Arama sonuçlarınız

1. SplassheR

[PORTED] [v3.5 - ART] SONY WALKMAN™ | The Best Clear Audio Experience

Ben de şuan lollikat ROM yüklü içinde viber4fx var ama hic açmadim.Acaba yükleyebilir miyim? Yuklersem hangisini yuklemem gerekir?
  2. SplassheR

Metin 2

Evet saçma olacak ama elinde hesap olupta oynamayan varsa verebilir mi?
  3. SplassheR

[4.4.2] Xperia™ Z3 v5.1 Final For GM Discovery

RE: [4.4.2] *** Xperia™ Z3 v3.0 Dr.Razor™ *** Hocam bi de bildirim çubuğu arka plan saydam olması için fix dosyası verebilir misiniz?
  4. SplassheR

RE: [4.4.2] *** Xperia™ Z3 v3.0 Dr.Razor™ *** Hocam Art desteği ne zaman geliyor acaba?
  5. SplassheR

YGS :)

Hayırlısı olsun umarım istediğin puanı alırsın :) Seneye de ben gireceğim :D :D 
  6. SplassheR

YGS :)

Merhaba kardeşim öncelikle istediğin puanı alırsın umarım.Sorular nasıldı hangi konular felan vardı aklında varsa yazabilir misin?
  7. SplassheR

[PORT][4.4.2]Lenovo VIBEUI 2.0 1516DEV | Port v2.0 for General Mobile Discovery

RE: [PORT][4.4.2][OS][TR]Lenovo VIBEUI 2.0 1507DEV | Port v1.6.0 (Güncellendi 24.02.2015) Hocam belirttim ama tekrar belirteyim.İnternet paylaşımı yapılamıyor.Bunu nasıl düzeltebiliriz?
  8. SplassheR

[PORT][4.4.2]Lenovo VIBEUI 2.0 1516DEV | Port v2.0 for General Mobile Discovery

RE: [PORT][4.4.2][OS][TR]Lenovo VIBEUI 2.0 1507DEV | Port v1.6.0 (Güncellendi 24.02.2015) İnternet paylasimi yapilamiyor
  9. SplassheR

Telefon Üretiyoruz //

RE: Telefon Üretiyoruz // Yazılım Ekibi Gerekiyor Evet haklısın ne düşünseniz haklısınız.3 kişi ile olmaz nedir bu iş? Dalga mı geçiyorsunuz? Zaten apple kurulurkan dünyadan bin kişi aynı anda doğdu direk yaptılar.Direk yükseldiler.Lütfen günümüz şartlarında düşün.Hemen 2 günde üretim...
  10. SplassheR

RE: [4.4.2] *** Xperia™ Z3 v3.0 Dr.Razor™ *** Hocam art desteğini bekliyoruz...
  11. SplassheR

Telefon Üretiyoruz //

RE: Telefon Üretiyoruz // Yazılım Ekibi Gerekiyor Çok saolun umarım yolumuz açık olur
  12. SplassheR

Telefon Üretiyoruz //

RE: Telefon Üretiyoruz // Yazılım Ekibi Gerekiyor Saolun arkadaşlar Allah'ın izni ile üretimi gerçekleştirirsek bu forumda bir kaç tane dağıtmayı düşünüyorum.Hepimiz için hayırlısı olur umarım
  13. SplassheR

Telefon Üretiyoruz //

RE: Telefon Üretiyoruz // Yazılım Ekibi Gerekiyor Marka konusunda adını tam söylemek istemem çünkü bilirsiniz ki direk çakma telefonlar üretiliyor markalar çalınıyor ancak şu olsa güzel bu isim güzel diyebileceğiniz marka isimler varsa alabilirim Bu arada çok saolun. Destek verdiğiniz için.
  14. SplassheR

Telefon Üretiyoruz //

RE: Telefon Üretiyoruz // Yazılım Ekibi Gerekiyor Marka tamam logo üzerinde çalışıyorum tasarım tamam belki bikaç düzeltme yaparım donanım olarak hazırlamaya çalışıyoruz böyle işte ama tasarım çok ilginç ve çok güzel
  15. SplassheR

Telefon Üretiyoruz //

RE: Telefon Üretiyoruz // Yazılım Ekibi Gerekiyor Kolay bir iş değil kesinlikle katılıyorum ama her işın bir zorluğu vardır ki bizim amacımız Türk markasını dünyaya duyurmak
  16. SplassheR

Telefon Üretiyoruz //

RE: Telefon Üretiyoruz // Yazılım Ekibi Gerekiyor Saolun arkadaşlar önemli gelişmelerde bilgilendirme yaparım
  17. SplassheR

Telefon Üretiyoruz //

RE: Telefon Üretiyoruz // Yazılım Ekibi Gerekiyor Devlet katkısı devlet teşviki gibi pek çok şey de var
  18. SplassheR

Telefon Üretiyoruz //

RE: Telefon Üretiyoruz // Yazılım Ekibi Gerekiyor Şuan için 3 sponsor var arkamızda daha da artacak gibi gözüküyor
  19. SplassheR

Telefon Üretiyoruz //

Merhaba arkadaşlar.Biz yani 3 kişilik bi ekiple birlikte telefon üretmeye karar verdik.Normal sıradan bir telefon değil tamamen sıradışı tasarım ve insanlara ''aaa bunlar ne yapmış? Çok ilginç tasarım'' gibi söz edecekleri bir telefon üreteceğiz. Yalnız herkesin yaptığı gibi sadece donanım...
  20. SplassheR

RE: [4.4.2] *** Xperia™ Z3 v3.0 Dr.Razor™ *** Hocam güncelleme var mı?