Arama sonuçlarınız

1. Mustafa

Herkes Ekran Görüntülerini Paylaşsın

Anlaşıldı hepiniz değiştiriyorsunuz cihazları :-) vakit tamam olduysa bize de değiştirmek düşer hocam :-)
  2. Mustafa

Mesut hoca napmış ki telefona bozdu mu naptı :-)
  3. Mustafa

[5.9.17][TR]MIUI V7 By Wes & SmiLeToLiFe

RE: [5.5.1][DISCONTINUED ] MIUI V6 By SmiLeToLiFe Ben deneyecek düzgün bir tema bulamadım baya da aradım bulamayınca da sinirlendim GG'ye geri döndüm :)
  4. Mustafa

Kitap Önerileri

jean christophe grange'nin bütün kitaplarını öneririm :cool: http://www.kitapyurdu.com/yazar/jean-christophe-grange/18124.html
  5. Mustafa

@Asderdd Helal olsun hocam. Tebrikler.
  6. Mustafa

[PORT][4-16][BETA] LEWA OS v5 by SmiLeToLiFe

@SmiLeToLiFe Hocam buna güncelleme gelmiyo mu? :)
  7. Mustafa

RE: [5.5.1][DISCONTINUED ] MIUI V6 By SmiLeToLiFe Hiç sorma hocam Kpss A Grubu. Bi iktisat bakıyorum dönüyorum hukuk ordan muhasebe ordan maliye mal oldum iyice. Allah sabır versin yazık bizlere. 4 ders gibi görünüyor ancak 4 ders kendi içinde 30 dersten fazla ediyor. Moral zaten sıfır...
  8. Mustafa

Yeni telefon önerisi :)

Ben de değiştirmeyi planlıyorum. Z3 compact, zenfone 2, lg g3 kafamdaki cihazlar. G4 hüsran oldu benim için G4 ü bekliyordum yoksa.
  9. Mustafa

RE: [5.4.24][DISCONTINUED ] MIUI V6 By SmiLeToLiFe Bu lanet olası kpss benim de başımın belası yaa. Her şeye engel :rant:
  10. Mustafa

TURKDEVS Sohbet Bölümü

İnşallah bize de nasip olur gezmesi. Balon iyi paraymış ama :) 
  11. Mustafa

Kitkat recovery değiştirme*

Benim dediğim yöntemi Mesut hocadan öğrenmiştim. Yüklemek istediğin revovery i dediğim programla seçerek flaşlayabilirsin. Sinan da demiş zaten :goodbye:
  12. Mustafa

Kitkat recovery değiştirme*

General mobile ın kitkat yüklemek için verdiği bilgisayar programıyla sadece recovery i seçip flaşlayabilirsin.
  13. Mustafa

TURKDEVS Sohbet Bölümü

Nasıl geçti hocam. Kayseriyi ben de sevmiyorum :-)
  14. Mustafa

TURKDEVS Sohbet Bölümü

Lg g4 için yorumlarınız nelerdir forum sakinleri?
  15. Mustafa

[4.4.2][ART][SLIM] LeKi Rom V2 For GM Discovery

RE: [4.4.2][ART][SLIM] LeKi Rom For GM Discovery Bu çalışmayı da GG kadar sevdim açıkçası. Gerçekten güzel bir çalışma olmuş Sinan kardeşim eline sağlık. Ayrıca Mesut hocam son verdiğin fixler için sana da teşekkürler. Her ne kadar GG kullanıyor olsam da bu çalışmaya destek verilmesine...
  16. Mustafa

[PORT][OS]CoolUI for GM Discovery [MT6589]

Teşekkürler diyelim o zaman :)
  17. Mustafa

RE: [5.4.24][DISCONTINUED ] MIUI V6 By SmiLeToLiFe Sağol Mesut hocam. :cool: Edit: Hocam dediğiniz dosyayı sildim amma velakin sms geldiği zaman hoparlör kuduruyor :-)
  18. Mustafa

RE: [5.4.24][DISCONTINUED ] MIUI V6 By SmiLeToLiFe Hocam benim bu hoparlör civ civ ötmeye başladı bu yeni çalışmayı yükleyince :) Ne yapmamı önerirsiniz?? Öncesinde GG kullanıyordum sıkıntım yoktu :/
  19. Mustafa

Power tuşu çalişmiyor

Benim de power tuşunda sıkıntı vardı gönderdim yaptılar. Bir haftada da geri geldi telefonum. Hiçbir ücret ödemedim garantisi varsa gönder hocam. Hayırlı kandiller.
  20. Mustafa

Allwiev Viper (General Mobile Discovery1) v8130

bende de hata verdi maalesef. partition yapmıştım halbuki :/ neyse artık.