Arama sonuçlarınız

1. Y

[REHBER] ETAB5 TWRP 3.0.2-4 Yükleme

Sen herşeyi anne karnında öğrenmişsin ya helal sana.
  2. Y

[REHBER] ETAB5 TWRP 3.0.2-4 Yükleme

Linklerdeki reklamlardan bişey indirmek mümkün değil. Normal reklamlar yetmiyor mu da bide link reklam konuyor anlamıyorum. Defalarca reklam çıkıyor. Elli kere tıkladım indirme linki gelmiyor. İnsanı böyle böyle bıktırmak için doğru yol..
  3. Y

TURKDEVS Dokunmatik için Toplanın

kalibrasyon programı da çare değil... 0x2 gibi hatalar veriyor. bu sorunun çözümü yok. uğraşan vazgeçsin gitsin.
  4. Y

E tab 5 anakart şemasını nerden bulurum?

Elimdeki anakartlardan birinde bi sorun var. Ufak bir elektronik müdahale ile canlanmasını sağlayacam ama sağlıklı sonuç almak için anakart şemasına ihtiyacım var. Aradım bulamadım var mı yardımcı olabilecek kimse?
  5. Y

E-tab4 dokunmatik ters basıyor

Ayarlar kısmına geldim. Kablosuz mouse ile geçtim aktivasyon kısmını. Ayarlar da ekran kalibrasyonu yok. Marketten kalibrasyon programı indirdim yine olmadı. Dokunmatik işaretçisini açtım. Sağa dokunuyorum solda dokunma izi çıkıyor. Custom rom yapmak için twrp yüklemek rootlamak lazım. Sorun...
  6. Y

E-tab4 dokunmatik ters basıyor

Arkadaşlar sorunlu anakartımı değiştirdim. Yeni taktığım anakart da dokunmatiği ters basıyor. Mdm ile yükleme yaptım. Cwm den format attım ama olmadı. Ayarlar kısmına gelebilsem kalibrasyon deneyecem ama gelemiyorum. Bu arada tableti birinden satın almıştım. Orjinal yazılım şifre filan kullanamam...
  7. Y

E-tab4 açılış yazısından sonra siyah ekranda kalıyor

Denedim bi türlü cihazı görmedi bilgisayar. Sonra farkettim ki usb kısmı daha once tamir görmüş, data yollarını kablo ile yeniden yapmışlar. Biri kopmuş. Yarın usb data yollarını kendim yeniden çekecem. Genç bi çocuktan almıştım tableti. Yarın başarılı olursam duruma göre buraya yazarım.
  8. Y

E-tab4 açılış yazısından sonra siyah ekranda kalıyor

Arkadaşlar cihazım general mobile yazısından sonra siyah ve parlak bi ekranda kalıyor. ekran ışığı yanıyor ama görüntü gelmiyor. stok cwm ye giriyor ama all data format filan çözüm olmuyor. bilgisayara da usb kablo ile bağladığımda herhangi bir bildirim gelmiyor. görmüyor.. servis dışında nasıl...
  9. Y

Etab5 kalibre hatasi 0x2 ve 0x7 yardım

Kesinlikle çare olmadı. Yapmadığım kalmadı. Ben tableti dışardan birinden satın aldım. Orjinal rom da cihaz yöneticisi vardı onu devreden çıkarmak için sistem app içinden bazı dosyaları çıkarmak gerekiyor. Bu konuya zararının olacağını sanmıyorum ama acaba diyorum...
  10. Y

E-Tab 5 Dokunmatik Sorunu

bende de aynı durum var. belki bilgisayardandır dedim. win7 win8 hatta xp bile denedim. olmuyor. kalibrasyon aracı programını yazan kişi her kimse bunun çaresi onda ama ses yok..
  11. Y

[TOOL] ETAB 5 Dokunmatik Kalibrasyon Aracı v1.1

0X7 hatası alıyorum diğer onlarca kişi gibi... Hem başta aldığınızı hatayı yazın demişler hemde onlarca kişinin karşılaştığı bu sorunun çözümü de şudur diyen olmamış. Tek tek tüm sayfalara baktım. Yok mu bi bilen eden???
  12. Y

[AROMA][MM]CM13.0.4 for ETAB5 | Kronos

Kapasitif tuş ışıklarının yanmasını istemiyorum. Yüklerken sanal tuş filan çıktı açık konuma getirdim ama yinede alttaki tuş ışıkları yanıyor. Ayarlara baktım tuşlar diye sekme var kapalı yaptım yine aynı. Birde sim kartlar diye sekme, telefon seçenekleri filan var. Telefon romu gibi bişey bu...