Arama sonuçlarınız

1. monvance

[STOCK] [CWM] 16GB Gm Discovery Kitkat Rom+Kitkat Güncelleme Dosyası

kardeşim yorumunu görmedim ama yinede cevap verim. güncelleme uygulamasıyla güncelleme dosyasını seçersen olur. evt TWRP ile superuser la kitkatı rootlayabilirsin. sennde yoksa istersen linkini atarım.
  2. monvance

Yılmak yok yola devam... AZİM

Yılmak yok yola devam... AZİM
  3. monvance

[GLOBAL-STABLE]MİUİ V8.2.3.0 KHDCNDL for GM Discovery

hocam bazi miui romlarda son uygulamalsrda kapatsan bile tamamen kapanmiyordu. bu sürümde duzeldimi ? reis kamera ayarlarından kapattiktan sonra root kullanan bi dosya yoneticisinde telefonun ana dizinine gitmelisin. ordan system/media/ui/kamera burda kamera sesleri bulunuyor. silersen...
  4. monvance

[GLOBAL-STABLE]MİUİ V8.2.3.0 KHDCNDL for GM Discovery

mi mesaji etkinlestirim nolcak demeyin benim 9₺ param gitti. :emoji_cry:
  5. monvance

[PORT-EDIT][4.4.2]Frozen Lollipop Edition Rom v4

hocam ellerinize sağlık. romu indirmeden yorum yapmak zorunda bırakmadıgınızda mantıklı olmus.
  6. monvance

[DEV-Miui8]MİUİ V8.1 6.10.27 For GM Discovery

onceki surumunu indiriyordum. tam bittiki yenisi geldi :D.
  7. monvance

[Logo & Bootanimation] Miui 8 Style

hocam yanlis yazmissiniz yorum yazmadan link veriyor. :)
  8. monvance

[DEV-Miui8]MİUİ V8.2 6.12.15 For GM Discovery

hocam rom paylasirken surekli bi kac tane fix veriyorsunuz. acaba bu fixleri kuruomus halde veremez misiniz?
  9. monvance

[Güncellendi][DEV-Miui8][ STALLİON MOD]MİUİ V8 6.9.8 For GM Discovery

RE: [DEV-Miui8][ STALLİON MOD]MİUİ V8 6.7.8 For GM Discovery cok guzel olmus ellerine sağlık.
  10. monvance

[ROM- ART] GidGat™ Ultimate

abi yorum attim tekrar istiyor. aoeun mu var forumda ?bide sitenin mobil surumu ne noldu [hr] yorum [hr] atiyorum kilt acilmiyor abi :(
  11. monvance

[ROM- ART] GidGat™ Ultimate

hocam ellerinize saglik en stabil rom olmus. buna android l temasi gelecek mi?
  12. monvance

Rom

http://forum.xda-developers.com/galaxy-s6/samsung-galaxy-s-6--s-6-edge-unified-development/cyanogenmod-13-galaxy-s6-t3269984 böyle bir konu buldum belki yardımcı olur.(bu arada başka forum paylaşmak yasaksa kaldırabilirim)
  13. monvance

[DEV-Miui] Miui V7 6.5.5 Geliştirici Sürümü By AloneMan

hocam miui v8 ne zaman portlarsiniz.
  14. monvance

Pile noldu?

Cvp: RE: Pile noldu? farklı romlar yukledim. fakat farkli bir batarya denemedim.
  15. monvance

Pile noldu?

öncelikle konuya baktığınız için teşekkür ederim. şimdi soruna geçelim. baştan soyliyim bir cok adaptör denedim. ve yeni onayli bir kablo aldım. yani sorun adaptor yada kabloda değil. sorun şu ki benim pil belli bir yüzdeye gelince takılıp kalıyor. ve adaptöre bakıyorum. şarj oldu ışığı...