Arama sonuçlarınız

1. R

XOSP Xperia Custom ROM for GM 5 Plus

Cok tesekkurler hocam. Deneyelim hos bi roma benziyor
  2. R

XOSP Xperia Custom ROM for GM 5 Plus

Evet bendede aynı sorunlar oldu Wifi sifresi girmek istedim klavye gelmedi Atlayıp Tamamen actım android baslatılıyor deyip oylece kaldı Cozumu de yok gibi? Deneyemedim malesef... Eski versiyonu olsa bari onu denesek
  3. R

[OFFICIAL] GM 5 Plus Resurrection Remix 5.8.5 RR ROM [WEEKLY] [OMS]

Bu rom kendinden rootlumu geliyor? Magiskle rootladım kendi rootuna nasıl doneriz?
  4. R

Magisk root sorunu

Telim magisk ile rootlu Fakat bazı kurdugum apkler teliniz rootlu degil diyor cozumunu bilen varmı?
  5. R

Donmaya karsı tavsiye

Eski bir uygulama var bende ise yaradı deneyin derim Seeder 2.0
  6. R

İslem otomasyonu?

Selam Bir program tavisyesi olan varmı? Bir uygulamayı belirli saatte calıstırcak baslama butonuna bascak Onay butonuna bascak En sonda cıkıs onay butonuna bascak Bunu nasıl yapabiliriz?
  7. R

GM5 PLUS NOUGAT STOCK ROM EKRAN YANSITMAYA UYGULAMALI ÇÖZÜM

Tamam usta bekliyorum wifiden ekran yansıtma lazım olan bi ozellik Ekranı yansıtmak mumkun degil sadece video ve resim gibi oynatılabilen goruntuler aktarılıyor
  8. R

[KERNEL] GM 5 Plus HyperX Kernel

normal apk kurulumu Download SELinuxModeChanger 3.2 apk | androidappsapk.co Ben cok bi fayda gormedim overlockta pek bi ise yaramadı tersine cihaz cok ısınıyor Romun kendi kerneline geri dondum Flashfy kernel yedekleme ve restore icin guzel bir program
  9. R

Eyvallah usta aynen oldu Selinux mod changer yukledim permissive yaptım. Twrpden kernel v2 flashladım Vendor ve modemi tekrardan flashladım. Teli actım 1 dk icinde simler geldi
  10. R

[OFFICIAL] GM 5 Plus Resurrection Remix 5.8.5 RR ROM [WEEKLY] [OMS]

Romun kendisi guncelleme var dedi indirdim Direk twrp den flashlıcazmı?
  11. R

[Video]Android One [Gm5Plus] Driver Kurma - Oem Açma - Twrp Kurma

Driver icin bi arkadas yazmıstı. Driverbooster deneme surumu otomatik kuruyor Kurun boosteri tekrsr kaldırın pcden ;)
  12. R

@Frostbite Denemek icin V2 yi rr 7.1.2 ye flashladım Simler gittti Bir de v1 i deniimm
  13. R

Cpu ve kernel editleme?

Selam Yukledigimiz custom romlarda kernelin bazı ayarları kapalı sanırım Cpu ile veya kernelle ilgili uygulama yukleyince kerneliniz desteklenmiyor ya cpu frelanslarına ulasılamıyor diyor ya da uygulama donuyor. Custom romlara atabilecegimiz ayarları acık kernel varmı? (Cok bilgim yok bu konuda)
  14. R

vendor.img modlu nasıl yapıyoruz aga Ekranı tamamen tvde gormek mumkunmu?
  15. R

[N] [MM] Z-RAM Kapatma

Discinfo yu kurun bakın zram varsa ayarı yapın yoksa yoktur :D
  16. R

Paylasım icin sagol Cok kullanıslı degil kaliteli videolarda duraksama ve gec acma yapıyor. Ekranı yansıtma ozelligi yok sadece medyayı oynatıyor
  17. R

Xda upm tavsiyesi

Valla bana oyle gelmis olabilir ama Hız Pil suresi Ekran cevap vermesi rahat kadırma Sarj olma Hepsinde degisiklik hissettim cok memnun kaldım Orijinal sitesinde stock ve custom hepsine olur diyor Uninstall ozelligide var dener olmadı kaldırrsınız denemeye deger Hayır romda degisiklik yapmıyor...
  18. R

[PATCH] GM 5 Plus Hızlı Şarj Sorununa Kökten Çözüm!

Tesekkurler. Hızlı sarja napsak bos hızlı sarj olsada sonucta aku gibi degil cabuk bitiyor. En iyisi powerbank alıp yanımızda tasımak. Gpu olanı yukledim telefon daha stabil calısıyor. Aslında uygulamalara tıkladıgımızda daha cabuk cevap verecek uygulamayı beklemeden acacak ayar yapmamız lazım...
  19. R

[PATCH] GM 5 Plus Hızlı Şarj Sorununa Kökten Çözüm!

Hızlı sarj icin sadece gpu dosyasınımı yuklemeliyiz. Ben upm yukledim cekirdekler acık sadece ihtiyac olmayınca cevrim dısı oluyor
  20. R

Xda upm tavsiyesi

Kesinlikle deneyin suoerrr biseyyyy