Arama sonuçlarınız

1. R

Xda upm tavsiyesi

Paylasayım yasaksa yonetici kaldırsın Bircok scripten olusan tum telefonlara olabilen bir uygulama. Hızlandırmadan pil tuketim optimizasyonuna kadar faydası hissediliyor. [ORIGINAL][V13][UNIVERSAL][MOD]Ultimate Performance-Blazing Fast Speed On The Go! Bu sayfada download sectionda Upm...
  2. R

Xda upm tavsiyesi

Xda linki verebilirim ama link paylasmak yasak mı bilmiyorum. Paylasayım yasaksa yonetici kaldırsın [ORIGINAL][V13][UNIVERSAL][MOD]Ultimate Performance-Blazing Fast Speed On The Go! Bu sayfada download sectionda Upm v13.zip...
  3. R

Xda upm tavsiyesi

Arkadaslar bugun xda sitesinde buldugum. Ultimate power mode upm yukledim hız pil sarjı vs cok memnun kaldım. Paylasımı yapılmıstır belki ama diger site paylasımına izin veriliyormu bilmiyorum. Eger ilgilenen varsa ve izin sıkıntısı yoksa yardımcı olurum Kesinlikle tavsiye ederim....
  4. R

Cpu mod ayarlama?

Selam 7.1.2 custom romlarda cpu mod nasıl ayarlayabiliriz? En iyi mod interactive mi?
  5. R

[OFFICIAL] GM 5 Plus Resurrection Remix 5.8.5 RR ROM [WEEKLY] [OMS]

Bu romun kerneline mudahale etmek mumkunmu? Cpu modları falan ayarlanabiliyormu? En iyi kernel tool onerisi olan varmı?
  6. R

[OFFICIAL] GM 5 Plus Resurrection Remix 5.8.5 RR ROM [WEEKLY] [OMS]

Kurdum denedim. Crdroidden gecis yaptım. Bu da bayaa iyimis. Hicbir soeunla karsılasmadım Guzel sarjediyor Pil kullanımı gayet normal Hız guzel donma yok
  7. R

Yansıtma?

Gm5 plus d ile goruntu tvye yansıtmayı android 6 ile kullanan var mı? Varsa yazabilirmi hangi rom ile kullanıyor? Android 7 de yokmus
  8. R

[UNOFFICIAL] Dirty Unicorns 11.6 for GM 5 Plus [shamrock] [Weekly]

Bugun bu romu denedim crdroidin yanından bile gecemez fikrimi soyliim dedim hemen crdroide dondum. Emegi gecenlerin eline saglık
  9. R

crDroid ROM for GM 5 Plus [7.1.2]

3.6 nın sorunlu oldugu yazılmıs. 3.4 u kurdum onda da bazı sıkıntılar gordum. Yakın zamanda 3.7 cıkmayacak gibi. Sanırım 3.2 ye donecegim
  10. R

Normal teknik servis ne demek? Garantiye gidince kac gunde geri gelir anlamındamı soruyosun yoksa sıradan bir telefoncu ne kadar zamanda yapar mı? Garantiye bir sekilde gonderirsen adamların keyfine kalmıs ama uzun surdugunu bir sure telefonsuz kalacagını bil. Git oradaki sıradan bir tamirciye...
  11. R

Keyboard programı muhtelif bende smart keybordtan memnunum. Fakat keyboard programı sesli yazmak icin yeterli olmuyur. Google destegi sart
  12. R

2g 3g ayarını soruyosan Crdroid settings/miscellaneus/suspend actions/ Burada bir suru kullanıslı ayar bulabilirsin Konusurak yazmak; gboard- google klavye yukle. Google uygulamasını yukle. Ses bolumunda ok google de. Klavyende mikrofon isaretine tıkla whatsapp vs de konus yazsın. Super bisey...
  13. R

Sonraki 4 kucuk olması lazım ilk 4 buyuk. Bende sonrada ogrendim bataryanın daha fazla gitmesi icin gereksiz cekirdekler kapatılıyormus. Yuk binince devreye giriyor. Hatta bi isim bile verilmis bu kucuk ve buyuk cekirdek taktigine. Sesli yazmayı kullanan varmı? Crdroid ayarları altında ekran...
  14. R

Ayrıca sms alındı bilgisi?

Eskiden sms gonderdigimizde iletildi bilgisi sanki sms gelmis gibi ayrıca gelirdi. Simdi bazı programlarda cift tik seklinde goruyoruz yani extra bir alındı bilgisi gelmiyor. Atıp alındımı unutuyoruz. Sms iletildi bilgisini mesaj gelmis gibi bildiren uygulama varmı?
  15. R

Greenify kullanıuorum super bisey arka planda calısan hizmet bırakmıyorum pil super
  16. R

Neredeyse tum romları denedim bunda kaldım. Ufak tefek sıkıntılar oluyo ama bence kullanmaya deger. Resmi napacaksın hepsi aynı onemli olan randıman sekilciysen tema kurarsın tercih senin
  17. R

Yavas sarjediyo gibi
  18. R

O Ogrenince paylaski bizde ogrenelim dostum
  19. R

Bende sıkıntı oldu. Temiz kurulum yapmak zorunda kaldım. Hic ugrasma titanium backup kur al butun appların yedegini kur temiz kurulum Power tusuyla teli uyandırınca telefon kotu bir ses cıkarıyor. Araclar ses diger seslerden istemedigimi kapatınca hepsi halloldu Nav tuslarına basınca titriyordu...