Arama sonuçlarınız

1. Kard32

[Stable][V7.1.2.0] MIUI By TheHeroeS&Asderdd For GM Discovery

Cvp: RE: [Stable][V7.1.2.0] MIUI By TheHeroeS&Asderdd For GM Discovery O uygulamayı birkez kullandım telefonum bootta kaldı :D Benim sorunum türkçe karakter problemi.Bazen logoda kalabiliyor telefon.Miui nin özelleştirme kısmındakiler güvenlimi? [hr] Teşekkürler :)
  2. Kard32

Hadi herkez profil resminin nedenini yazsın :D

Cvp: RE: Hadi herkez profil resminin nedenini yazsın :D Teşekkürler yapıyorum hemen :)
  3. Kard32

Hadi herkez profil resminin nedenini yazsın :D

İlginç kaçıcak ama mobilden profil resmimizi nasıl değiştiriyoruz.Kontrol panelinde bulamadım:D
  4. Kard32

Temalar kısmındaki özelleştirmeden sistem yazı tipini değiştirsem problem çıkarırmı,yoksa rahatlıkla oradan yazıtipi değiştirebilirmiyim :)
  5. Kard32

Headphones audio effects kısmına giremiyorum.Ayarlardurdu hatası veriyor. :(
  6. Kard32

[ANLATIM] ROM Port Sorun ve Çözümler

Cvp: RE: [ANLATIM] ROM Port Sorun ve Çözümler Teşekkürler ne zamandır ne yapacağımı bilemiyordum. :)
  7. Kard32

Cvp: RE: [ANLATIM] ROM Port Sorun ve Çözümler Peki sonra bir problem çıkarırmı,aslında romumun olabildiğince saf olmasını istiyorum.Çünkü gerçekten güzel bir rom.Ama bu sorunlarını çözmem gerekiyor.Tavsiyeniz için teşekkürler :)
  8. Kard32

Lütfen tam 1aydır bekliyorum.İnternette araştırmalar yaptım ama bunla ilgili birşey de bulamadım :( .Bu sorunuma bir türlü çözüm bulamadım :(
  9. Kard32

Wifi Sorunu

Elimde 16gb discovery telefon var.Eifide bir sıkıntısı var.Normalde wifinin full çekmesi gerekirken 1çubuk çekiyor.Tel 2.el.Bu sorunu Nasıl çözebilirim :adyo:
  10. Kard32

Cvp: RE: [Stable] MIUI 7.1.2.0 By TheHeroeS&Asderdd For GM Discovery Çok ilginç :adyo: .Twrp gibi bir recovery ile yükleyin. https://yadi.sk/d/DH0xn3BneX6nr bu recovery ile denermisiniz :adyo:
  11. Kard32

Cvp: RE: [Stable] MIUI 7.1.2.0 By TheHeroeS&Asderdd For GM Discovery Cwm recovery ile sorunsuz kuruluyor.Wipe data/factory reset,Wipe cache partition,mounts and storageden format sistem,ardından da wipe dalvik cache yap.sonra romu kur. :)
  12. Kard32

RE: [Stable] MIUI 7.1.2.0 By TheHeroeS&Asderdd For GM Discovery İlk kurduğumda dili türkçe geldi devam ettim.Kurulumu bitti.Mi message gelmedi.Nasıl etkinsizleştirebilirim?
  13. Kard32

Ses bozukluğu

Sorununuzun çözülmesine sevindim.İyi forumlar :)
  14. Kard32

Ses bozukluğu

Model adını eski haline getirmeyi denedinmi :)
  15. Kard32

RE: [Stable] MIUI 7.1.2.0 By TheHeroeS&Asderdd For GM Discovery Çok teşekkürler.Miuiyi hep sevmişimdir :)
  16. Kard32

RE: [Stable] MIUI 7.1.2.0 By TheHeroeS&Asderdd For GM Discovery Rom için teşekkürler ama keşke aveabulut'a atmasaydınız.Birtürlü indiremiyorum.Her seferinde indirme işlemi başarısız oluyor.2farklı wifide denememe rağmen üstelik.chromedan ve stock android tarayıcıdan denedim kaçkere ama işlem...
  17. Kard32

RE: [Stable] MIUI 7.1.2.0 By TheHeroeS&Asderdd For GM Discovery Elinize sağlık şiddetle devamını bekliyorum:rool:
  18. Kard32

Discovery 1 Hard brick

Bence garantiye yollayın:dry:
  19. Kard32

Lütfen yardım edin,kaldı rom öyle:(
  20. Kard32

Discovery 1 Hard brick

İlginç:| gmnin verdiği program vardı yazılım yükleme aracı.Birde onunla deneyin isterseniz.