Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
RE: [5.5.1][DISCONTINUED ] MIUI V6 By SmiLeToLiFe
Ben deneyecek düzgün bir tema bulamadım baya da aradım bulamayınca da sinirlendim GG'ye geri döndüm :)
RE: [5.5.1][DISCONTINUED ] MIUI V6 By SmiLeToLiFe
Hiç sorma hocam Kpss A Grubu. Bi iktisat bakıyorum dönüyorum hukuk ordan muhasebe ordan maliye mal oldum iyice. Allah sabır versin yazık bizlere. 4 ders gibi görünüyor ancak 4 ders kendi içinde 30 dersten fazla ediyor. Moral zaten sıfır...
Benim dediğim yöntemi Mesut hocadan öğrenmiştim. Yüklemek istediğin revovery i dediğim programla seçerek flaşlayabilirsin. Sinan da demiş zaten :goodbye:
RE: [4.4.2][ART][SLIM] LeKi Rom For GM Discovery
Bu çalışmayı da GG kadar sevdim açıkçası. Gerçekten güzel bir çalışma olmuş Sinan kardeşim eline sağlık. Ayrıca Mesut hocam son verdiğin fixler için sana da teşekkürler. Her ne kadar GG kullanıyor olsam da bu çalışmaya destek verilmesine...
RE: [5.4.24][DISCONTINUED ] MIUI V6 By SmiLeToLiFe
Hocam benim bu hoparlör civ civ ötmeye başladı bu yeni çalışmayı yükleyince :) Ne yapmamı önerirsiniz?? Öncesinde GG kullanıyordum sıkıntım yoktu :/
Benim de power tuşunda sıkıntı vardı gönderdim yaptılar. Bir haftada da geri geldi telefonum. Hiçbir ücret ödemedim garantisi varsa gönder hocam.
Hayırlı kandiller.