Arama sonuçlarınız

1. Boyka

Greenify Şarj uzatmanın güzel yolu bulundu

Evet ücretli uygulamaları da ücretsiz indirme apk var bende bi ara ona da mı konu açsam acaba ?
  2. Boyka

pardon yanlış yere açmışsam. Admin arkadaşlar ilgili yere taşıyabilir misiniz. Teşekkürler.
  3. Boyka

Merhaba arkadaşlar; Sizlere şarjı şarjınızın biraz da uzun sürmesine yarıyacak bir konuya değinmek istiyorum. Uygulamayı açıyoruz en alta daha fazla seçip telefonda var olup uzun sure kullanmadıgımız veya hepsini seçerek uyutarak şarjdan tasaruf edebiliriz. Sağ uste 3 noktayı tıklayıp...
  4. Boyka

[4.4.2] Samsung Galaxy S6 Dual For GM Discovery

Teşekkür ederim cümlemizin hayorlı olsun bulursam muhakak size dönüş yaparım.
  5. Boyka

TWRP Recovery 2.7.1 İle .img yükleme

Merhaba arkadaşlar; cwm recovry den daha güzel bir uygulamayı size tanıtacağım; En güzel yanı dokunmatik olması ses açma kısma tuşlarından kurtulmanız. diğer cwm lerde data silme wipe falan herşeyi tek tek yapılıyor ama bunda bir tek donus ile hepsini yapıyor. öncelikle bunu indirin  TWRP...
  6. Boyka

o konuyu araştırıp bulursam sana dönüş yapayım. işini gördüyse sevindimç s6 romda gorusme esnasında ekran kapanmıyor o surnu çözseler sorun kalmıyacak.
  7. Boyka

hiç birşey yapmadan direk zipi kur bu kadar. ben teşekkür ederim
  8. Boyka

Merhaba birazdan is yerin de pc basina geveyom sana sesi duseltme vereyim onu yap ses duzelecektir. [hr] edit :  Bunu cwm den rom kurar gibi kur https://yadi.sk/d/QcJXfXxshn6ep direk kur başka birşey yapma. Teşekkür butonu aşağıda ::D yeterli ::D
  9. Boyka

[CUSTOMIZABLE][GM Discovery]Optimus One

sensörler çalışıyor mu bir de menüde düzenleme yapabiliyor muyuz ?
  10. Boyka

Ekran Kapanmaması *ÖNEMLİ*

google dialler denemedim. ? onu deniyim bi ozaman.
  11. Boyka

başka dialer denedim olmadı. elle kapatınca görüşme ptince bir daha açmak zorunda kalıyorsun. bi süre sonra insanın canı sıkılıyor :(
  12. Boyka

Rom yüklerken kendi apklerim de yüklensin

Merhaba arkadaşlar forum da var mıdır bilmiyorum aradım aradım bulamadım . rom atarken system kalsorunden nereye kendi apklerimi eklersem romu yüklerken o apklerde yüklenir acaba yardım.
  13. Boyka

benim sürekli kullandığım MobileuncleTools.apk  link : https://yadi.sk/d/xoMSh1b5hm4Rx recovry img link : https://yadi.sk/d/bfmy79Nqhm4Vr 2 sini hafıza kartına at mobile toll kur açılan sayfada update img yazar sanırım onu tıkla img karsına gelecek tıkla tamam de bitti bukadar.
  14. Boyka

S6 dual rom dayım şuan gorusmede ekran kapanmıyor ne yapabilirim.
  15. Boyka

[5.9.17][TR]MIUI V7 By Wes & SmiLeToLiFe

RE: [5.5.22][DISCONTINUED ] MIUI V6 By SmiLeToLiFe Animasyonda kalmaması için adım adım uyguladım ama cihaz animasyonda kaldı.
  16. Boyka

bu romun zaten 3 e yakın tek sıkıntısı var başkada yok 1) son ugulamalr orta tuşa alınmalı en soldaki tuş seçenekler yapılmalı, 2) Görüşme esnasında ekran kapanmaması, 3 Eposta senkrazisyon olmaması
  17. Boyka

[4.4.2] Xperia™ Z3 v5.1 Final For GM Discovery

RE: [4.4.2] Xperia™ Z3 v5.0 Final For GM Discovery Merhaba valla akrdeş çıktıgından beridir kullanıyorum uygulamalr hepsi hafıza kartına taşımışım boyle bir sıkıntı olmadı? temiz kurulum yap bir daha istersen.
  18. Boyka

[4.4.2] Xperia™ Z3 v5.1 Final For GM Discovery

RE: [4.4.2] Xperia™ Z3 v5.0 Final For GM Discovery Menü de gizleme yapmış olmayasın?
  19. Boyka

[4.4.4] AOSP by SmiLeToLiFe

ses yükseltme fixe var forumda indirdim onuda yapsam olur mu bu roma herşey güzel de menüde uygulamarı neden istedimiz gibi düzenleyemiyoruz.