Arama sonuçlarınız

1. Q

En Yüksek Benchmark Sonuçları

nomone resolution changer kullansam sizinki gibi performans ta oyun performansında artış olurmu ?
  2. Q

[PORT] [GENUINE LG UX 3.0] LG G3 Stylus Official Rom For GM Discovery

RE: [4.4.2] LG G3 Stylus for General Mobile Discovery teşekkürler.
  3. Q

RE: [4.4.2] LG G3 Stylus for General Mobile Discovery anladım peki bu kernel olaylarını açıklıyabilcekmisiniz. ?
  4. Q

RE: [4.4.2] LG G3 Stylus for General Mobile Discovery zil sesi olmayıncada olmuyor çalar saat felan gerekiyor illa ama gerçekten büyuük bir başarı vallahi helal olsun. [hr] arkadaşlar bişey sormak istiyorum bu discovery 2mini 'nin gioenne ürününe lollipop gelmiş vede gmd 2 mini mtk 6592...
  5. Q

RE: [4.4.2] LG G3 Stylus for General Mobile Discovery İhsan Hocam Yaban'A gönderilcek Rom değil ilgilencek vakti olsa hallederdi genşler yapcak bişeyy yok başka adam akıllı romda yokki arkadaş..
  6. Q

RE: [4.4.2] LG G3 Stylus for General Mobile Discovery aynen ya :D GmDiscoTR Asphalt 8 denedinmi kardeşim ya haber verirsen
  7. Q

RE: [4.4.2] LG G3 Stylus for General Mobile Discovery aynen öyle yaa ama rom gerçekten hariika ben titreşime aldım napıym :d
  8. Q

RE: [4.4.2] LG G3 Stylus for General Mobile Discovery arkadaşlar stabil kitkatta kasan real racing 3 ü deneyebildim rom'u yukledim yağ gibi kayıyordu asphalt 8'i deneyebilen denerse verim alacaktır. inaniyorm deneyen varsa söyleyebilirmi?
  9. Q

RE: [4.4.2] LG G3 Stylus for General Mobile Discovery önemli değil kardeşm iyi günler iyi iftarlar herese.
  10. Q

RE: [4.4.2] LG G3 Stylus for General Mobile Discovery ahmttkn571 kardeşim stock kitkatı yazılım güncellemesinden yap sonra root at twrp recovery kur ve sonra wipleri yap flaşla romu [hr] bendede açılış ekranında kalıyordu dün böyle yapınca düzeldi . Gerçekten rom çok harika sorunlar ciddi...
  11. Q

RE: [4.4.2] LG G3 Stylus for General Mobile Discovery Arkadaşlar Kolay Gelsin güzel bir Roma benziyor Ancak Kurulumda ne anlattıysanız Yaptım Rom Açılış ekranında kalıyor yardımcı olabilcekmisinz?