SmiLeToliFe

RE: EMUI 3.0 By SmiLeToliFe Merakla beklemedeyim :)