Arama sonuçlarınız

1. mstafabasdemir

[DEV-MIUI-V9.3]MIUI 9 8.1.2 For GM Discovery

Hocam romu bana beta olarak atar misiniz test edip hataları söylemek isterim
  2. mstafabasdemir

Hocam öncelikle elinize saglik acaba tahmini olarak ne zaman paylasilir ?
  3. mstafabasdemir

Google play hic bir sey indirmiyor

Maalesef hocam hic bir ise yaramadı
  4. mstafabasdemir

Google play hic bir sey indirmiyor

Arkadaslar 1 mb lik uyvulama bile indirmek istedigimde resimdeki gibi alan yok uyarisi geliyor fakat sürekli hazır yazisi cikiyor devam dedigimde karsima tekrar bu ekran geliyor -google play verilerini temizledim çozulmedi telefonda yer olduguma eminim
  5. mstafabasdemir

Android One ToolKit v3.0 [Root,Recovery,Xposed,OEM Kilidi,Custom Rom,Stock Rom]

Kardesim gm4 g icinde buna benzer bir sey yapar misin
  6. mstafabasdemir

Discovery LineageOS rom var mı?

Kolay gelsin arkadaşlar aramadım ama tam bulamadım discovery icin lineageOS rom var mi ingilizce türkçe fark etmez
  7. mstafabasdemir

Discovery Miui Sıkıntılarım

1) kameradaki sorun icin hdr modunu kapat 2) kemaradan galeriye gecis icin app manager programini kur uygulamaya gir galeri ve kameranin dilini ingilizce yap sorun duzelir
  8. mstafabasdemir

Kardes cohazin 16 gb discovery ise once root at sonra twrp recovery yükle bu dediklerimin hepsi you tube da var bakarak yapabilirsin daha sonra onur hocanin dedigi gibi wipe sifirlamasi falan yap linkteki dosyayi install kismindan yükle bu kafar
  9. mstafabasdemir

Hocam kolay gelsin discovery için miui 9 çalışmaları başladı mı
  10. mstafabasdemir

Discovery Miui Sıkıntılarım

1)kamera için hdr modu açıksa kapat 2) kameradan galeriye geçiş için xposed kurulu ise app manager programını indir bir programa karşına uygulamalar çıkacak kamera yaz arama bölümüne uygulama çıkacak ona tıkla ayarlarından İngilizce yap aynı şeyi galeri içinde yap bu kadar
  11. mstafabasdemir

İLGİNÇ Bİ OLAY YAŞADIM MUTLAKA OKUMALISIN

Bütün dosyaları disk digger programı ile geri getirebilirsin program root ile çalışır
  12. mstafabasdemir

Hocam bu efektler kameranın efekt kısmına mı geliyor yoksa ayriyeten mı anasayfa ikonu oluşuyor
  13. mstafabasdemir

Hocam ekrana basılı tutun yeni duvar kağıtlarıni görürsünüz
  14. mstafabasdemir

GM 4G hatasız Türkçe miui rom var mı

Arkadaşlar kolay gelsin aradım ama bulamadım forumda GM 4G için hatasız Türkçe miui 8 varmı ???
  15. mstafabasdemir

Hocam kolay gelsin Google Play'den Sony uygulamalarini nasıl indiricem ayrıca kamera modlarında nasıl indireceğiz onun dışında bir sorun yok teşekkür ederim
  16. mstafabasdemir

Hocam siz miui 9 çıktığında discovery için yapacaksınız değil mi ? Ayrıca hocam 7.6.23 sürümün linki henüz yok ne zaman eklenir ??
  17. mstafabasdemir

LANET OLSUN GM

Hocam 3.5 yildir discovery kullanıyorum ve hala canavar gibi helal olsun böyle markaya garantiye yolladım 1.senesinde batarya şarj kablosunu bedava değiştirdiler lg vardi amcamda oda garantiye yolladi sadece batarya için 60 TL istediler o yüzden GM candır
  18. mstafabasdemir

TİTREŞİM

Bunun çözümü varsa banada lazım telefonun titreşimi o kadar az ki fark etmiyorum bile
  19. mstafabasdemir

Herkes kullandığı Android uygulamaları paylaşsın

Hocam bir suru uygulama var fakat lmvu Couchsurfing 17 tracj gibi uygulamalar ne işe yarıyor acaba ayrıca rootlu telefon için batarya iyilestirmek için bir program öneriniz var mı ?
  20. mstafabasdemir

Herkes kullandığı Android uygulamaları paylaşsın

Hocam bir ara ben kullandım oturum açılmıyordu hata veriyordu