Arama sonuçlarınız

1. mstafabasdemir

Artık Lütfen Biri Yardımcı Olsun

İnternetten telpa servislerine bak
  2. mstafabasdemir

İki farklı programdan atmayı denediyseniz ve hala olmadıysa ya cihazın anakartta sorun var ya da siz bir hata yapıyorsunuz birde isterseniz cihazı servise gönderin
  3. mstafabasdemir

Tabletin anakarti zarar görmüş olabilir ayrıca hangi program ile yazılım atıyorsun ve tablet modeli nedir Tablete hangi program ile yazılım atıyorsun bilmiyorum ama şu programı dene istersen General Mobile E-tab 5 orjinal rom yükleme – eski haline getirme – ilk günkü gibi yapma | Eysar
  4. mstafabasdemir

[DEV-MIUI-V9.3]MIUI 9 8.1.2 For GM Discovery

Hocam 7.11.9 kullanıyorum 7.11.16 ne gibi yenilikler var yuklemem gerekiyor mu
  5. mstafabasdemir

Hocam resimler dosyalarda silinir değil mi ?
  6. mstafabasdemir

Hocam yani wipe kısmından gelişmiş temizleme kısmına gelip system seçeneğine tıklayıp sifirlayacagim demi ondan sonra yeniden mı baslatayim yoksa install seçeneğinden romu mu kurayim
  7. mstafabasdemir

Hocam recovery'e girip wipe / factory reset yaptım ama hala hesap açılmıyor
  8. mstafabasdemir

Hocam Stock yazılım atsam sonra yeniden miui rom atsam düzelir mı sizce
  9. mstafabasdemir

Telefonu sıfırladim ama maalesef yine durdu hatası veriyor sıfırdan kur derken Stock rom atip tekrar miui rom kurmak mı ?
  10. mstafabasdemir

Hocam 7.11.9 kullanıyorum telefonu sıfırladim şimdi mı hesabı açmak için ayarlardan mı hesaba tiklayinca mı hesabı durdu diyor
  11. mstafabasdemir

Clear emmc

Kolay gelsin arkadaşlar discovery telefonuma clear emmc seçeneği ile format atacağım resimler silinir mı ? Beyler lütfen acil cevap
  12. mstafabasdemir

Hocam mı hesabı durdu diyor giriş yapamıyorum ne yapabilirim
  13. mstafabasdemir

Hocam lütfen yardım edin telefonu recovery moda alıp sifitladim clear immc seçeneği ile şimdi her şeyi kurdum ayarladım yalnız mı hesabı oturum açamıyorum mı hesabı durdu diyor mı cloud zip yükledim yine aynı hatayı veriyor ne yapmalıyım
  14. mstafabasdemir

Hocam günaydın bu sabah telefonu recovery moda alıp sifitladim clear immc seçeneği ile şimdi her şeyi kurdum ayarladım yalnız mı hesabı oturum açamıyorum mı hesabı durdu diyor mı cloud zip yükledim yine aynı hatayı veriyor ne yapmalıyım
  15. mstafabasdemir

Hocam 1 hafta önce bu işlemi uyguladim telefona 100 uygulamada yuklesem hata vermiyor
  16. mstafabasdemir

GM Discovery - Gionee E3 16GB hafıza genişletme - Make your storage bigger

Yok kardeşim denedim olmuyor ben miui romda ayarlarda ek ayarlar / yerel yedeklemeler kısmına gir yedekle tuşuna bas sonra dosyalara gir miui /backup dosyası var onu al bilgisayara at sonra discovery orijinal rom at es dosya yükle ebr dosyalarını değiştir telefonu yeniden başlat telefona...
  17. mstafabasdemir

Başka bir romdaki sistem uygulamarını kullanmak ?

Discovery miui 8 rom kulaniyorum bu gün miui 9 yükledim fakat fazla hataliydi miui 8 e geri döndüm miui 9 daki temalar ve galeri apk larini miui 8 e yüklemek istedim izin vermedi ne yapmam gerekiyor
  18. mstafabasdemir

[5.1.1][MIUI 9.3][TR]MIUI 8.2.1 For GM 4G

Hocam hatalı halde paylaşsaniz test etsem olur mu çunkü suan benim miui romda google play vs vs calismiyor miui9 u bekliyorumda
  19. mstafabasdemir

[5.1.1][MIUI 9.3][TR]MIUI 8.2.1 For GM 4G

Hocam discovery icin ne zaman yayinlarsiniz