Arama sonuçlarınız

1. P

Bu gerçek mi bizim cihazlara portlanırmı

Kernel 3.4.67 bence portlanabilir  bu simdiki yukledigim uygulamalar bile cok hizli :) Portlanmasa bile bi aosp rom yapılır bu sistem uygulamalarıyla :) Rom zaten kitkat lollipop değil o yüzden portlanır herhalde
  2. P

Bu gerçek mi bizim cihazlara portlanırmı

http://www.devsm.tk/2015/06/mt6582-442-cyanogenmod-121-beta-ported.html Gidgat Ultimateden hesap makinesi ve email silip cm12den yükledim portlanırsa gerçek olacak inşallah :)
  3. P

Rom hazırlıyorum icon paketi önerirmisiniz

Rom hazırlıyorum flarex temasını gömecem  icon paketi önermisiniz bu temaya göre :)
  4. P

Herkes Ekran Görüntülerini Paylaşsın

Leki Romu editliyorum anca bu kadar oldu biraz daha material şeyler bulursam işlem tamamdır :)
  5. P

Custom Rom Hazırlama apk hatası

Lib dosyası yok apknın içinde neyse silelim normal kuralım zorla güzellik olmuyo :D
  6. P

Custom Rom Hazırlama apk hatası

File Commander gömüyorum custom romuma kuruyorum mesela file commander durdu diyor ama normal file commander gömmeyip playden indirince kuruyor acaba ne yapmalıyım apktool ile imzalamam mı gerekir
  7. P

[4.4.2][ART][SLIM] LeKi Rom V2 For GM Discovery

Hocam öncelikle ellerinize sağlık Orochi hocamızın lite-kat romunu gidgat ultimateye taban olarak aldım şimdide lekiye geçiricem başarabiliriz inşallah romu paylaşmıyıcam zaten kendim kullanıcam bu taraftan sıkıntı yoktur herhalde :)