Arama sonuçlarınız

1. meodit

Discovery'de gyroscope var mı?

Bizim telefonlarda gyroscope var mı? Google cardboard için sordum
  2. meodit

[PORT] [IOS 8] AyFone ROM v1

Tek sim derken sadece 1.sim mi yoksa 2.simde olurmu? Yani microsim girişi mi çalışıyor sadece?
  3. meodit

[Edit][ART]Dark Night V2

Eline sağlık hoş görünüyor arşive kaydettim :^^: Edit: ART da Xposed çalışıyor mu?
  4. meodit

[PORT] [IOS 8] AyFone ROM v1

RE: AyFone ROM Ne zaman paylaşırsınız? :)
  5. meodit

Ultra Güç Tasarruf Modu Yardım

Mesela Vibe UI 2.0 Romunda bulunan  ultra güç tasarruf modunu nasıl başka bir roma aktarırız? Ya da öyle bir şey olabilir mi?
  6. meodit

Discovery Custom ROM Önerileri [Ana Konu]

RE: Custom ROM Önerileri [Ana Konu] JellyBean için en stabil rom hangisidir sizce? Görsellik önemli değil sadece performans ve şarj süresi önemli lütfen acil yardım
  7. meodit

[PORT][4.4.2]Lenovo VIBEUI 2.0 1516DEV | Port v2.0 for General Mobile Discovery

RE: [PORT][4.4.2][OS][TR]Lenovo VIBEUI 2.0 1507DEV | Port v1.6.0 (Güncellendi 24.02.2015) Restart yap düzeliyor bendede oldu
  8. meodit

[4.4.2] 1:1 Galaxy S5 ROM by Asderdd v1.3 (Güncellendi 31.3.2015 )

Ayarlar>Uygulamalar>İndirme Yöneticisi>Verileri sil. telefonu yeniden başlat düzelicektir.
  9. meodit

RE: [PORT][4.4.2][OS][TR]Lenovo VIBEUI 2.0 1507DEV | Port v1.6.0 (Güncellendi 24.02.2015) Xposed yükledikten sonra android.process.media işlemi durdu hatası alıp duruyorum çözümü varmı acaba? Google Playden hiç bir şey indirmiyor yine aynı hatayı veriyor galeriyede girmiyor ekran...
  10. meodit

RE: [PORT][4.4.2][OS][TR]Lenovo VIBEUI 2.0 1507DEV | Port v1.6.0 (Güncellendi 24.02.2015) Helal olsun be mükemmel bir şey elinize sağlık
  11. meodit

[EDIT][ART][+Fix]Blue-Darkness Rom

Bugün beni brickten kurtardınya o arkadaşın telefona bu romu yükletcem eline sağlık abi :D
  12. meodit

Photo Sphere Özelliği

Photo Sphere özelliğini nasıl çalıştırırız veya bir ROM ile yapma imkanımız var mı??
  13. meodit

Piranha IQ+

Piranha mı? haha sakın alma. Çok başım ağrıdı bu piranha yüzünden. Destek sıfır. Kalite sıfır. Kesinlikle tavsiye etmem kağıt üzerindeki özelliklerine kanma! :bazuka: