Arama sonuçlarınız

1. Q

[UPDATE]MixedUP Rom v1.1 by Incredible™

Hocam ROM gayet iyi ve akıcı yanlız RAM kullanımı çok fazla bi ara serbest kalan ta 75 80 oldu bunami bi çözümün yokmu?
  2. Q

LG G4 Adaptörü İle Şarj

hocam pili tamamen bitiriyorum şarja bi takıyorum kapalı konumdayken %5,10 arası bi şarj ile başlıyor ilk taktığımda
  3. Q

LG G4 Adaptörü İle Şarj

hocam tam anlattiginiz oluo bendede bataryayi tam nasl bitircem sizde ki sorun hala devam ediyomyu yokmu bunun bi cozumu
  4. Q

LG G4 Adaptörü İle Şarj

Arkadaşlar Yaklaşık 3,4 gündür Abimin yeni cihazı g4 ün adaptörü ile telefonumu şarj ediyorum sebebi şu usb yoluyla edince şarj atıyorum %45 ten pat diye %20 ardındanda düşük seviyelere iniyor adaptör ile şarj ettiğimde ise böyle bi sorunla karşılaşmadım ama şimdiki yeni sorunum ::D 15-45 dakka...
  5. Q

Herkes En İyi Pil Süresini Paylaşsın!

Anladim kalibrasyon islemleri yaptim ama soyle bi durum var telefonun sarjini sarj adaptorunden yapamadigimdan pcden yapiyorum. Ondan olabilrmi ki?
  6. Q

Herkes En İyi Pil Süresini Paylaşsın!

Arkadaşlar elimde disco 1 var çok hızlı şarj oluyor vede sarj çok hızlı bitiyo çözümünüz varmi?
  7. Q

Oyunlarda Kasma

Çok tesekkur ederm yardımcı olduğunuz için iyi bayramlar
  8. Q

Oyunlarda Kasma

Arkadaşlar Asphalt8'i Orta Veyahut Yüksek Ayarlada çalıştırabilen varmı gm discovery 1 modelinde varsa yardımcı olsun su oyunu düzgün bir biçimde oynamak istiyorum bu arada herkese hayırlı bayramlar
  9. Q

[4.4.2] Discovery Air Rom for GM Discovery

Peki iyi tamam güzel de zaman belirtiyormu ihsan hoca ne zaman gelecek
  10. Q

Ya çok iyi ya İnşallah ihsan hocam'a Allah kolaylık versin peki nasıl oluyomus bu kernel olmadan
  11. Q

Anladım kernel olayların dolayı değilmi?
  12. Q

Dr.Razor discovery aire lollipop geldiğinde portlanabilirmi yine biliyorum çok açıklama var bunla ilgili ama yinede sormak istedim ?
  13. Q

Uyutma bldgimiz LG gibi çalışıyor yanı peki diğer özellikler akıllı cevaplama gibi
  14. Q

Dr.razor kardeşm ilk önce ellerine sağlık bu çift dokunuş uyut uyandır işlemleri çalışıyormu sorması ayıp :)
  15. Q

[CWM]Stock Kitkat v8174 for GMD 4/16GB by Incredible[GÜNCELLENDİ]

RE: [CWM]Stock Kitkat v8168 for GMD 4/16GB by Incredible arkadaşlar bende bu iconlar yok ?
  16. Q

Ön Kamera Butonu Kayboldu

Anladım yaedim ci olduğunuz için tesekkur ederim.
  17. Q

Ön Kamera Butonu Kayboldu

Arkadaşlar Öncelikle Hepinize Selamun Aleyküm Biliyorum konunun şuan açılması büyük saçmalık Şehitler var ALLAH rahmet eylesin mekanları cennet olsun öncelikle ALLAH Türk Askerlerini korusun , Dualarımız Onlarla Eğer bana yardımcı olabilirseniz sevinirim Telefonum Gm Discovery geçenlerde ön...
  18. Q

[PORT] [GENUINE LG UX 3.0] LG G3 Stylus Official Rom For GM Discovery

RE: [4.4.2] LG G3 Stylus for General Mobile Discovery Hocam yapabilirmisin bize bu iyiliği incelediğime göre kodlar verilmiş ?
  19. Q

[5.9.17][TR]MIUI V7 By Wes & SmiLeToLiFe

RE: [5.8.27][TR] MIUI V7 By Wes & SmiLeToLiFe arkadaşlar rom'u çok beğendim emeği geçen herkese teşekkür ediyorum yalnız sim karttaki kişileri görmüyor ve video oynatırken sıkıntılar var sim kart benim için önemli kişiler gitti neapabilirim ?