Arama sonuçlarınız

1. Q

[GÜNCELLEME] EMUI 3.0 V1 By SmiLeToliFe

Kullanan arkadaslar kamera net fotolar cekiyormu ses duzeyi ve pil ne durumda ? Saglam rom ariyorum bu arada ram kullaniminida bildirirsenz sevinirm
  2. Q

[PORT-EDİT] LolliCraft Rom By F.A.T TEAM

Ellerinize saglik oncelikle ufak bi sorum olcak romla ilgili bi uygulamadayken son uygulamalar sanal tusuna bastigimizda hemen gecis sagliyormu son uygulamalara yani cm serilerinde oldugu gibi ?
  3. Q

[PORT][4.4.2][ROM] *** LG G3 Rom By Dr.Razor™ ***

Cvp: RE: [PORT][4.4.2][ROM] *** LG G3 Rom By Dr.Razor™ *** anladım peki cm11 stabil ve cm12 ne durumda onlardada tık yok galiba
  4. Q

[PORT][4.4.2][ROM] *** LG G3 Rom By Dr.Razor™ ***

Orj LG romu var derken hocam kastnz g3 stylus olsa gerek ancak ondada önemli sorunlar mevcut ona bi çalisma yapilmicak demi ?
  5. Q

[JB] Custom Romlar için Kamera Fix

Arkadaşlar kolay gelsin öncelikle bi sure önce on kameram bulank cekio diye bi abime verdim telefonu yeni on kamera taktı on kamera simgesi kayboldu ilk Sonra geri geldi bi şekilde yeni romlarla vs. Şimdi on kamera simgesine tikliyorm geçmiyo yardımcı olabilcekmisinz.
  6. Q

Sarj sorunu

Kacinci kez deistim kardes slim katida kurdum denedim ilginc bi sekilde bu romdayken sarjim %60i kadar cok yavas doldu %60dan sonra kilitledim koydm 5 dakka oldu olmadi bi actim sarji fullemis
  7. Q

Sarj sorunu

kardeşim ozaman sonucu soket'e bağlıyorum servise vermedim bi abime verdim burda o yapmıştı 20 tl ye herşey iyi çok şükürde işte şarj cok sıkıntı ya senin başka bi ekliyceğin varmı bunun üstüne
  8. Q

Sarj sorunu

Onerinizi deniycem size ufak bi sorum daha var peformans twraki kurmustm bu sorunlar olmadan once sistememi ne geciormus galiba ben o nu nasil silerim bi bilginiz varmi,?
  9. Q

Sarj sorunu

Evet kardesim romu genelde cok atiorm gozume hos gelene kuruoyorum
  10. Q

Sarj sorunu

Arkadaslar oncelikle herkese iyi aksamlar ufak bi sorunum var neparsam yapaym kacinci batarya alisim sarjm cok hizli inio assa normali 2,3 saate bitmesi gerekiren 1,5 saatte bitio ve sarj ederken 35 40 dakika icinde oluyo sizce sorun sokettemi ?yardmlarinizi bekliiyoeum
  11. Q

[UPDATE]MixedUP Rom v1.1 by Incredible™

Hocam bu sizin jb romundaki dinamik status bari verebulirmisinz ayrica ayni android 5teki gibi gircein uygulamaya tikliosn ilk status bar rengi alio sonra uygulamaya girio bu kitkattakiler oyle deil
  12. Q

[4.4.2] Xperia™ Z3 v5.1 Final For GM Discovery

Kardesim asphalt8 cok kasio oynayabiliomsn bizim telefonlarda
  13. Q

[PORT][4.4.2]Lenovo VIBEUI 2.0 1516DEV | Port v2.0 for General Mobile Discovery

arkadaşlar iyi günler herkeze ufak bi sorum olcak romu kurcam ama sorunlar varmı ve romu kuran bi kardeşimden rica marketten brother in arms 3 oyunu uyumlumu ?
  14. Q

[PORT][4.4.2]Lenovo VIBEUI 2.0 1516DEV | Port v2.0 for General Mobile Discovery

RE: [PORT][4.4.2][OS][TR]Lenovo VIBEUI 2.0 1507DEV | Port v1.6.0 (Güncellendi 24.02.2015) Arkadaşlar kb konuya ep ey uzak kaldim güncelleme içeriği tam olarak ne olucakg
  15. Q

MTK Universal Performance Tweaks

Evet arkadaşlar nasil silebiliriz
  16. Q

Şarj Sorunu :(

Arkadaşlar Öncelikle Herkese Selamun Aleyküm Hayırlı Günler  Büyük Bi Sorunum var yardımcı olabilirseniz çok iyi olur soketim 1 sene önce bozuldu şarj almıodu vede kablo ile pcye bağlanmıodu herkeste olduğu gibi sonra ben bunu garantiye vermedim garantisi olduğu halde bi yanlışlık yaptm verdim...
  17. Q

Oyunlar Hakkında Sorun..

Öncelikle cümleten Selamun Aleyküm Arkadaşlar gm1 real racing 3 te ve asphalt nitroda kasma yaparmi ? 4gb lik cihazim ?
  18. Q

Anladm hocam elinize kolunuza sağlık yinede :D bi sormda daha olcak izninizle bu statusbara şarj yüzdesini koydum lakin batarya ikonu yok onu nasıl yapabiliriz
  19. Q

Hocam bu dinamik status bar tamda lolipopdki gibi minnettarım size yanlız elestirmemi maruz görün Samsung arayauzu yerine saf android inanın buna daha etkili olucaktr