Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
RE: [4.4.2] LG G3 Stylus for General Mobile Discovery
zil sesi olmayıncada olmuyor çalar saat felan gerekiyor illa ama gerçekten büyuük bir başarı vallahi helal olsun.
[hr]
arkadaşlar bişey sormak istiyorum bu discovery 2mini 'nin gioenne ürününe lollipop gelmiş vede gmd 2 mini mtk 6592...
İhsan Hocam Yaban'A gönderilcek Rom değil ilgilencek vakti olsa hallederdi genşler yapcak bişeyy yok başka adam akıllı romda yokki arkadaş..
arkadaşlar stabil kitkatta kasan real racing 3 ü deneyebildim rom'u yukledim yağ gibi kayıyordu asphalt 8'i deneyebilen denerse verim alacaktır. inaniyorm deneyen varsa söyleyebilirmi?
ahmttkn571 kardeşim stock kitkatı yazılım güncellemesinden yap sonra root at twrp recovery kur ve sonra wipleri yap flaşla romu
[hr]
bendede açılış ekranında kalıyordu dün böyle yapınca düzeldi . Gerçekten rom çok harika sorunlar ciddi...
Arkadaşlar Kolay Gelsin güzel bir Roma benziyor Ancak Kurulumda ne anlattıysanız Yaptım Rom Açılış ekranında kalıyor yardımcı olabilcekmisinz?