Arama sonuçlarınız

1. Mustafa

Herkes Ekran Görüntülerini Paylaşsın

Tabi yaa. cepmod.com adminlerindenim bilirsin belki bir dönem vardık hey gidi günler. Şu tema geldi aklıma 
  2. Mustafa

@"MPower" Bu ekran görüntüleri bana Nokia'yı hatırlattı :)
  3. Mustafa

İyiymiş @SmiLeToLiFe :)
  4. Mustafa

Oysa Bir Umuttu Hep

Değişimi anlarım da para iadesi için garantiye gönderirsen daha çok beklersin :D Tüketici hakem heyetine gitmen gerekiyor :goodbye:
  5. Mustafa

[PORT][4.4.2]Lenovo VIBEUI 2.0 1516DEV | Port v2.0 for General Mobile Discovery

RE: [PORT][4.4.2][OS][TR]Lenovo VIBEUI 2.0 1507DEV | Port v1.6.0 (Güncellendi 24.02.2015) Hiç güncelleme gelmiyor mu bu romlara :)
  6. Mustafa

[PORT-KK][güncelleme]NİBİRU K-TOUCH OS V2.1 BY OROCHİ™ & ERENCAN

RE: [PORT-KK] NİBİRU TOUCH OS ROM Yükleyelim inşallah. Teşekkürler @erencan
  7. Mustafa

GidGat™ Ultimate :cool:
  8. Mustafa

[CWM]Stock Kitkat v8174 for GMD 4/16GB by Incredible[GÜNCELLENDİ]

RE: [CWM]Stock Kitkat v8168 for GMD 4/16GB by Incredible 4gb için güncelleme vermedi vicdansız herifler. :mad:
  9. Mustafa

[GÜNCELLENDİ](TÜRKÇE)GioneeMusic

Maalesef yeni versiyon da yüklenmedi :)
  10. Mustafa

RE: [TÜRKÇE]GioneeMusic Titanium backup ile sildim hocam yine yüklenmedi :)
  11. Mustafa

RE: [TÜRKÇE]GioneeMusic Stok rom a yükleyemedim :(
  12. Mustafa

[5.9.17][TR]MIUI V7 By Wes & SmiLeToLiFe

RE: [5.9.1][TR][OTA] MIUI V7 By Wes & SmiLeToLiFe 5.8.27 full rom önce onu kur. sonra 5.9.1 i kur  :cool:
  13. Mustafa

RE: [5.8.27][TR] MIUI V7 By Wes & SmiLeToLiFe telefonu kapatıp açınca düzelmesi lazım bende öyle olmuştu. [hr] @"gmdtakip" Gönderilmiyor diğer isteyenlere yolladım ancak sana yollanmıyor.
  14. Mustafa

RE: [5.8.27][TR] MIUI V7 By Wes & SmiLeToLiFe Burdan vermek konu sahibi arkadaşıma ve forum yöneticileri için saygısızlık olur etik olmaz. Özelden atarım hocam.
  15. Mustafa

RE: [5.8.27][TR] MIUI V7 By Wes & SmiLeToLiFe İnternette bi tane fix buldum temayla ilgili. Türkçe dilde temalar çalışıyor ancak premium temalar yine yok semih hocam :)
  16. Mustafa

RE: [5.8.27][TR] MIUI V7 By Wes & SmiLeToLiFe Ayarlar>Gelişmiş Ayarlar>Gizlilik>Cihaz Yönetimi>Bilinmeyen Kaynaklar
  17. Mustafa

RE: [5.8.27][TR] MIUI V7 By Wes & SmiLeToLiFe İfont dan küçült hocam
  18. Mustafa

RE: [5.8.27][TR] MIUI V7 By Wes & SmiLeToLiFe Bir şey yapmadım hocam temadan dolayıdır :-)
  19. Mustafa

RE: [5.8.27][TR] MIUI V7 By Wes & SmiLeToLiFe Ücretli tema ismi arattırıyorum neden çıkmıyor o zaman. 5.8.13 de geliyordu semih hocam.
  20. Mustafa

RE: [5.8.27][TR] MIUI V7 By Wes & SmiLeToLiFe Bende hep free temalar görünüyor :dry: