Arama sonuçlarınız

1. Mustafa

Gionee güncelleme8147

@Darkqnez® enable dram failed diye hata aldım. tam olarak nasıl yaptın :)
  2. Mustafa

[MT6589]MERE ROM

Çok güldüm. Çok iyi :D:laugh:
  3. Mustafa

[5.9.17][TR]MIUI V7 By Wes & SmiLeToLiFe

RE: [5.5.22][DISCONTINUED ] MIUI V6 By SmiLeToLiFe Seni en iyi ben anlarım aynı durumdayız. Bende maliye muhasebe hukuk tekrarı yapıyorum yoğun bi şekilde soru çözümü falan. Bu gün başım ağrıyordu ara verdim konuya son yazılanları görünce denedim güzel olmuş. Başka bi siteden indirip...
  4. Mustafa

RE: [5.5.22][DISCONTINUED ] MIUI V6 By SmiLeToLiFe 5.6.4 gerçekten güzel olmuş. Seyfi hocama duyurulur :) Sınavdan sonra güzel bi miui gelir inşallah.
  5. Mustafa

CM11 4.4.4 GMD2 Mini Port By OROCHI

Estirmeye başlamışsın yine Mesut Hoca eline sağlık. :)
  6. Mustafa

Samsung Servis Sorusu

@SpeedlinE™ para verdikten sonra neden yapmasınlar. Garantisi olmadığı için de eğer ki yaparken bozarlarsa ispat edemezsen ihale sana kalır. Daha önce babamın samsung telefonu için aynı şeyi yaşamıştık telpayla. adamlar ekranı bozdular geri gönderdik para istediler yapmak için.
  7. Mustafa

KPSS ye girecek olan kaç kişiyiz?

Ben girecegim de a dan b ye zaman kalmıyor :/
  8. Mustafa

RE: [5.5.1][DISCONTINUED ] MIUI V6 By SmiLeToLiFe Bir sende değil bende de dönüyordu  :)
  9. Mustafa

[PORT] [GENUINE LG UX 3.0] LG G3 Stylus Official Rom For GM Discovery

RE: [4.4.2] LG G3 Stylus for General Mobile Discovery Teşekkürler deneyeceğim.
  10. Mustafa

[PORT][BETA][4.4.2] ColorOS v2.0.1i GM Discovery

sağlık olsun o zaman :)
  11. Mustafa

[PORT][BETA][4.4.2] ColorOS v2.0.1i GM Discovery

Bu Color Os'a güncelleme gelmiyor mu hiç :)
  12. Mustafa

Herkes Ekran Görüntülerini Paylaşsın

Şu miui'nin ss lerini koyup insanın niyetini bozuyorsunuz. Yükleyesi geliyor insanın :D Bebelere lastik don neymiş onu anlamadım. Bebeler hazır bez kullanıyor şimdi molfix, canbebe, prima vs :D Bu smiley lerde iyiymiş bu arada :D     
  13. Mustafa

RE: [5.5.1][DISCONTINUED ] MIUI V6 By SmiLeToLiFe İlk kurulumda google play'in iconu neden miui deki icon değil acaba? Bi de güncelleme konusunda aylık olarak güncellenirse yeterli bence. Her hafta çok önemli güncelleştirme aldığını pek zannetmiyorum  :|
  14. Mustafa

[4.4.2][EDİT]SPLENDİD ROM V3

RE: [4.4.2][EDİT]SPLENDİD ROM V2 Hocam eline sağlık. Bir şey soruyum ona göre indirir denerim inşallah. Ayarlarda falan aşağı yukarı kaydırınca değişik şekilde geliyor ya yazılar o şekilde mi bu da öyleyse indirmeyeyim. Fazla efekt sevmiyorum düz olması iyi :-)
  15. Mustafa

General Mobile Android One 4G

Lg g2 almak daha mantıklı kanaatindeyim. Ne aldığını bilirsin en azından. İps diyip lcd satmıyorlar. Servis konusunda zaten telpanın ne olduğu ortada. 
  16. Mustafa

UMI ZERO MIUI v6 ROM TÜRKÇE STABİL (son surum eklendı)

RE: MIUI v6 ROM 5.5.8 TÜRKÇE STABİL Oooo sonradan farkettim diskoya uygun olmadığını :/ Hocam disko dışındaki verilen rom konularının en başına büyük puntolarla belirtilse iyi olur aslında başka telefon için olduğu. Elinize sağlık bu arada. Saygılar :)
  17. Mustafa

[ROM- ART] GidGat™ Ultimate

Hayırdır Mesut Hocam. Yapmadılar mı telefonu :) 
  18. Mustafa

RE: [5.5.1][DISCONTINUED ] MIUI V6 By SmiLeToLiFe Orjinal temasının üzerine farklı icon seçtim ancak bazı simgeler eski haline döndü bir süre sonra
  19. Mustafa

Herkes Ekran Görüntülerini Paylaşsın

@SmiLeToLiFe® Hocam nerden buluyorsunuz bu temaları. Ben geçen gün saatlerce baktım düzgün bir tema bulamadım :/ bir konu açıp temaların linklerini falan paylaşsanız olmaz mı? :)
  20. Mustafa

[ANA KONU] Film - Dizi Önerisi

Aynen Ruhlar Bölgesi (Insidious) gerçekten güzel film. Serinin 3. filmini bekliyordum ki sen yazdıktan sonra baktım vizyon tarihi 5 Haziran 2015 miş :)  :sigaraiciyor: