Arama sonuçlarınız

1. S

gm discovery için 3.10.0 kerneli buldum

Bi heyecanlandım galiba :)
  2. S

gm discovery için 3.10.0 kerneli buldum

Vay be bi devrim olur DC için :D
  3. S

[4.4.2] Samsung Galaxy S6 Dual For GM Discovery

Hocam advanced backup yapamıyorum açılış tamamlanıyorda kalıyor ?
  4. S

Cam kırıldı servise vereceğim.

RE: ACİLL CAM KIRILDI SEVİSE VERİCEM Benimkide aynı seninki gibi oldu ben direk verdim telefonu açmamışlardı bile yapıp gönderdiler.
  5. S

[MT6589][V1.1]GM Discovery Google Play Edition

RE: [MT6589]GM Discovery Google Play Edition Ellerinize sağlık hocam çok akıcı bir rom olmuş
  6. S

[4.4.2][OS][V4] Gionee Elife S5.5 Amigo OS For GM Discovery

RE: [4.4.2][OS] Gionee Elife S5.5 Amigo OS For GM Discovery Hocam rom çok seri ellerinize sağlık ama kamera iyi odaklamıyor bendemi sorun var ?
  7. S

RE: [4.4.2][OS] Gionee Elife S5.5 Amigo OS For GM Discovery Hocam gelişmiş ses ayarları derken genişletilebileni mi kastettiniz ?
  8. S

RE: [4.4.2][OS] Gionee Elife S5.5 Amigo OS For GM Discovery Sağolun hocam yeniden ellerinize sağlık hemen deniyorum
  9. S

RE: [4.4.2][OS] Gionee Elife S5.5 Amigo OS For GM Discovery @oxidizer mms mesaj uygulaması :D
  10. S

RE: [4.4.2][OS] Gionee Elife S5.5 Amigo OS For GM Discovery Hocam boyutu ne kadar romun ?
  11. S

RE: [4.4.2][OS] Gionee Elife S5.5 Amigo OS For GM Discovery Ellerinize Sağlık hocam rom ateş ediyor :bazuka:
  12. S

dokunmatik sapıtması

Aynı telefondan annemede aldık fakat onda yok
  13. S

dokunmatik sapıtması

Bence söylemek istediği bazen ne zaman olucağı belli olmuyor fakat telefon kendi kendine basmaya başlıyor aşırı bi şekilde telefonu kitleyip bi kaç dakika beklemek gerekiyor bendede var o sorun
  14. S

UMI ZERO MIUI v6 ROM TÜRKÇE STABİL (son surum eklendı)

RE: MIUI v6 ROM 5.5.8 TÜRKÇE STABİL Pardon yanlış gelmişim :D
  15. S

[5.9.17][TR]MIUI V7 By Wes & SmiLeToLiFe

RE: [5.5.1][DISCONTINUED ] MIUI V6 By SmiLeToLiFe Hocam dışarıdan nasıl yazi tipi yüklerim yani i font gibi.
  16. S

Discovery Custom ROM Önerileri [Ana Konu]

RE: Custom ROM Önerileri [Ana Konu] Htc Romda hiç kasma görmedim daha müthiş derecede hızlı.
  17. S

[ART][EDIT][4GB-16GB] HTC™ Style

Bende müziklerden tüm müzikler diyince klasöre atıyor nasıl düzelteceğim ?
  18. S

ART romlar

Arkadaşlar her romda aynı sıkıntıyı yaşıyorum ART ye bastığım zaman yeniden başlatıyor fakat geliştirici seçeneğine döndüğüm zaman genede dalviki kullan diyor.