Arama sonuçlarınız

1. Mustafa

[5.9.17][TR]MIUI V7 By Wes & SmiLeToLiFe

RE: [5.8.27][TR] MIUI V7 By Wes & SmiLeToLiFe Temalar demedim ücretli temalar gelmiyor dedim :goodbye:
  2. Mustafa

[5.9.17][TR]MIUI V7 By Wes & SmiLeToLiFe

RE: [5.8.27][TR] MIUI V7 By Wes & SmiLeToLiFe Ücretli temalar gelmiyor. :yorgun: :dry: O_o :what:
  3. Mustafa

kitkat kaldirilmis

hayır kırık değil  :adyo:
  4. Mustafa

kitkat kaldirilmis

http://forum.turkdevs.com/konu-stock-kitkat-v8094-v8095-yukleme.html
  5. Mustafa

kitkat kaldirilmis

Adamlar siteyi güncellemişler. Demek ki güncellerken o kısmı da bozmuşlar. Yaparlar beklerim yani gm den :)
  6. Mustafa

Telpa Sahtekarlığı ve Teknikerlerinin İş Bilmezliği

@Incredible™ heralde 4 kere yollamıştım aynı sorun yüzünden tam hatırlamıyorum 2010 ya da 2011 deydi çünkü :)
  7. Mustafa

Telpa Sahtekarlığı ve Teknikerlerinin İş Bilmezliği

Telefonunuzu birkaç kere servise yolladıktan sonra servis kağıtlarıyla birlikte bir dilekçe ile tüketici haklarına başvurabilirsiniz. Ben bu şekilde nokia 5800 ı yenisiyle değiştirtmiştim zamanında. Dilekçede yenisiyle değiştirilmesi veya para iadesi istiyorum demeyin direkt para iadesi...
  8. Mustafa

Cep Telefonu Önerileri [ANA KONU]

Cevap için teşekkürler hocam. İşte kafasında tam bi şey yok fikirleriniz değerli benim için. Bikaç telefon önerirseniz ona göre tercih ederiz inşallah.
  9. Mustafa

Cep Telefonu Önerileri [ANA KONU]

Arkadaşlar 1500 - 2500 arası telefon önerilerinizi bekliyorum. Alacağımız kişi sony arc s kullanıyor yıllardır. Sony sempatisi olduğundan z3 var aklında. Sizlerin düşüncesi benim için önemli teşekkürler şimdiden. ?
  10. Mustafa

[FINAL][PORT-EDIT][AOSP] TurboROM By_SmiLeToLiFe

Teşekkürler hocam. Madem ustalar değiştiriyor cihazları bize de değişmek düşer. :)
  11. Mustafa

[4.4.2][AOSP] LeXuS Rom V3

@GwynBlade Hocam sen yine whatsapp falan yükleyebilmişsin ben tuş kilidini bile açamadan reset atıyordu. Emui'ye geri döndüm şahsen. Emek veren arkadaşlara teşekkürler. :)
  12. Mustafa

wipe vs yapıp tekrardan kurdum  :D
  13. Mustafa

Tekrar yüklüyorum umarım sıkıntı çıkmaz bu sefer  :dry: edit: Tamam sorun düzeldi :)
  14. Mustafa

İlk açılışta uygulamaları optimize etmeye başladı açıldı telefon com.android.systemui ve birkaç hata daha verip sürekli reset atıyor.
  15. Mustafa

[GÜNCELLEME] EMUI 3.0 V1 By SmiLeToliFe

Gerçekten çok iyi :)
  16. Mustafa

[GÜNCELLEME] EMUI 3.0 V1 By SmiLeToliFe

Hocam telefonu bilgisayara bağlayınca hafıza kartını görmüyor sadece telefon hafızasını görüyor. Konuyu inceledim bu konuyla ilgili bir bilgi yoktu. Benim tel 4 gb olanından. Var mıdır bir çözümü  :adyo: Edit: 6. Sayfada buldum cevabını sorumun. Mtp modunda bağlayacakmışız :)
  17. Mustafa

gm discovery için 3.10.0 kerneli buldum

Temmuz ayının kernel konusu da gelmiş oldu. Hayırlı uğurlu olsun :-)
  18. Mustafa

Gionee güncelleme8147

16 gb için mi. Başta belirtinsene arkadaşlar. Bende neden olmuyor diyorum. 4gb benim model. Demek ki bu nedenle hata veriyormuş. :)
  19. Mustafa

[Kernel][3.4.67] - Qmobile-A900/Clones

@aykut.. Bendeki de aynı :/