Arama sonuçlarınız

1. mstafabasdemir

Herkes kullandığı Android uygulamaları paylaşsın

Hocam lucky patcher ile orijinal yolu tube a özel yama yaparak arka planda oynatma özelliği eklenebiliyor hem oturum açma hatasida vermiyor
  2. mstafabasdemir

Herkes kullandığı Android uygulamaları paylaşsın

Evet beyler bu başlık altında herkes kullandığı uygulamaları yazsın....başlıyorum 1)miui theme editör Miui temalarını düzenleme imkanı sağlar 2)snapseed İşini cok iyi yapan resim düzenleme programı 3)wifi kill Rootla çalışan wifi yöneticisi 4) kwgt Çok iyi bir wigdet...
  3. mstafabasdemir

Miui 8 hareketli icon pack / tema

Geçen miui romda tema indirdim uyguladim baktım iconlar hareketli temayı kaybettim acaba böyle hareketli temalar kullanan varmı yada hareketli icon pack uygulamak mümkün mu ?
  4. mstafabasdemir

[DEV-MIUI-V9.3]MIUI 9 8.1.2 For GM Discovery

Hocam ana ekranın sol köşesinde çekince gelen kart yok onu nasıl ekleyebilirim
  5. mstafabasdemir

Miui 8-7-6-5 CPMIUI TOOLS CPU YÖNET -STATUS BAR DÜZENLEYİCİ - CONTRAST AYARI

I Dostum bende saati ortaya alma diye bir seçenek yok
  6. mstafabasdemir

Root lu telefonda Snapchat nasıl çalışır ?

Kolay gelsin arkadaşlar discovery ait root lu telefonum var Snapchat root olduğundan dolayı çalışmıyor nasıl çalıştırabilirim bunu
  7. mstafabasdemir

Yok hocam öyle oluyorsa kalsın
  8. mstafabasdemir

Hocam bende ana ekranda sola kaydirinca ayriyeten bir pencere çıkmiyir onu nasıl aktif edebilirim
  9. mstafabasdemir

Hocam bu son eklediğiniz link 7.5.11 in değil mı Hocam romu kurdum ama galeri notlar ve izin yöneticisi durdu diye hata veriyor yardım edin ne yapmalıyım
  10. mstafabasdemir

Miui 8 Gelişmiş Power Menu (Renkli)

Hocam kolay gelsin discovery miui romda olma ihtimali varmı
  11. mstafabasdemir

[DEV-Miui8]Miui v8 6.7.5 Global Beta for Gm Discovery

tesekkurler bu arada romda herhangi bir sıkıntı var mı ?
  12. mstafabasdemir

[PORT] [IOS 8] AyFone ROM v1

[hr] hocam linki bulamadım [hr] hocam linki bulamadım bi yardımcı olun